Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yettim Denas'ım.

Resimdeki süsleme gayet hoş olmuş, bebek gelinligi işine hiic bulasmadan buradan yürü. Tabi cicegini boncugunu kendi zevkine göre secersin ama duruşu, tülün gelişi, bağlama şekli çok şık bence

Ya bi de damatlar için kutu, sandık, valiz her boyunu yapıyolar bunların, çok sade ve şık oluyo. Aynısının gelin versiyonu yok mu onlara baksan bi de. Ben google da bi aradım ama sadecr kutu boylarını bulabildim, valiz seklinde olanları yok mudur bunun piyasada

Aradıgım sıklık tam bu olmasa da kastettigim tema bu. Ben googla da resim olarak kutu boyunu bulabildim ama erkekler için kendiliginden smokin görünümlü valiz seklinde olanları var bunların onu biliyorum. Kadınlar için var mı ama gelinlik usulü ondan emin degilim. Denas14__

Yok balim. Vaktimizde yok zaten. Tesekkur ederim. Valiz alindi giderken hani ustu suslu olsun dedik.yoksa diger sandigi buna benzer.
@_angela_ @Sephoraa Loch Ness Canavari tesekkur ederim kizlar. Bir resim daha yukleyecegim hangisi secin.

Of Allahım..
Düğünü zulüm haline getirecek aktiviteler bunlar..
Gitsinler beraber alsınlar don atlet ıvır zıvırı, ya bana çok acaip geliyor..
2 taraf bir birine ancak bu tip işlerle eziyet eder
Fikir sorarsan, aman ne çocuk elbisesi, ileride belki modelini sevmeyecek kızı olursa, yani görümcemin zevki öğk de diyebilir, yada görümcem iyi insanda çok zevksizde diyebilir Yada kızı olmaz oğlu olur..
Resimdeki yeterli bence..

Tesekkurler bilinmeyen benim hic boyle sıkıntılarım olmadi ya. Gelin hanim kokos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…