Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ene köfteye bak sen
Senin cüzdana bulaşmasın canım ufaktan anlat ona "İzin almadan alamazsın, annelerin çantası karıştırılmaz" filan :)
Yavrum ya :))

Yok yaa nerede kendimi bir an limoncunun yerine koydum. Nasıl bir kafa diye düşündüm.
Hem ezikliyim hem hayallerine ulaşamamak nasıl diye merak ettim.

Limoncu olunmaz, limoncu doğulur

Daha önce uyarı aldığımız konulara tekrar girmeyin bence @_angela_ .

Ondan uyarı mı almıştık? O muhabbette ben yoktum sanırım. :/
İyi oldu hatırlattığın, teşekkürler.

Sen nasıl oldun Shot? Arada ses ver buralara...

İlave: Tamam hatırladım şimdi, benzerinden almıştık.

Ne uyarısı hangi konuda S shot

Ben söyleyivereyim, shot şu ara biraz yoğun.

Geyik altında da olsa, bi şeyler ve birileri hakkında konuşuluyorsa, bu aynı site içinden olmamalı, açık açık nik yazarak vb. yapılmamalı, ya da açıkça kast ederek, sürdürerek vs. Onun gibi bi uyarı.

Aynı konu, başka kişi.

Daha önce Mune tarafından hepimiz uyarılmışken tekrar aynı şeyi yapmak hoş olmaz, artı bu sefer yırtamazsınız.

Ben iyiyim herhalde.

Aynı konu, başka kişi.

Daha önce Mune tarafından hepimiz uyarılmışken tekrar aynı şeyi yapmak hoş olmaz, artı bu sefer yırtamazsınız.

Ben iyiyim herhalde.

Zamanla daha iyi olacaksın.
Doğru, hoş olmaz. Bire bir ilk muhabbetin içinde olmadığımdan uyarıyı çabuk unuttum, ama gördüm, anımsadım şimdi de. Haklısın.

Aynı konu, başka kişi.

Ben iyiyim herhalde.
anladım...
Bu arada geçmiş olsun shot

Zamanla daha iyi olacaksın.
Doğru, hoş olmaz. Bire bir ilk muhabbetin içinde olmadığımdan uyarıyı çabuk unuttum, ama gördüm, anımsadım şimdi de. Haklısın.
Vücudumu bozdum.
Bir gece hiç uyumadan işe gelip ertesi geceye kadar uyumadım, sonra 9 saat + 1 saat uyudum. Şimdi uykum var mı yok mu bilmiyorum.
Pazar akşamından beri de bir tane tost yedim. 4-5 meyveli sodanın kalorisiyle idare ediyorum. Aç da değilim.

10 saat 2 günlük idare eder şimdilik, uykulu gibi olursun o da bi günü atladığından. Bu akşam daha erken uyumaya çalış.
Ama beslenmeni, uykunla aynı anda bırakma lütfen, yersin zorla biraz kendini. Hayat devam ediyor Shot, öyle de böyle de devam...
Bak hem seni sevenleri de üzersin bu kadar bırakırsan kendini. Bi şeyler ye.

Dün gece tost yiyeyim dedim, zorla yedim, sonunu da ufaklığa verdim.
Yok gitmiyor yemek.

Toparlarım ya, zaman lazım sadece.

Neyse başlığa da sıkıntı bastırdım. Siz devam edin geyiğinize, bir anda ciddi konulara sokmayı sevmiyorum.

Olsun, arada böyle konular da konuşulacak tabi ki, sanal da olsa burada bi muhabbetimiz var, sıkıntı ne kelime...
Toparlarsın tabi ki. Yiyemezsen de süt filan iç bari tutsun mideni.
Neyse bakalım, sen gelirsin yine buralara bilirsin vaktini..

Ene köfteye bak sen
Senin cüzdana bulaşmasın canım ufaktan anlat ona "İzin almadan alamazsın, annelerin çantası karıştırılmaz" filan :)
Yavrum ya :))

Limoncu olunmaz, limoncu doğulur
Küçükken her bulduğunu babasına götürüyordu dışarıda ödemeyi hep baba yaptığı için babada durur diye akıl etti herhalde. O günden sonra uyardık bir daha almadı ama şimdi de aklınca para biriktiriyor nerede para bulsa bunu alabilir miyim diyor atıyor kumbaraya

Canım bari süt iç hasta olursun Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…