Bu konuda cok kıt ve ozensiz burasi.Sen topla onları ütüye gönder bence.
Bu konuda cok kıt ve ozensiz burasi.
Bir kere gonderdim paramizla rezil olduk. Tek askiya 5 gomlegi ust uste asmış alttakinin cıvkı cikmis. Gomlekler de cizgi duruyor. Aman acinca korkunctu..
Kararımı verdim, Kayseride açayım bari kuru temizlemeBu konuda cok kıt ve ozensiz burasi.
Bir kere gonderdim paramizla rezil olduk. Tek askiya 5 gomlegi ust uste asmış alttakinin cıvkı cikmis. Gomlekler de cizgi duruyor. Aman acinca korkunctu..
Burda gelmiyor gozu acik sana saatli gelirsem yarim gunum gider onun yerine tam gun işe giderim diyor.Beceriksizler...
Eve ütü için kadın alma şansın yok mu? Burda saati 25 liraya ütüye gidiyor hatunlar.
Valla zengin olursunKararımı verdim, Kayseride açayım bari kuru temizleme
Kararımı verdim, Kayseride açayım bari kuru temizleme
Burda gelmiyor gozu acik sana saatli gelirsem yarim gunum gider onun yerine tam gun işe giderim diyor.
Bir kere tam gun alayim sabahtan oglene utuleri yapsin sonrada derleyip toparlasin supursun silsin yeter dedim.yemin ediyorum okadar sallanarak yaptiki inanamazsin.giden elektrige mi yanayim gunluk verdigim parayamiBeceriksizler...
Eve ütü için kadın alma şansın yok mu? Burda saati 25 liraya ütüye gidiyor hatunlar.
Valla zengin olursun
Benim eşim istemez işte Kayseriyi..Mantıklı...
Anam kayseri orası dimi, onlar da uyanık.
Artik derken onceden izmir disindamiydiniz?Benim eşim istemez işte Kayseriyi..
Ankarada bile yaşamak istemiyor.. Deniz kenarında yaşamak istiyormuş artık, yoksa bana uyar..
Ben evde eleman sevmiyorum, peşinde koşarken yoruluyorum.. O yüzden sadece cam sildiririm, birde geçen sefer mutfak dolabını indirip sildi.. Yani cam ve ek bir şey yapıp, yarım gün alıp gider, banada uyuyor öyle..Bir kere tam gun alayim sabahtan oglene utuleri yapsin sonrada derleyip toparlasin supursun silsin yeter dedim.yemin ediyorum okadar sallanarak yaptiki inanamazsin.giden elektrige mi yanayim gunluk verdigim parayamiaman. Daha gelismis sehirler bu acidan cok iyi. Sizin oralarda oyledir.
Evet.. Ankarada idik..Artik derken onceden izmir disindamiydiniz?
Aslinda tabi insan icine sine sine kendi yapmak istiyor ama benim şu surecte mumkun degil. En zor zamaninda dur durak yok laf anlamak yok.Ben evde eleman sevmiyorum, peşinde koşarken yoruluyorum.. O yüzden sadece cam sildiririm, birde geçen sefer mutfak dolabını indirip sildi.. Yani cam ve ek bir şey yapıp, yarım gün alıp gider, banada uyuyor öyle..
Yakinmisiz. Gitmeseydin keskemEvet.. Ankarada idik..
Ben evde eleman sevmiyorum, peşinde koşarken yoruluyorum.. O yüzden sadece cam sildiririm, birde geçen sefer mutfak dolabını indirip sildi.. Yani cam ve ek bir şey yapıp, yarım gün alıp gider, banada uyuyor öyle..
Benim geçmiş tecrübelerim kötü.. Ondan dolayı pek sıcak bakamıyorum bir de çalışma hayatı bitince sıkılma başlıyor bir süre sonra..Evin düzenini öğrendi mi bir de dürüst bir kadınsa peşinden koşmuyorsun. Bana gelen abla öyle, o yapıyor ben oturuyorum. Bi odayı bitirince gel bak beğenmediğin bişey var mı diyor.
Yok tatlım yok bir sıkıntı, bu ara çok gidişler gelişler oldu, internete giremiyorum doğru dürüstmarilyn monroe neden eskisi gibi sık girmiyorsun balım? Bir sorun yok değil mi?
Kızlarr size bir soru.
Ben İtalya'da 10 gün farklı şehirlerde hostellerde kalacağım. Tek kişilik oda bulamadığım için mecbur birkaç kişilik odalarda olacağım, ilk kez. Daha önce hep tek kaldım.
Hostellerde kilitli dolaplar varmış. Laptopı götürsem mi? Çünkü şehirler arasında gezerken, günlük gezileri planlarken vs laptop gerekecek.
Napayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?