Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bu konuda cok kıt ve ozensiz burasi.
Bir kere gonderdim paramizla rezil olduk. Tek askiya 5 gomlegi ust uste asmış alttakinin cıvkı cikmis. Gomlekler de cizgi duruyor. Aman acinca korkunctu..

Beceriksizler...
Eve ütü için kadın alma şansın yok mu? Burda saati 25 liraya ütüye gidiyor hatunlar.

Acaba diyorum kuru temizleme işine mi girsem
Ama İzmirin neresinde yapabilirim, bu muhitte var gerçi, ama çok kapsamlı girmek lazım onada..

Beceriksizler...
Eve ütü için kadın alma şansın yok mu? Burda saati 25 liraya ütüye gidiyor hatunlar.
Bir kere tam gun alayim sabahtan oglene utuleri yapsin sonrada derleyip toparlasin supursun silsin yeter dedim.yemin ediyorum okadar sallanarak yaptiki inanamazsin.giden elektrige mi yanayim gunluk verdigim parayami aman. Daha gelismis sehirler bu acidan cok iyi. Sizin oralarda oyledir.

Ben evde eleman sevmiyorum, peşinde koşarken yoruluyorum.. O yüzden sadece cam sildiririm, birde geçen sefer mutfak dolabını indirip sildi.. Yani cam ve ek bir şey yapıp, yarım gün alıp gider, banada uyuyor öyle..

Ben evde eleman sevmiyorum, peşinde koşarken yoruluyorum.. O yüzden sadece cam sildiririm, birde geçen sefer mutfak dolabını indirip sildi.. Yani cam ve ek bir şey yapıp, yarım gün alıp gider, banada uyuyor öyle..
Aslinda tabi insan icine sine sine kendi yapmak istiyor ama benim şu surecte mumkun degil. En zor zamaninda dur durak yok laf anlamak yok.
Hamileyken her isimi kendim yaptim . Camlarimi bile sildim. Ama artik mumkun degil. Tam 1,5 yildir kayinvalidemin disinda cam silmedim .

Evin düzenini öğrendi mi bir de dürüst bir kadınsa peşinden koşmuyorsun. Bana gelen abla öyle, o yapıyor ben oturuyorum. Bi odayı bitirince gel bak beğenmediğin bişey var mı diyor.

Evin düzenini öğrendi mi bir de dürüst bir kadınsa peşinden koşmuyorsun. Bana gelen abla öyle, o yapıyor ben oturuyorum. Bi odayı bitirince gel bak beğenmediğin bişey var mı diyor.
Benim geçmiş tecrübelerim kötü.. Ondan dolayı pek sıcak bakamıyorum bir de çalışma hayatı bitince sıkılma başlıyor bir süre sonra..
Eskiye göre tembel hissediyorum

Kızlarr size bir soru.
Ben İtalya'da 10 gün farklı şehirlerde hostellerde kalacağım. Tek kişilik oda bulamadığım için mecbur birkaç kişilik odalarda olacağım, ilk kez. Daha önce hep tek kaldım.
Hostellerde kilitli dolaplar varmış. Laptopı götürsem mi? Çünkü şehirler arasında gezerken, günlük gezileri planlarken vs laptop gerekecek.
Napayım?

Edit: Sadece Roma'da kilitli dolap varmış. Diğerlerinde o da yok

Son düzenleme:

Daha hafif bi şeyler yok mu götürebileceğin? Tablet filan idare edemez mi?
Ben olsam laptop almam yanıma, ucuz yollu bi tablet edinirim yoksa.
He ille laptop götürürüm dersen de komple içindeki fotoğraflarının-arşivlerinin vb. yedeklerini al, eve bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…