- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Toplumsal bi yaraya parmak basmışsınız kuzular @_angela_in vino veritas
Bizim ülkede nesil ilerleyip gelişmiyosa sırf şu Anadolu'nun bağrından kopup gelen canım analarımızın "Allah sana senin gibi bi cocuk versin" bedduaları yüzünden bence
Hayır sen kendi annenden yiyosun fırçayı, bedduayı. Tabi gelecekteki müstakbel kocanın annesi durur mu o da coşuyo "allah sana senden beter de degil senin kadar bi cocuk versin daha da bi sey demiyorum" diye
Sonra bi bakıyosun anne-babadaki tüm huysuzlugu kendine toplamış mini mini bir yavruha üstelik sendeki huysuzluga tahammül edemeyen ana-baba iş büyük anne-büyük baba olmaya gelince sevgi kelebegi kesiliyo bi anda.
Evlat yapınca kavga kıyamet torun yapınca oyyy yirim
Benimki de öyleee. Beni begenmemis, yeterli bulmamıs olacak ki hala bi tık üstünü diler hep sagolsunBenimki gelişmeye değer veriyordu sanırım. Fix beddua " allah sana senden beter bir çocuk versin"...
Benimki de öyleee. Beni begenmemis, yeterli bulmamıs olacak ki hala bi tık üstünü diler hep sagolsun
Yani sütçüye çeksin demiyorum ama birebir bana benzemese de olur bence, yoksa sonumu hiç iyi görmüyorumözellikle gece 3 bucuk - 5 bucuk arası alarm gibi 2 saat sebepsizce morarana kadar aglama nöbetleri kısmını geride bırakabiliriz mesela
Kendi adına konuş.Tanrım, hepimiz ne manyak çocuklarmışız...
Yuhh o nasıl bebe öyle ben acayip akıllı bir bebekmisim annem hatta mal gibi bir çocuktun popon dinlensin diye acır kucağıma alırdım diyor akşama kadar almasalar ağlamazmışım. Ama tabi bu nankorlugune Allah iyi der mi benden sonra erkek kardeşim benim acımı almış
Toplumsal bi yaraya parmak basmışsınız kuzular @_angela_in vino veritas
Bizim ülkede nesil ilerleyip gelişmiyosa sırf şu Anadolu'nun bağrından kopup gelen canım analarımızın "Allah sana senin gibi bi cocuk versin" bedduaları yüzünden bence
Hayır sen kendi annenden yiyosun fırçayı, bedduayı. Tabi gelecekteki müstakbel kocanın annesi durur mu o da coşuyo "allah sana senden beter de degil senin kadar bi cocuk versin daha da bi sey demiyorum" diye
Sonra bi bakıyosun anne-babadaki tüm huysuzlugu kendine toplamış mini mini bir yavruha üstelik sendeki huysuzluga tahammül edemeyen ana-baba iş büyük anne-büyük baba olmaya gelince sevgi kelebegi kesiliyo bi anda.
Evlat yapınca kavga kıyamet torun yapınca oyyy yirim
Kazanacağın davayı kaybetmeye niyetliysen neden olmasın?tantanis üst kattakıne polis geldi uyardı.
Kendisi bize tazminat davası açıcakmış.
Avukatım olurmusun
Hee bilemem neye dayanıyorKazanacağın davayı kaybetmeye niyetliysen neden olmasın?Malum henüz avukat aday adayıyım.
Kadın neye dayanarak tazminat davası açacakmış ki?
Yirim seni eltişim, uslu minnak yavrukuşumBen ne minnoş bir insanmışım meğer. Ne anam ne babam hiç öyle şeyler demedi bana
Haha pırt iyiymişHee bilemem neye dayanıyor
Dilekçe vermiş beyim karakola daha önce uyardık değişen birşey olmadı diye
Amann havagazı çokta pırt
Amaniiiiiin napıyosun Name,tantanis üst kattakıne polis geldi uyardı.
Kendisi bize tazminat davası açıcakmış.
Avukatım olurmusun
Yok yav yapmaz öle şeyler:)Amaniiiiiin napıyosun Name,tantanis avukatım olsana ne demek? Sen bu işi bizim tintine bırakırsan evi tapusuyla alırlar ablam altınızdan, mahalleden uzaklastırma kararı cıkarırlar aynı semtte ev bile tutamazsınız
Nerden vardın bu kanıya?Amaniiiiiin napıyosun Name,tantanis avukatım olsana ne demek? Sen bu işi bizim tintine bırakırsan evi tapusuyla alırlar ablam altınızdan, mahalleden uzaklastırma kararı cıkarırlar aynı semtte ev bile tutamazsınız
Biz birini bulamıyoruz kadının gözü 4 kocada.@_angela_ mesajlarını okurken takıldım sana bir soru sorabilir miyim?
Ben şimdi çocuk istemiyorum, çocuk istemeyen dört erkekle aynı anda evlenebilir miyim? Islam buna onay veriyor mu?
@_angela_ mesajlarını okurken takıldım sana bir soru sorabilir miyim?
Ben şimdi çocuk istemiyorum, çocuk istemeyen dört erkekle aynı anda evlenebilir miyim? Islam buna onay veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?