- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Biz birini bulamıyoruz kadının gözü 4 kocada.
Gözün doysun sep, GÖZÜN DOYSUN.
Vermez. Çünkü İslamda cinsellik söz konusu olunca, "erkek ıslah" bir çözüm üzerinden gidilir.
Kadın ve erkeğe aynıyı yaşama eşitliği verilmez. Bunun da hesabının ayrı ayrı tartılacağı vurgusu yapılır.
in vino veritas dün sabah erken annemin mutfağını temizlemeye geldim. Meraktan ölüyorum bu sipa bir türlü oturup tekrar cizmedi kalabaliktan oyundan dolayı.
Eve de gidemedik daha.
Sen benim pilotu ayarla da kalanlar senin olsunGözüm aaaç, dört koca alcam size kalmayacak.
O zaman islam erkek egemen bir din, kuran da erkek için inmiş diyebiliriz. Kuran kadını savunur el üstünde tutar demeyelim madem dimi?
Diploma yetmezliginden bu biiiiirNerden vardın bu kanıya?
Sen benim pilotu ayarla da kalanlar senin olsun
Erkek egemen bir din değil, erkek egemen bir dünya içinde kadını max. korumaya yönelik bir inanç sistemi.
Kur'an kadını erkeğe karşı savunur, ancak cinsiyetler arası fiziki ve duygusal bir eşitlik olmadığını gözeterek hüküm verir.
Kulluktan bahsedilirken Allah katında hiçbir erkek kadına üstündür vb. bir tanım yapılmaz, ancak ilk etapta kadına karşı fiziki olarak erkeğin gücünü dizginlemeye yönelik bir bakış vardır. Emanet anlayışı.
Mizan tarifi yapılırken de cinsiyetler arası farklılıkların getiri ve götürüleriyle tek tek hesabının sorulacağı tasvir edilir.
Evlerinin tapusunu verecek kadar kötü durumda değilim merak etme.Diploma yetmezliginden bu biiiiirdavanın ortasında ama hakim bey biz daha orayı işlemedik, ya hakim bey ben onun vizesinden 30 almıstım zaten o konuya girmesek, ay ben kk da düz duvara bekar adaylarımın pesinde kosarken o finale calısamamıstım dersin yakarsın Name in başını
E bi de ben seni atarlı sevdim bebegim, huyum kurusun övemiyorum bu da ikiii
Dur onu bir düşüneyim. Kendime ayırmazsam sana ayarlarım. Çocuk istiyorsa sana veririm ama kesin.
E o zaman ben dört erkeğe birden emanet edilsem daha iyi değil mi? Korur beni hepsi birden
Neyse kapatalım konuyu. Yanlış yollara girmeyelim.
Bir anda çok akıllıydın çok usluydun derken pat diye yüzüme dedi Allah razı olsun sağol anne dedim kardeşin de bir o kadar yaramazdı dedi iyi olmuş hak etmişsin uslu olunca yaranılmıyor sana dedim pişman değilim oh olsunMal gibi çocuk ne kız ilahi
Kardeşler arası öyle bi denge de var sanırım, ben o kadar yıldırmışım ki zaten belli bir yaşa gelene kadar, annemler 2. çocuk düşünmemiş. "Baş edemiyoruz kuduzla" diye. Şurada anlatsam geçirdiğim ölüm tehlikelerini... Son katta pencerenin dışından topladığı anlar olmuş annemin, kilitli yerleri açarmışım. 9 sene sonra kardeşim oldu, bu kadar mı uslu olur bir çocuk anlatamam.
Bire bir anamın tek lafı "Sana senin gibisini versin" ne azı, ne fazlası, zaten sonra onu da geri almış kıyamadım sana diye
İyilik mi yaptı, üstü kapalı hakaret mi etti belli değil
Toruna tabisi "Oyy yirin" mod takılacaklar, tüm ceremesini biz çekelim, onlar iki oynasın. :))
Ne oldu kiz beyin cocuk mu istiyor?Dur onu bir düşüneyim. Kendime ayırmazsam sana ayarlarım. Çocuk istiyorsa sana veririm ama kesin.
Bir tanecik kısmetim var, ona da sen mi göz koydun?
O iş bende, raad ol panpa *kıpsYok yok kıyamadım şimdi. Tamam pilot senin olsun. Ama verdiğin sözleri unutma sakın.
Ne oldu kiz beyin cocuk mu istiyor?
Caiz miymiş siyasetin bilgili hatunlarına sor bakalım bir yiyorsaYok dört bey alma planları yapıyorum şu an.
Onlar sepi yer. Çiğden hem de.Caiz miymiş siyasetin bilgili hatunlarına sor bakalım bir yiyorsa
Ne söz verdin eltiş, nasıl pazarlıklar dönüyo burada? Nikah sahidi koltugunu vermedin insallah ya da eltilik makamımı? Aglarım bak bi yakısıklı bekar Pilot tanıdıgım yok diye beni silersenO iş bende, raad ol panpa *kıps
Caiz miymiş siyasetin bilgili hatunlarına sor bakalım bir yiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?