Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bi tur solunum yolları hastalığı. İlk defa lejyonerlerin toplantısı sırasında havalandırma yüzünden herkes hastalanınca bu adı vermişler yanlış hatırlamıyosam.

Senlik degil yani ama adı güzel bi hastalık.

Senin teşhis için doktor şart.

Benim televizyonla aram yok pek nasıl çalıştığını çözmem bile zaman alıyor ya. Misafirler Tivibu ac dedi geçenlerde becerip acamazdim bile
Genelde netten izliyorum. Televizyondan reklamdı ıvır zıvırdı tahammülüm olmuyo ama bugün denk geldi reklamlarda burada oyalana oyalana takılıyorum.

Legionella pnömoni virüsü olarak geçer testlerde.
Genelde hava yoluyla bulaşır özellikle klimalardan
Çalışmışlığım vardır bu testi

Legionella pnömoni virüsü olarak geçer testlerde.
Genelde hava yoluyla bulaşır özellikle klimalardan
Çalışmışlığım vardır bu testi
Laborant misin? (Buydu dimi o mesleğin adı yanlış demedim )

ayy shot Allah seni ne etmesin,gülmekten altıma edecektim neredeyse,ayaklı magazin bülteniayyy çok tatlısınız kızlar yaa,ben niye böyle espiriler yapamıyorum ya

ayy shot Allah seni ne etmesin,gülmekten altıma edecektim neredeyse,ayaklı magazin bülteniayyy çok tatlısınız kızlar yaa,ben niye böyle espiriler yapamıyorum ya
Düz insanlariz çünkü. Benim de yok öyle yeteneklerim olanları takdir etmekle yetiniyorum

Valla superdi S shot Seni tebrik ediyorum

En kucugunuz kac yasindaymis bakalim Bende hunharca abim ve kaynima kiz aramaktayimda

Düz insanlariz çünkü. Benim de yok öyle yeteneklerim olanları takdir etmekle yetiniyorum
Yok yok sende başarılısın da ben baya baya dümdüzüm,armut de yine armut anlarım,aslında elma demek istiyormuş diye aklıma gelmez,millet yardırıyor valla.Yaşlılıktan anam hep bunlar yaşlılıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…