- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Henüz annesinin tırtıkladığından haberi yok yalnızOooo 20sine basmadan holding kurar o zaman:))
Birikince ne işe yarayacak sürekli birşeyler aldırıyor ama parası hiç eksilmiyor. Cüzdanımdakileri bile alıp içine atıyor sıpa.
Dur bir anımı anlatayım. Oğlum 2 yaşında falandı nerde para bulsa babasına getirirdi birgün öğle arası eve geldim geri işe gittim işten çıkışta da markete gittim aldım da aldım cüzdanı bir açtım para yok. Maaş kartım yanımdaydı iyiki ek hesaptan çektirdim. Oğlum sen cüzdanda ne kadar para varsa hepsini al babasının cebine koy. Şimdi de kendi kumbarasina atıyor itfaiyeci sam alacakmış güya ama o arabayı bana aldırır kendi parası gene durur
Yok yaa nerede kendimi bir an limoncunun yerine koydum.Nasıl bir kafa diye düşündüm.
Hem ezikliyim hem hayallerine ulaşamamak nasıl diye merak ettim.
Daha önce uyarı aldığımız konulara tekrar girmeyin bence @_angela_ .
O zaman adını 5ten fazla anmayın nolur nolmazLütfen buraları keşfedemesin
Eyvah öğrenmesin, yoksa o da izinsiz almaya başlar kötü olurHenüz annesinin tırtıkladığından haberi yok yalnız
Aynı konu, başka kişi.Ondan uyarı mı almıştık? O muhabbette ben yoktum sanırım. :/
İyi oldu hatırlattığın, teşekkürler.
Sen nasıl oldun Shot? Arada ses ver buralara...
İlave: Tamam hatırladım şimdi, benzerinden almıştık.
Aynı konu, başka kişi.
Daha önce Mune tarafından hepimiz uyarılmışken tekrar aynı şeyi yapmak hoş olmaz, artı bu sefer yırtamazsınız.
Ben iyiyim herhalde.
Ben söyleyivereyim, shot şu ara biraz yoğun.
Geyik altında da olsa, bi şeyler ve birileri hakkında konuşuluyorsa, bu aynı site içinden olmamalı, açık açık nik yazarak vb. yapılmamalı, ya da açıkça kast ederek, sürdürerek vs. Onun gibi bi uyarı.
anladım...Aynı konu, başka kişi.
Daha önce Mune tarafından hepimiz uyarılmışken tekrar aynı şeyi yapmak hoş olmaz, artı bu sefer yırtamazsınız.
Ben iyiyim herhalde.
Vücudumu bozdum.Zamanla daha iyi olacaksın.
Doğru, hoş olmaz. Bire bir ilk muhabbetin içinde olmadığımdan uyarıyı çabuk unuttum, ama gördüm, anımsadım şimdi de. Haklısın.
Teşekkürler.anladım...
Bu arada geçmiş olsun shot
Vücudumu bozdum.
Bir gece hiç uyumadan işe gelip ertesi geceye kadar uyumadım, sonra 9 saat + 1 saat uyudum. Şimdi uykum var mı yok mu bilmiyorum.
Pazar akşamından beri de bir tane tost yedim. 4-5 meyveli sodanın kalorisiyle idare ediyorum. Aç da değilim.
Dün gece tost yiyeyim dedim, zorla yedim, sonunu da ufaklığa verdim.10 saat 2 günlük idare eder şimdilik, uykulu gibi olursun o da bi günü atladığından. Bu akşam daha erken uyumaya çalış.
Ama beslenmeni, uykunla aynı anda bırakma lütfen, yersin zorla biraz kendini. Hayat devam ediyor Shot, öyle de böyle de devam...
Bak hem seni sevenleri de üzersin bu kadar bırakırsan kendini. Bi şeyler ye.
Dün gece tost yiyeyim dedim, zorla yedim, sonunu da ufaklığa verdim.
Yok gitmiyor yemek.
Toparlarım ya, zaman lazım sadece.
Neyse başlığa da sıkıntı bastırdım. Siz devam edin geyiğinize, bir anda ciddi konulara sokmayı sevmiyorum.
Küçükken her bulduğunu babasına götürüyordu dışarıda ödemeyi hep baba yaptığı için babada durur diye akıl etti herhalde. O günden sonra uyardık bir daha almadı ama şimdi de aklınca para biriktiriyor nerede para bulsa bunu alabilir miyim diyor atıyor kumbarayaEne köfteye bak sen
Senin cüzdana bulaşmasın canım ufaktan anlat ona "İzin almadan alamazsın, annelerin çantası karıştırılmaz" filan :)
Yavrum ya :))
Limoncu olunmaz, limoncu doğulur
Canım bari süt iç hasta olursun Allah korusunDün gece tost yiyeyim dedim, zorla yedim, sonunu da ufaklığa verdim.
Yok gitmiyor yemek.
Neyse başlığa da sıkıntı bastırdım. Siz devam edin geyiğinize, bir anda ciddi konulara sokmayı sevmiyorum.
Seviliyosun unutma :)Dün gece tost yiyeyim dedim, zorla yedim, sonunu da ufaklığa verdim.
Yok gitmiyor yemek.
Ben de sizleri seviyorum.Seviliyosun unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?