Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kiz Kayserili bu ne bicim haladir? Lan ben 5 kurusum olsa 3'unu cocuklarima harciyorsam 2'sini muhakkak yegenlerime harcarim. Ki benim tonla yegenim var.
Insan bu kadar mi pinti olur? Hayretler icerisindeyim. Ona ihtiyacim yok elbette ama yadirgamaya basladim vallahi yalan soyleyecek halim yok.
Bugün yine eski komsularima ugradim annemlere gelmişken. Elimi neye atsam "halasi aldi" dedi kadin ya...
Halasi da garibim lcw'de asgari ucretle calisan gariban.
Bizim ki uzman güya.

Cimri şişman bencil hala. Yok canım bizim çevrede öyle hala yok kardeşim bekar yeğenim olsa deliririm herhalde. Benim görümcelerde aynı şekilde oğlum halasından dün geldi 10 gündür ordaydı. Ne görse alırlar sevgilerini eksik etmezler. İçten gelen birşey herhalde canım. Soğuk aileler çok itici geliyor bana yeğen bu ya boru mu

Hocanın ses kaydının dökümünden ders çalışıyorum. Sınıfta pkkyi savunduğunu açıkça belirten bir kız var. Derste madem akil adamlar Kürtlerle iletişim kurmak için seçildi, neden onların arasından değil de CB tarafından seçildiler onların arasından çıkmalıydı demiş. Hoca da çocukla iletisime geçmek için eğilirim, onun seviyesine inerim akil adamlar da bu görevdeydiler demiş.
Yiyerim ben bu adamı. Her fırsatta pkk propagandası yapanlardan daral geldi artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…