Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Neyse çokta şeeaapma
Sağol ya Bi de estağfurullah de tam olsun
Selam Johny nin Lingen şubesi
Selammmm
Bir zamanlar fakir ama gururlu @marilyn monroe vardı. .
Mutfak tadilatı yaptırdıktan sonra kayboldu
Harbi ya Marilyn nerde??
Efenim bendeniz Johnny Deppin hayranı, delinin teki, siyaset topiğinin eski müdavimi yeni küskünüyüm
Almanya da bir şehir ve siyasette yorumlarını beğenerek okuduğumuz miss Johny Deep, hayranı tatlis bir arkadaşımız
Ay o yidiğin dondurmadan daha datlısın billlyoonnn muuuu

Ay teşekkür ederim
O senin tatliligin

Kocasiz kalmayasica.. Abisini arayip "abiiğğğ o adami bu adami arastirsana,gbtsine baksana," demeyi bilii ama.

Akrabanın da akıllısı lazım valla. Böyle gerizekalilari hiç çekilmiyor.

Dedemin evine amcamlar geldi bi süreliğine. Kendileri ile görüşmüyoruz. Beyinsiz kuzenim benim haftalar boyu uğraşıp neredeyse sonuna geldiğim 1000 parçalik puzzleımı toplayıp kutuya koymuş. Ben bilmiyorum sanki onu kutuya koymayı. Hayır neyin hıncı ise parçaları bile tek tek ayırmış bu zeka seviyesiyle 25 yaşına nasıl gelmiş, nasıl evlenmiş de çocuk doğuracak anlamıyorum.

Şimdi de bütün fotoğraflarımızı toplamış göndermiş. Aile fotoğrafı ya rahmetli babaannemin olduğu fotoğrafı sen nasıl kaldırırsın oradan. Ki kendileri de var içinde. Kestik kapıya attık biz de onların olduğu kısmı.

Gidip saç baş yolmak istiyorum suan. Annem hala sus diyo. Bi sonraki adımları kafamıza sıçmak olacak saniyorum.

Bi sakin ol şampiyon
Öfkeyle hareket etme hemen

Bi sakin ol şampiyon
Öfkeyle hareket etme hemen
Name cidden sorunlu bunlar ama. Sulalede kavga etmedikleri insan yok sadece biz olsak kendimde ararım problemi ama arızalı değişik bir şeyler. Ben yıllardır o evde yaşıyorum. Sağda solda unuttuğum bir sürü eşyam var günlerce toplandım ama bütün dolapları indiremedim tabii ki. Şimdi bu problemlilerin esyalarima dokunma ihtimalini düşündükçe deliriyorum.

Hamile falan dinlemeden üstüne çıkıp zıplamak istiyorum içimde deli öfke var suan. Saygısız ya sen o kadının fotoğrafını nasıl kaldırırsın evden. Kimsin sen sandığın anahtarını istiyorsun orada benim ve babannemin esyalari var. Aşırı öfke doluyum.

Farkettim sinirlisin
Her ailede vardır böyle ayrık otları
Sen bi sakinleş önce
Keşke onlar gelmeden önce senin icin önemli olan eşysları alsaydın
Belli ki sana gıcıklık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…