Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ne bileyim ben bunların böyle inadım inat olduklarını anlatmaya çalışıyorum trol gibi hepsi atlamaya başladı bildirimlerin ardı kesilmiyor nasıl sustu demesinler güya ne biliyim bir hata ettim

Toplumsal bi yaraya parmak basmışsınız kuzular @_angela_ in vino veritas

Bizim ülkede nesil ilerleyip gelişmiyosa sırf şu Anadolu'nun bağrından kopup gelen canım analarımızın "Allah sana senin gibi bi cocuk versin" bedduaları yüzünden bence

Hayır sen kendi annenden yiyosun fırçayı, bedduayı. Tabi gelecekteki müstakbel kocanın annesi durur mu o da coşuyo "allah sana senden beter de degil senin kadar bi cocuk versin daha da bi sey demiyorum" diye

Sonra bi bakıyosun anne-babadaki tüm huysuzlugu kendine toplamış mini mini bir yavru ha üstelik sendeki huysuzluga tahammül edemeyen ana-baba iş büyük anne-büyük baba olmaya gelince sevgi kelebegi kesiliyo bi anda.

Evlat yapınca kavga kıyamet torun yapınca oyyy yirim

Benimki gelişmeye değer veriyordu sanırım. Fix beddua " allah sana senden beter bir çocuk versin"...

Benimki gelişmeye değer veriyordu sanırım. Fix beddua " allah sana senden beter bir çocuk versin"...
Benimki de öyleee. Beni begenmemis, yeterli bulmamıs olacak ki hala bi tık üstünü diler hep sagolsun

Yani sütçüye çeksin demiyorum ama birebir bana benzemese de olur bence, yoksa sonumu hiç iyi görmüyorum özellikle gece 3 bucuk - 5 bucuk arası alarm gibi 2 saat sebepsizce morarana kadar aglama nöbetleri kısmını geride bırakabiliriz mesela

Tanrım, hepimiz ne manyak çocuklarmışız...

Mal gibi çocuk ne kız ilahi
Kardeşler arası öyle bi denge de var sanırım, ben o kadar yıldırmışım ki zaten belli bir yaşa gelene kadar, annemler 2. çocuk düşünmemiş. "Baş edemiyoruz kuduzla" diye. Şurada anlatsam geçirdiğim ölüm tehlikelerini... Son katta pencerenin dışından topladığı anlar olmuş annemin, kilitli yerleri açarmışım. 9 sene sonra kardeşim oldu, bu kadar mı uslu olur bir çocuk anlatamam.

Bire bir anamın tek lafı "Sana senin gibisini versin" ne azı, ne fazlası, zaten sonra onu da geri almış kıyamadım sana diye
İyilik mi yaptı, üstü kapalı hakaret mi etti belli değil

Toruna tabisi "Oyy yirin" mod takılacaklar, tüm ceremesini biz çekelim, onlar iki oynasın. :))

tantanis üst kattakıne polis geldi uyardı.
Kendisi bize tazminat davası açıcakmış.
Avukatım olurmusun
Kazanacağın davayı kaybetmeye niyetliysen neden olmasın? Malum henüz avukat aday adayıyım.

Kadın neye dayanarak tazminat davası açacakmış ki?

@_angela_ mesajlarını okurken takıldım sana bir soru sorabilir miyim?

Ben şimdi çocuk istemiyorum, çocuk istemeyen dört erkekle aynı anda evlenebilir miyim? Islam buna onay veriyor mu?

Kazanacağın davayı kaybetmeye niyetliysen neden olmasın? Malum henüz avukat aday adayıyım.

Kadın neye dayanarak tazminat davası açacakmış ki?
Hee bilemem neye dayanıyor
Dilekçe vermiş beyim karakola daha önce uyardık değişen birşey olmadı diye
Amann havagazı çokta pırt

Ben ne minnoş bir insanmışım meğer. Ne anam ne babam hiç öyle şeyler demedi bana
Yirim seni eltişim, uslu minnak yavrukuşum

Ben pek öyle degilmişim malesef gecenin köründe ağlama nöbetleri, asla ve kat'a uyumama, katı gıdaya geçiş daha dogrusu geçemeyiş krizleri (yazık annem uzun bi süre son meyve sebze bükücü olarak rondoya, blender a tabi yaşamış ) vs. vs.

Konuşma konusunda herkes güzel hatırlıyo ama bak, baya erken ögrenmisim konusmayı ve sevimli-akılli konusurmusum baya. Meraklıymısım ama sormaktan cok anlatmayı seviyomusum (pek bi sey degismemis yani)

tantanis üst kattakıne polis geldi uyardı.
Kendisi bize tazminat davası açıcakmış.
Avukatım olurmusun
Amaniiiiiin napıyosun Name, tantanis avukatım olsana ne demek? Sen bu işi bizim tintine bırakırsan evi tapusuyla alırlar ablam altınızdan, mahalleden uzaklastırma kararı cıkarırlar aynı semtte ev bile tutamazsınız

Ben şimdi çocuk istemiyorum, çocuk istemeyen dört erkekle aynı anda evlenebilir miyim? Islam buna onay veriyor mu?
Biz birini bulamıyoruz kadının gözü 4 kocada.

Gözün doysun sep, GÖZÜN DOYSUN.

Vermez. Çünkü İslamda cinsellik söz konusu olunca, "erkek ıslah" bir çözüm üzerinden gidilir.
Kadın ve erkeğe aynıyı yaşama eşitliği verilmez. Bunun da hesabının ayrı ayrı tartılacağı vurgusu yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…