Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Biz birini bulamıyoruz kadının gözü 4 kocada.

Gözün doysun sep, GÖZÜN DOYSUN.

Gözüm aaaç, dört koca alcam size kalmayacak.

O zaman islam erkek egemen bir din, kuran da erkek için inmiş diyebiliriz. Kuran kadını savunur el üstünde tutar demeyelim madem dimi?

O zaman islam erkek egemen bir din, kuran da erkek için inmiş diyebiliriz. Kuran kadını savunur el üstünde tutar demeyelim madem dimi?

Erkek egemen bir din değil, erkek egemen bir dünya içinde kadını max. korumaya yönelik bir inanç sistemi.
Kur'an kadını erkeğe karşı savunur, ancak cinsiyetler arası fiziki ve duygusal bir eşitlik olmadığını gözeterek hüküm verir.
Kulluktan bahsedilirken Allah katında hiçbir erkek kadına üstündür vb. bir tanım yapılmaz, ancak ilk etapta kadına karşı fiziki olarak erkeğin gücünü dizginlemeye yönelik bir bakış vardır. Emanet anlayışı.

Mizan tarifi yapılırken de cinsiyetler arası farklılıkların getiri ve götürüleriyle tek tek hesabının sorulacağı tasvir edilir.

Nerden vardın bu kanıya?
Diploma yetmezliginden bu biiiiir davanın ortasında ama hakim bey biz daha orayı işlemedik, ya hakim bey ben onun vizesinden 30 almıstım zaten o konuya girmesek, ay ben kk da düz duvara bekar adaylarımın pesinde kosarken o finale calısamamıstım dersin yakarsın Name in başını

E bi de ben seni atarlı sevdim bebegim, huyum kurusun övemiyorum bu da ikiii

E o zaman ben dört erkeğe birden emanet edilsem daha iyi değil mi? Korur beni hepsi birden

Neyse kapatalım konuyu. Yanlış yollara girmeyelim.

Evlerinin tapusunu verecek kadar kötü durumda değilim merak etme. Az buçuk biliyorum oraları.

Bu ara ilgi ve şefkate ihtiyacım var.

E o zaman ben dört erkeğe birden emanet edilsem daha iyi değil mi? Korur beni hepsi birden

Neyse kapatalım konuyu. Yanlış yollara girmeyelim.

"Dışa karşı koruma" olarak değil ilk önce (kendisine karşı koruma) "Zarar veremezsin" uyarısı o emanet anlayışı. Konuşuruz özelden sormak istediğin olursa paslaşırız. Eksiğim varsa görmüş olurum, araştırır bakarız. :)

Bir anda çok akıllıydın çok usluydun derken pat diye yüzüme dedi Allah razı olsun sağol anne dedim kardeşin de bir o kadar yaramazdı dedi iyi olmuş hak etmişsin uslu olunca yaranılmıyor sana dedim pişman değilim oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…