Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yurttaki oda arkadaşlarım şu an tam 3 saattir Ahmet Kaya'nın yüksek ölçekli depresonist şarkılarını dinleyip bir de eşlik ediyorlar. Kızım daha 23 yaşındasınız, kafanıza sıkıp gidecek kadar ne yaşadınız? Çok istiyorlarsa ben de sıkarım yani onların kafasına, zahmete gerek yok.

Günaydın kızlar.

Ay sabah sabah saçma insanın tekiyle uğraşmak zorunda kalıyorum ya şu hale bak

@_angela_ saçmalık sadece bosver. Cok manasiz bir konuda tartistigin insanin gidip acigini bulmaya calismak,buldugunu sanmak,laf soktugunu dusunmek. Cok acizce..ve inanilmaz komik duruyor. Bosver polemige girme.

Hamis basligi okurken korktum ama baska baslik bulamadinmi

Dikkat çeksin diye :)
Bi de üstü kapalı yazdım sebepsiz diye, çünkü sigarayı bıraktığım haftalarda yaşadığımı, sigara bırakmadan olduğunu ve doktorun sigaraya devam et dediğini yazsaydım orada alacağım tek tavsiye "Sigaraya devam et, uğraşma" olacaktı. Bu bilgiyi vermedim diye direkt mani atağına bağlamış. Mani atağı kendi kendine gelip-giden bi şey değil ki, mani atağı olsaydı o yaşanan, ben burada konu mu açabilirdim? Hastanede sabitlenmiş olurdum... Bi de psikolog olacakmış bu ya :/

Biraktin mi simdi? Arkadasim terapist esliğinde bilincaltiyla 5 seans da birakti.

Evet manik depresif daha ciddi birsey galiba . Hani onu geçirip de gelip konu açayim demezsin ve daha ciddi sonuclari olur bittikten sonra.

Senin ki basit sinir kriziymis. Tek sigarada yapmaz onu sanmam biraz hamilelik duygulari falan duygu karisikligi olmus sanirim.

Hamişlik hormonları + sigarayı bırakma durumu zaten, manik depresiflik bir şey değil.
Tek seferde bıraktım, onun yoksunluğuydu. Doktor filan bırakma - başla dedi cıks, vicdanen rahat edemem dedim.
Doktor mani riskini almak istemediği için bırakma dedi, buna rağmen atak yaşamadık, basit bir sinir krizi olarak kontrol altına aldım 3-5 dakika sürmedi. Ama işte bilirsin, hamilelikteki o pimpirikli halleri, bi şey olmuş mudur nolmuştur filan.

O olaydan sonra bebiş vesilesiyle buraya üye olmaya karar verdim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…