Yettim Denas'ım.@SephoraaBrunella tantanis @_angela_ nameaver ladyamore @shot
Simdi size bir sorum oEki Görüntüle 1839415 lacak;
Gelin nisan esyalarini valizle goturecegiz. Onlar abimin bavulunu damatlik seklinde suslemisler,bizde gelinlik gibi susleyelim dedik.
Kafamda su olustu:arti seklinde tul baglayip bavula,ortasina minyatur gibi bebek gelinligi koymak nasil olur? Ustunude cicek ve boncuklarla susleyecegim. İlerde kizina saklar ??
Yada resimdeki gibi mi yapilmali,?
Sizce hangisi?
Yok balim. Vaktimizde yok zaten. Tesekkur ederim. Valiz alindi giderken hani ustu suslu olsun dedik.yoksa diger sandigi buna benzer.Yettim Denas'ım.
Resimdeki süsleme gayet hoş olmuş, bebek gelinligi işine hiic bulasmadan buradan yürü. Tabi cicegini boncugunu kendi zevkine göre secersin ama duruşu, tülün gelişi, bağlama şekli çok şık bence
Ya bi de damatlar için kutu, sandık, valiz her boyunu yapıyolar bunların, çok sade ve şık oluyo. Aynısının gelin versiyonu yok mu onlara baksan bi de. Ben google da bi aradım ama sadecr kutu boylarını bulabildim, valiz seklinde olanları yok mudur bunun piyasada
Eki Görüntüle 1839447
Yok balim. Vaktimizde yok zaten. Tesekkur ederim. Valiz alindi giderken hani ustu suslu olsun dedik.yoksa diger sandigi buna benzer.
@_angela_ @SephoraaLoch Ness Canavari tesekkur ederim kizlar. Bir resim daha yukleyecegim hangisi secin.
Online degilsin diye yahu.
Evlenmeyince gözümüz de mi görmüyor?
Saka kiz sakaEvlenmeyince gözümüz de mi görmüyor?
Bana az sonra kuracagım şu cümleyi de kurduruyorsunuz ya daha da bi sey demiyorum, tantanis haklı arkadaş, bizim gözümüz göz degil miEvlenmeyince gözümüz de mi görmüyor?
Konuya netlik kazandirana kadar herkes kusecek. Valizini de al git benceOnline degilsin diye yahu.
Ha soylemeyi unuttumBana az sonra kuracagım şu cümleyi de kurduruyorsunuz ya daha da bi sey demiyorum, tantanis haklı arkadaş, bizim gözümüz göz degil mi
Benim oyum ilk suslemeye.Eki Görüntüle 1839447
Yok balim. Vaktimizde yok zaten. Tesekkur ederim. Valiz alindi giderken hani ustu suslu olsun dedik.yoksa diger sandigi buna benzer.
@_angela_ @SephoraaLoch Ness Canavari tesekkur ederim kizlar. Bir resim daha yukleyecegim hangisi secin.
Konuya netlik kazandirana kadar herkes kusecek. Valizini de al git bence
Sandik nasil bi sey? Gösterişli falansa cok cicek yapmayin bence.Peki kizlar sandikta beyaz tulle suslensin degil mi? Sandik ve bavul da beyaz tulle suslenip cicekleri farkli olsun?
@_angela_ @SephoraaLoch Ness Canavari ladyamore
nameaver
Duz beyaz sade :))Sandik nasil bi sey? Gösterişli falansa cok cicek yapmayin bence.
Haa tamam o beyazlar. Ben ve benim jenerasyonuma ceviz alinmisti da ondan sordum.Duz beyaz sade :))
Of Allahım..@SephoraaBrunella tantanis @_angela_ nameaver ladyamore @shot
Simdi size bir sorum oEki Görüntüle 1839415 lacak;
Gelin nisan esyalarini valizle goturecegiz. Onlar abimin bavulunu damatlik seklinde suslemisler,bizde gelinlik gibi susleyelim dedik.
Kafamda su olustu:arti seklinde tul baglayip bavula,ortasina minyatur gibi bebek gelinligi koymak nasil olur? Ustunude cicek ve boncuklarla susleyecegim. İlerde kizina saklar ??
Yada resimdeki gibi mi yapilmali,?
Sizce hangisi?
Tesekkurler bilinmeyenOf Allahım..
Düğünü zulüm haline getirecek aktiviteler bunlar..
Gitsinler beraber alsınlar don atlet ıvır zıvırı, ya bana çok acaip geliyor..
2 taraf bir birine ancak bu tip işlerle eziyet eder
Fikir sorarsan, aman ne çocuk elbisesi, ileride belki modelini sevmeyecek kızı olursa, yani görümcemin zevki öğkde diyebilir, yada görümcem iyi insanda çok zevksizde diyebilir Yada kızı olmaz oğlu olur..
Resimdeki yeterli bence..
Aa doğruHaa tamam o beyazlar. Ben ve benim jenerasyonuma ceviz alinmisti da ondan sordum.
Beyaz sandigin üstüne beyaz tül pek gostermez. Baska bir tulun cok acik tonunu kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?