- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Of Allahım..
Düğünü zulüm haline getirecek aktiviteler bunlar..
Gitsinler beraber alsınlar don atlet ıvır zıvırı, ya bana çok acaip geliyor..
2 taraf bir birine ancak bu tip işlerle eziyet eder
Fikir sorarsan, aman ne çocuk elbisesi, ileride belki modelini sevmeyecek kızı olursa, yani görümcemin zevki öğkde diyebilir, yada görümcem iyi insanda çok zevksizde diyebilir Yada kızı olmaz oğlu olur..
Resimdeki yeterli bence..
Aman. Donu,ic camasirlari,saten gecelik sabahlik takimlari, teliği,nisanligi-ayakkabisi,kozmetik urunleri;kremler parfumler. Poooff cok sıkıcıHayır herkes kendi donunu alsın, niye birbirlerine alıyorlar ki?
Aynen ya.. Birbirine alıncada aynı masraf, kendin alıncada.. Hayır neden benim donumu kv yada görümce elti almalı kiHayır herkes kendi donunu alsın, niye birbirlerine alıyorlar ki?
Hemşire senin psiko komşudan ne haber
Dün evde yoktuHemşire senin psiko komşudan ne haber
Hee zenginim diyosun yanikiraz yiyorum
Hee zenginim diyosun yani
He öyle desenebildiğin kirazlardan değil "vişte mistel" tavsiye olunur
He öyle desene
Minnoş minnoş yazınca harbi kiraz yiyosun sandım
Sana hiç yakışıramadımBana az sonra kuracagım şu cümleyi de kurduruyorsunuz ya daha da bi sey demiyorum, tantanis haklı arkadaş, bizim gözümüz göz degil mi
Çok bariz ki. İkinci üyelik diye kiblemiştim ama üyelik iptali olduktan sonra başka üyelikle de dönülmüyor diye biliyorum. Üyelik iptali yaptırıp tekrar üyeliğini açtıran bir sürü insan var.
NeyseÇok bariz ki. İkinci üyelik diye kiblemiştim ama üyelik iptali olduktan sonra başka üyelikle de dönülmüyor diye biliyorum. Üyelik iptali yaptırıp tekrar üyeliğini açtıran bir sürü insan var.
Aldık bugün getirdik eve. Operasyon sonrası zorlukları var biraz ama iyi çok şükürNeyse
Naptın ? Kızı klinikten çıkardın mı ?
Durumu nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?