Lingen kim?
Almanya da bir şehir ve siyasette yorumlarını beğenerek okuduğumuz miss Johny Deep, hayranı tatlis bir arkadaşımızLingen kim?
Hemşirem tanıtmış ben yazana kadar :)Lingen kim?
Sağol yaNeyse çokta şeeaapma
SelammmmSelam Johny nin Lingen şubesi
Harbi ya Marilyn nerde??
Efenim bendeniz Johnny Deppin hayranı, delinin teki, siyaset topiğinin eski müdavimi yeni küskünüyümLingen kim?
Ay o yidiğin dondurmadan daha datlısın billlyoonnn muuuuAlmanya da bir şehir ve siyasette yorumlarını beğenerek okuduğumuz miss Johny Deep, hayranı tatlis bir arkadaşımız
Hemşirem tanıtmış ben yazana kadar :)
Ay teşekkür ederimSağol yaBi de estağfurullah de tam olsun
Selammmm
Harbi ya Marilyn nerde??
Efenim bendeniz Johnny Deppin hayranı, delinin teki, siyaset topiğinin eski müdavimi yeni küskünüyüm
Ay o yidiğin dondurmadan daha datlısın billlyoonnn muuuu
Yaz kızım 3 kilo çimento 5 kilo kum
Hemsirem ben biraz atlak dediğimiz tipte biriyim
Ama bak senin sekreterliğini uslenmisim
Ahahahaaa koptummmYaz kızım 3 kilo çimento 5 kilo kum
Sen ben mi var hemşire
Havadan sudanYaa bişe dicem bu kadar kısa zamanda 12bin küsür mesajlık ne konuştunuz arkadaş
Kocasiz kalmayasica.. Abisini arayip "abiiğğğ o adami bu adami arastirsana,gbtsine baksana," demeyi bilii ama.Cimri şişman bencil hala. Yok canım bizim çevrede öyle hala yok kardeşim bekar yeğenim olsa deliririm herhalde. Benim görümcelerde aynı şekilde oğlum halasından dün geldi 10 gündür ordaydı. Ne görse alırlar sevgilerini eksik etmezler. İçten gelen birşey herhalde canım. Soğuk aileler çok itici geliyor bana yeğen bu ya boru mu
Mutlumusun ?Hu huuuuu gedenooooo cawaniiin???
Ben eve geldim kabaga döndüm su an. Dizi cikmis,camasir suyu lekeli pijamalarimi da giydim. Bebekleri de uyuttum.
Bir evlilik yıldönümü macerasi da sona erdi.
Normal hayatimiza döndük.
Bi sakin ol şampiyonAkrabanın da akıllısı lazım valla. Böyle gerizekalilari hiç çekilmiyor.
Dedemin evine amcamlar geldi bi süreliğine. Kendileri ile görüşmüyoruz. Beyinsiz kuzenim benim haftalar boyu uğraşıp neredeyse sonuna geldiğim 1000 parçalik puzzleımı toplayıp kutuya koymuş. Ben bilmiyorum sanki onu kutuya koymayı. Hayır neyin hıncı ise parçaları bile tek tek ayırmış bu zeka seviyesiyle 25 yaşına nasıl gelmiş, nasıl evlenmiş de çocuk doğuracak anlamıyorum.
Şimdi de bütün fotoğraflarımızı toplamış göndermiş. Aile fotoğrafı ya rahmetli babaannemin olduğu fotoğrafı sen nasıl kaldırırsın oradan. Ki kendileri de var içinde. Kestik kapıya attık biz de onların olduğu kısmı.
Gidip saç baş yolmak istiyorum suan. Annem hala sus diyo. Bi sonraki adımları kafamıza sıçmak olacak saniyorum.
Name cidden sorunlu bunlar ama. Sulalede kavga etmedikleri insan yok sadece biz olsak kendimde ararım problemi ama arızalı değişik bir şeyler. Ben yıllardır o evde yaşıyorum. Sağda solda unuttuğum bir sürü eşyam var günlerce toplandım ama bütün dolapları indiremedim tabii ki. Şimdi bu problemlilerin esyalarima dokunma ihtimalini düşündükçe deliriyorum.Bi sakin ol şampiyon
Öfkeyle hareket etme hemen
Farkettim sinirlisinName cidden sorunlu bunlar ama. Sulalede kavga etmedikleri insan yok sadece biz olsak kendimde ararım problemi ama arızalı değişik bir şeyler. Ben yıllardır o evde yaşıyorum. Sağda solda unuttuğum bir sürü eşyam var günlerce toplandım ama bütün dolapları indiremedim tabii ki. Şimdi bu problemlilerin esyalarima dokunma ihtimalini düşündükçe deliriyorum.
Hamile falan dinlemeden üstüne çıkıp zıplamak istiyorum içimde deli öfke var suan. Saygısız ya sen o kadının fotoğrafını nasıl kaldırırsın evden. Kimsin sen sandığın anahtarını istiyorsun orada benim ve babannemin esyalari var. Aşırı öfke doluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?