Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ayyy ne hos kizlar tartisacak koca bulmussunuz. Benim hala ortada yok.
Reis-i cumhur evine sag salim ulasmadan eve gelemez sanırım

Çok konuştuk, adamın huyu bu. Herkese sinirlenebiliyor bana sinirlenmiyor adam. Ablasıyla falan çatır çatır kavga ediyor, ya da alakasız birine sinirlenip gözü dönüyor kulaklarından duman çıkıyor. Ama bu adam bana 9-10 senedir bir kez sesini yükseltmiş değil. İyi bişey mi kötü mü bilmiyorum. Cidden kızmıyor sinirlenmiyor ama, şarkı söylüyor şu an. Beni ciddiye almıyor diye düşünüyorum.

Şu her konuya fake diye damlayanların ümüğünü sıkasım geliyor.
Simdi bir konuda okudum. Okadar net konusuyor ki fakesin diye vay anasini dedim..sanki mecbur yorum yazmaya..fake oldugunu dusunuyorsan yazma es gec. sanki yonetim fakeleri bulana opucuk para dagitiyor. Kimsenin kimseye saygisi yok.

Aman saçma sapan şeyler. Evde kaldım ya bütün gün ondan dellendim heralde.

Yarın yine kpss var, çıkamıyorum bu akşam. Yoksa ihtiyacım var valla şu an.
İcme yahu biraz gezin gelin sinavinda gerginligi vardir ister istemez..biraz hava iyi gelir yarin icinde .

İcme yahu biraz gezin gelin sinavinda gerginligi vardir ister istemez..biraz hava iyi gelir yarin icinde .

Çıktık mı giremiyoruz diyorum ya. Bi yere gidiyoruz, birileri geliyor onlardan duyan birileri daha geliyor. Sonra amaaaan boşver sınavı oluyor. Kocayla başbaşa çıkmak da içimden gelmiyor hiç şu an.

Sana karşı apayrı bi duruşu var, sevdiğinden tabi ki, ciddiye almadığından değil.
Ayrı bi incitmeme telaşesidir o ^_^ İyi bi şey.

Çıktık mı giremiyoruz diyorum ya. Bi yere gidiyoruz, birileri geliyor onlardan duyan birileri daha geliyor. Sonra amaaaan boşver sınavı oluyor. Kocayla başbaşa çıkmak da içimden gelmiyor hiç şu an.
Eglenceli birseyler izle o vakit,zihnin bosalir. kitap oku. Yada sana sebek fotograflar yollayabilirim bak eglenirsin

Sana karşı apayrı bi duruşu var, sevdiğinden tabi ki, ciddiye almadığından değil.
Ayrı bi incitmeme telaşesidir o ^_^ İyi bi şey.

İncitsin yahu. Ben bunalıyorum böyle. Zaten çok sık zıtlaşan insanlar değiliz, ben de sinirli aksi bir kadın değilim. Senede bir iki olur böyle. Ama sinirlenince karşımda biri olsun istiyorum.

Eglenceli birseyler izle o vakit,zihnin bosalir. kitap oku. Yada sana sebek fotograflar yollayabilirim bak eglenirsin

Ay çok saçma ama sakinleşeniyorum yahu. Sakinleşince ne biçimde saçmaladım dicem kesin ama çok gerginim şu an. Bişeye odaklanamıyorum.

Napsak bilemedim..
Biraz zifiri karanlik yapip uyumayi denesen.

Huy işte canım...
Bizim herifler dört dörtlük mü? Bak benimkinde de beni sinirlendirme huyu var, bazı bazı yapıyor bunu.
Ben de bu konularda sakat kadınım, öyle her sinirlendirilmeye gelemem. Bu da sever uğraşmayı, bi şaka mı yapıyor, bi şey mi diyor uzattıkça uzatır. Söylerim yapma bak moka saracak yine yapma diye, illa o suratımı indirecek sonra "Ooy kıyamaam" diye sevecek. Ulan kıyamıyorsan yapma işte, yok... Bunu çok canı sıkılırsa, 3-4 ayda bir yapar. Çocukluğundan beri böyleydi zaten, ateşle oynamayı severdi.

Yüzünü filan yıka bi, azıcık bi gezele evin içinde, gelir o sakinlik, boşver, herkesin bi şeysi var işte ^_^

Ne soyledin bana da yolla

Bilmiyorum ki
Yemicem ben dedim trip yaptım. Yersin falan dedi, inşallah söylemiştir bana da. Söylemediyse daha çok sinirlenebilirim

Öyle napcan, aldık bi kere çekicez ufak tefek huylarını.
Ben de pek severim uğraşmayı tatlı tatlı. Hep moka sarar ama sonunda.
Sustu konuşmuyor 15 dakkadır falan. Konuşmayınca sakinleşiyorum sanki.

Arada kudurukluk iyidir iyi.

Soylemez olur mu yahu intihar etsin daha iyi gibi birsey bu
Hadi bakalim ye guzelce,yay totonu,demle cayini,ac tv yi zapla gez falan filan.

Bende burda daginik evime oylece bakayim. Utulerim hala duruyor ona yanayim ama bir mok yapmiyayim. Pof..

Soylemez olur mu yahu intihar etsin daha iyi gibi birsey bu
Hadi bakalim ye guzelce,yay totonu,demle cayini,ac tv yi zapla gez falan filan.

Bende burda daginik evime oylece bakayim. Utulerim hala duruyor ona yanayim ama bir mok yapmiyayim. Pof..

Sen topla onları ütüye gönder bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…