Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bilmem ben almiyorum pek . Aklim esimde oluyor. Ailecek birseyler yapmak her zaman daha keyifli geliyor.
Hmm.. Ben arkadaşsız düşünemiyorum kendimi. Onlarla vakit geçirmeden yani. O yüzden ilginç geldi eşiniz ve aileniz dışında vakit geçirmiyor olmanız.

Hmm.. Ben arkadaşsız düşünemiyorum kendimi. Onlarla vakit geçirmeden yani. O yüzden ilginç geldi eşiniz ve aileniz dışında vakit geçirmiyor olmanız.
Siz mi olduk ?
Benim tek bir dostum var oda kardesimden otedir. Onun disinda hicbir zaman arkadas toplantisinda, gezmede olamadim. Yapi meselesi heralde. Dişa donuk olamiyorum keyif de vermez.
Ama benim orda anlatmak istedigim elbette adam da kendi cikar gezer ama uzun sureden sonra tatili varsa oncelik ailesinindir. Hani 2 bebeyi ve esini evde birakip arkadaslariyla eglenmesinin benim lügatimda yeri yok pek.

Ahaha siz-biz değil ya çoğul olarak söyledim. Siz yani, sen ve eşin, sen ve senin fikrindeki insanlar olarak

Anladım. Dediğin gibi evlenmeden önceki yapın da öyleyse normal. Ben tam tersi yapıda olduğum için mesajını görünce o yüzden sordum.

Arkadaşım bana "ortam kelebeği" der düşün

Ne guzel bayilirim civil civil insanlara.. keske bende oyle olabilseydim.
Yanliz takilmayi seven melankolik bir havam vardi,kafam rahatti. Alisverisimi de kendim yapardim gezmeye de kendim giderdim. Gorustugum benden yasca buyuk insanlar vardi bak onlarla olmaktan keyif alirdim ama yasitlarimla hicbir zaman anlasamadim. Hayatin erken olgunlastirmaya mecbur biraktigi kimselerdenim ben.

Denas14__ ben de benimkini zorla halı saha maça, arkadaşlarıyla aktivitelere yollamıştım. Tamam güzel bir şey ev kuşu olması ama adam arkadaşlarıyla hiç çıkmazdı dışarı. Çağırıyorlar ısrarla, yook, adam evde otursun, ona buna tornavida dürtsün, araba marka ve modellerine baksın, zilyon çeşit video izlesin, canı sıkılsın bana sarsın.

Hep birlikte vakit geçirmekten fenalık geliyordu bazen, ittim biraz arkadaşlarına.

O yaşıtlarla takılmama olayı bende de var. En yakın arkadaşım 36 yaşında Yaşıtım arkadaşlarım da var tabii ama ağırlıklı hep büyükler :)

Geçenlerde bir arkadaşım ve onun grubuyla çıktık. Arkadaşım 40 yaşında, grupta benden sonra en genç kişi 38 yaşında Bir şeyler konuşuyorlar, sene 87 diyor mesela biri, "he ben o zaman daha yoktum" diyorum

:)
İsi gereği cok yoğun calisiyor. Cumartesi ogleden sonrasi ve pazari var. Tonla arkadasi var ama sevmez. Hemen eve gelmek ister ben sıkılmadigim icin hic demedim git iyi olur tarzi. Gelir sizi nereye gotureyim der. Kizla ilgilenir ben biraz uyurum islerimi yaparim. Kizi alir annesine gider ben kuafore giderim,yemege gideriz vs. Cocuk olunca sıkılma olmaz zannimca cunku cok hareketli oluyorsun ona ayak uyduruyorsun uykusu yemegi vs. Monoton olmuyor yani.
Esim dunyanin en evcimen insani. Hani desele havadan para gelecek butun gun benimle oturur gezelim gorelim der. Bilmem hic yadirgamadim bu durumu. Hamileyken tek basima cok gezdim karismaz etmez ama benimde yapim boyle sanirim .

İşte ben o yüzden @Sephoraa 'nın pilotu istiyorum.
Sevgiliyken bile bayar beni devamlı beraber program yapmak. Evlenirsem nasıl olurum bilmiyorum

Ahahahah cok iyiymis buyuk insanlar her zaman iyidir. Zamane genc kizlari bir acayip

En korkunçlu sınavımdan çıktım simdi. Bir ay full buna çalıştım yine olmadı yine olmadı bu nasıl hayat.

Ama yanlis anlasilmasin buldumcuk sevgi pitirciklari gibi k.c k.ca gezip birbirimizi open koklayan kakara kikiri degiliz. aksine cok kavga ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…