O da ne ki?
Genelde netten izliyorum. Televizyondan reklamdı ıvır zıvırdı tahammülüm olmuyo ama bugün denk geldi reklamlarda burada oyalana oyalana takılıyorum.Benim televizyonla aram yok pek nasıl çalıştığını çözmem bile zaman alıyor ya. Misafirler Tivibu ac dedi geçenlerde becerip acamazdim bile
Ayy ne güzel Allah hayırlı doğum nasip etsin:)Ben yakinda teyze olcem. Takip ettiğim kadarıyla yaparım seninle bebek muhabbetini olma mı
Legionella pnömoni virüsü olarak geçer testlerde.Bi tur solunum yolları hastalığı. İlk defa lejyonerlerin toplantısı sırasında havalandırma yüzünden herkes hastalanınca bu adı vermişler yanlış hatırlamıyosam.
Senlik degil yani ama adı güzel bi hastalık.
Senin teşhis için doktor şart.
Sen zoru başar, evlendikten sonra boşanmak zaten kolay.Önce evlenseydim keşke. Kendi kendime boşanmak zor olur
Nası yani bilmiyor musun? Sağ böbrekler şıl.ık olmalarıyla ünlüdürlerO da ne ki?
Of yine mi doktor. Gitmem gerek galiba.
Ne farkları var aydınlat bizi mar
Laborant misin? (Buydu dimi o mesleğin adı yanlış demedimLegionella pnömoni virüsü olarak geçer testlerde.
Genelde hava yoluyla bulaşır özellikle klimalardan
Çalışmışlığım vardır bu testi
Legionella pnömoni virüsü olarak geçer testlerde.
Genelde hava yoluyla bulaşır özellikle klimalardan
Çalışmışlığım vardır bu testi
Çok cahilim keşke ölsem diyip gidiyorum.Nası yani bilmiyor musun? Sağ böbrekler şıl.ık olmalarıyla ünlüdürler
O işe sağ böbrek bakıyor, ben karışmamÇok cahilim keşke ölsem diyip gidiyorum.
ayy shot Allah seni ne etmesin,gülmekten altıma edecektim neredeyse,ayaklı magazin bülteninuryolu
Siyasette ben bambaşka bir konuda konuşurken, konuştuğum üye bizim buradaki geyiklerimizden birini gündeme getirip bizi bununla "vurdu".
tantanis 'e koca bulmaya çalıştılar ama onun hedefinde 70 yaşında dedeler olduğu ortaya çıktı, niyeti mirasa konmakmış.
nameaver in vino veritas 'ya ayakkabı bakmak için alışverişe çıktı.
"Bardan adam kaldırma" muhabbetinin son kurbanı @yercekimli karanfil oldu, ihale ona kaldı. Olayın sorumlusuyamukprenses bir şekilde sıyrıldı.
Kimin kaç yaşında olduğu konuşuldu. En küçüğümüzladyamore çıktı, en büyükler yaş belirtmediği için şu an belirsiz.
Denas14__ kayınbiraderine hayırlı kısmet arıyor. Önce beni isterken benim istediğim altınlar fazla gelince tantanis ve marilyn monroe fiyat kırdı, dolayısıyla şu an o konu biraz belirsiz.
Düz insanlariz çünkü. Benim de yok öyle yeteneklerim olanları takdir etmekle yetiniyorumayy shot Allah seni ne etmesin,gülmekten altıma edecektim neredeyse,ayaklı magazin bülteniayyy çok tatlısınız kızlar yaa,ben niye böyle espiriler yapamıyorum ya
Özetlemek bizim işimizayy shot Allah seni ne etmesin,gülmekten altıma edecektim neredeyse,ayaklı magazin bülteniayyy çok tatlısınız kızlar yaa,ben niye böyle espiriler yapamıyorum ya
nuryolu
Siyasette ben bambaşka bir konuda konuşurken, konuştuğum üye bizim buradaki geyiklerimizden birini gündeme getirip bizi bununla "vurdu".
tantanis 'e koca bulmaya çalıştılar ama onun hedefinde 70 yaşında dedeler olduğu ortaya çıktı, niyeti mirasa konmakmış.
nameaver in vino veritas 'ya ayakkabı bakmak için alışverişe çıktı.
"Bardan adam kaldırma" muhabbetinin son kurbanı @yercekimli karanfil oldu, ihale ona kaldı. Olayın sorumlusuyamukprenses bir şekilde sıyrıldı.
Kimin kaç yaşında olduğu konuşuldu. En küçüğümüzladyamore çıktı, en büyükler yaş belirtmediği için şu an belirsiz.
Denas14__ kayınbiraderine hayırlı kısmet arıyor. Önce beni isterken benim istediğim altınlar fazla gelince tantanis ve marilyn monroe fiyat kırdı, dolayısıyla şu an o konu biraz belirsiz.
Yok yok sende başarılısın da ben baya baya dümdüzüm,armut de yine armut anlarım,aslında elma demek istiyormuş diye aklıma gelmez,millet yardırıyor valla.Yaşlılıktan anam hep bunlar yaşlılıktanDüz insanlariz çünkü. Benim de yok öyle yeteneklerim olanları takdir etmekle yetiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?