Ama yanlis anlasilmasin buldumcuk sevgi pitirciklari gibi k.c k.ca gezip birbirimizi open koklayan kakara kikiri degiliz.aksine cok kavga ederiz.
İşte o yüzden diyorum boşanma davasında hapis cezası aldırırsın sen.Çık biliyisin sin. Borçlar Hukukundan dolayı 5 yıl yatırabilmek için üstün yeteneklerim olmalı.
Hayvanlar bile sana totosunu dönüyor, daha ne desinler
O yaşıtlarla takılmama olayı bende de var. En yakın arkadaşım 36 yaşındaYaşıtım arkadaşlarım da var tabii ama ağırlıklı hep büyükler :)
Geçenlerde bir arkadaşım ve onun grubuyla çıktık. Arkadaşım 40 yaşında, grupta benden sonra en genç kişi 38 yaşındaBir şeyler konuşuyorlar, sene 87 diyor mesela biri, "he ben o zaman daha yoktum" diyorum
:)
İsi gereği cok yoğun calisiyor. Cumartesi ogleden sonrasi ve pazari var. Tonla arkadasi var ama sevmez. Hemen eve gelmek ister ben sıkılmadigim icin hic demedim git iyi olur tarzi. Gelir sizi nereye gotureyim der. Kizla ilgilenir ben biraz uyurum islerimi yaparim. Kizi alir annesine gider ben kuafore giderim,yemege gideriz vs. Cocuk olunca sıkılma olmaz zannimca cunku cok hareketli oluyorsun ona ayak uyduruyorsun uykusu yemegi vs. Monoton olmuyor yani.
Esim dunyanin en evcimen insani. Hani desele havadan para gelecek butun gun benimle oturur gezelim gorelim der. Bilmem hic yadirgamadim bu durumu. Hamileyken tek basima cok gezdim karismaz etmez ama benimde yapim boyle sanirim .
İyi olduğumuz anlarda bizde oyle. Ama aşırı zıt karakterleriz bukadar olur yani. Tartisiriz ama saman alevi gibi bir saat sürmez..Biz de tam tersi. Ayrı ayrı program yaparız. Ben katlanamam zaten sürekli burnumun dibinde olmasına. Kendi alanım olması lazım.
Ama bir aradayken tam bir buldumcuk, aşk bocuguyuz. Sürekli ten teması, opusup koklasma halindeyiz.
Şimdi kızdım biraz, totomun dibinde dolanıyor 15 dakikadır.
Biraz buyuyunce gene eski hayatina devam edersin :) findik findik yaninizda gezer:)Arkadaş yaş aralığı konusunda benzer durumdayız Shot, muhabbetlerinden büyük keyif aldığım en yakın iki arkadaşım var ve annemle yaşıtlar.
Ayrıca yaşıtım çocukluk arkadaşlarım var 2 tane, bebeykenden beridir birlikte olduğumuz, onlar da öyle kardeş gibi zaten ara ara görüşürüz eserse... Bunlar haricinde çok tanıdığım insan var tabi merhaba nassın hoş beş ama öylesine, iş yerindeki muhabbetlerden filan, mesafeli.
Aslına bakacak olursanız eşim benden daha sosyal bir insan, aynı zamanda benden daha ev kuşu.
Onu da kendimden itme sebebim, yalnızlığımı seviyor olmam. Ufak bi çalışma odam var resim yaptığım, yanıma gelince çok pis kaprise bağlıyorum elimde değil :) "İlhamımı kaçırıyorsun" diye kovaladığımı biliyorum, adam da bunu eğlence yapıyor. "Burada ne anlatmak istedin" filan diye, makaraya sarıyor
Birlikte fotoğraf çekimine çıktığımız aktiviteler olurdu, dağ bayır vs makinayla gezerdik. Şimdi hamişlikten o da olmuyor...
Öyle..
İyi olduğumuz anlarda bizde oyle. Ama aşırı zıt karakterleriz bukadar olur yani. Tartisiriz ama saman alevi gibi bir saat sürmez..
Sana muhteşem yeteneklerimden bahsetmemişim daha.İşte o yüzden diyorum boşanma davasında hapis cezası aldırırsın sen.
Velayet davasında idam çıkartırsın
Hayvanlar bile sana totosunu dönüyor, daha ne desinler
Ay oda zor.tartismak da bir yerde keyifli. Sen yükselirken o öyle olunca insanin icine kaçar beeEn güzeli. Uzun süren kavgaları sevmiyorum ben.
Biz tartisamiyoruz, çünkü benim bey tartışma özürlü. Anında yelkenleri suya indirir, özür diler hatalı ben olsam bile. Çok sinir oluyorum.
Kuzenimle kocası bi konuda anlaşamıyorlardı eniste de dünyanın en sakin varlığıdır kuzenim bağırıyor bağırıyor cevap yok. En sonunda bana cevap ver kavga etmek istiyorum bıktım diye çıldırdı. Siz de mi böylesiniz yoksa.En güzeli. Uzun süren kavgaları sevmiyorum ben.
Biz tartisamiyoruz, çünkü benim bey tartışma özürlü. Anında yelkenleri suya indirir, özür diler hatalı ben olsam bile. Çok sinir oluyorum.
En güzeli. Uzun süren kavgaları sevmiyorum ben.
Hiç sorma. Yarım saattir konuşmak istemiyorum diyorum binbir sebeklik yapıyor. Şimdi yemek söylüyor yemicem dedim yersin yersin diye devam ediyor. İçimde patlicak sinirim birazdan.Ay oda zor.tartismak da bir yerde keyifli. Sen yükselirken o öyle olunca insanin icine kaçar bee
Aynı cümleyi kurmuslugum var tanti. Niye kavga edelim ki diye şaşkın şaşkın suratıma baktı.Kuzenimle kocası bi konuda anlaşamıyorlardı eniste de dünyanın en sakin varlığıdır kuzenim bağırıyor bağırıyor cevap yok. En sonunda bana cevap ver kavga etmek istiyorum bıktım diye çıldırdı. Siz de mi böylesiniz yoksa.
Yazik yahu adama yiyin guzelce.Hiç sorma. Yarım saattir konuşmak istemiyorum diyorum binbir sebeklik yapıyor. Şimdi yemek söylüyor yemicem dedim yersin yersin diye devam ediyor. İçimde patlicak sinirim birazdan.
Aynı cümleyi kurmuslugum var tanti. Niye kavga edelim ki diye şaşkın şaşkın suratıma baktı.
Kulağa tatlılı komikli geliyor ama eminim sinir bozucudur.
Bizim tartışmalar bir yerden sonra "Tamam haklısın, he he evet" e bağlanıyor
Yazik yahu adama yiyin guzelce.yemektede kirildigin,kizdigin noktalari soylersin.
Ay yemeği istemiyorsan gönder gelsin. Senin beyin pek tatlı yav yazıktır kızma.Hiç sorma. Yarım saattir konuşmak istemiyorum diyorum binbir sebeklik yapıyor. Şimdi yemek söylüyor yemicem dedim yersin yersin diye devam ediyor. İçimde patlicak sinirim birazdan.
Aynı cümleyi kurmuslugum var tanti. Niye kavga edelim ki diye şaşkın şaşkın suratıma baktı.
Ay yemeği istemiyorsan gönder gelsin. Senin beyin pek tatlı yav yazıktır kızma.
Bi tatlı ki sorma. Şu an cidden çok sinirliyim bişey yapamıyorum. Muhtemelen sinirden aglicam birazdan. En son öyle patliyorum çünkü.
Tövbeler olsun. Naptı da kızdın bu kadar?Şu an bana hiç tatlı gelmiyor bee.. Saçlarını tek tek yolasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?