Gel ben seni kirmizi haliyla karsilarimMardin ve Kayseriden kaş için yer bulduk, İzmirde henüz çıkmadı
Hemen geliyorum Denascım
Hee çok burjuva. Sırt çantalı hostel burjuvasıBurjuvasın kızııaammm taammığ
Hmm.. Ben arkadaşsız düşünemiyorum kendimi. Onlarla vakit geçirmeden yani. O yüzden ilginç geldi eşiniz ve aileniz dışında vakit geçirmiyor olmanız.Bilmem ben almiyorum pek . Aklim esimde oluyor. Ailecek birseyler yapmak her zaman daha keyifli geliyor.
Hosteli hostes diye okudum yaaaHee çok burjuva. Sırt çantalı hostel burjuvası
Aristokrat oğğ..Burjuvasın kızııaammm taammığ
Siz mi olduk ?Hmm.. Ben arkadaşsız düşünemiyorum kendimi. Onlarla vakit geçirmeden yani. O yüzden ilginç geldi eşiniz ve aileniz dışında vakit geçirmiyor olmanız.
Ben şurdan merkeze inemiyorum hatun nerelere gidiyor.Aristokrat oğğ..
Parasıyla döver bizi
Yaa ya sorma.Hosteli hostes diye okudum yaaa
Ahaha siz-biz değil ya çoğul olarak söyledim. Siz yani, sen ve eşin, sen ve senin fikrindeki insanlar olarakSiz mi olduk ?
Benim tek bir dostum var oda kardesimden otedir. Onun disinda hicbir zaman arkadas toplantisinda, gezmede olamadim. Yapi meselesi heralde. Dişa donuk olamiyorum keyif de vermez.
Ama benim orda anlatmak istedigim elbette adam da kendi cikar gezer ama uzun sureden sonra tatili varsa oncelik ailesinindir. Hani 2 bebeyi ve esini evde birakip arkadaslariyla eglenmesinin benim lügatimda yeri yok pek.
Yahu valla zengin değilim, aaaBen şurdan merkeze inemiyorum hatun nerelere gidiyor.
Zengin ama fakir edebiyatı yapıyor
Ne guzel bayilirim civil civil insanlara.. keske bende oyle olabilseydim.Ahaha siz-biz değil ya çoğul olarak söyledim. Siz yani, sen ve eşin, sen ve senin fikrindeki insanlar olarak
Anladım. Dediğin gibi evlenmeden önceki yapın da öyleyse normal. Ben tam tersi yapıda olduğum için mesajını görünce o yüzden sordum.
Arkadaşım bana "ortam kelebeği" der düşün
O yaşıtlarla takılmama olayı bende de var. En yakın arkadaşım 36 yaşındaNe guzel bayilirim civil civil insanlara.. keske bende oyle olabilseydim.
Yanliz takilmayi seven melankolik bir havam vardi,kafam rahatti. Alisverisimi de kendim yapardim gezmeye de kendim giderdim. Gorustugum benden yasca buyuk insanlar vardi bak onlarla olmaktan keyif alirdim ama yasitlarimla hicbir zaman anlasamadim. Hayatin erken olgunlastirmaya mecbur biraktigi kimselerdenim ben.
:)Denas14__ ben de benimkini zorla halı saha maça, arkadaşlarıyla aktivitelere yollamıştım. Tamam güzel bir şey ev kuşu olması ama adam arkadaşlarıyla hiç çıkmazdı dışarı. Çağırıyorlar ısrarla, yook, adam evde otursun, ona buna tornavida dürtsün, araba marka ve modellerine baksın, zilyon çeşit video izlesin, canı sıkılsın bana sarsın.
Hep birlikte vakit geçirmekten fenalık geliyordu bazen, ittim biraz arkadaşlarına.
İşte ben o yüzden @Sephoraa 'nın pilotu istiyorum.Denas14__ ben de benimkini zorla halı saha maça, arkadaşlarıyla aktivitelere yollamıştım. Tamam güzel bir şey ev kuşu olması ama adam arkadaşlarıyla hiç çıkmazdı dışarı. Çağırıyorlar ısrarla, yook, adam evde otursun, ona buna tornavida dürtsün, araba marka ve modellerine baksın, zilyon çeşit video izlesin, canı sıkılsın bana sarsın.
Hep birlikte vakit geçirmekten fenalık geliyordu bazen, ittim biraz arkadaşlarına.
Ahahahah cok iyiymisO yaşıtlarla takılmama olayı bende de var. En yakın arkadaşım 36 yaşındaYaşıtım arkadaşlarım da var tabii ama ağırlıklı hep büyükler :)
Geçenlerde bir arkadaşım ve onun grubuyla çıktık. Arkadaşım 40 yaşında, grupta benden sonra en genç kişi 38 yaşındaBir şeyler konuşuyorlar, sene 87 diyor mesela biri, "he ben o zaman daha yoktum" diyorum
En korkunçlu sınavımdan çıktım simdi. Bir ay full buna çalıştım yine olmadı yine olmadı bu nasıl hayat.
Çık biliyisin sin. Borçlar Hukukundan dolayı 5 yıl yatırabilmek için üstün yeteneklerim olmalı.ladyamore eltişim doğru söylemişsin, bu tantan boşanma davasında avukat olsa müvekkiline 5 yıl hapis cezası aldırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?