- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Araba 35 derece gösteriyor
Buharlaştım okula gelene kadar. Kendimi eve atıp 3 ay çıkmıycam.Araba 35 derece gösteriyor
Eh tamam işteYazdım.
Ben yazdıktan sonra online olmasına rağmen yanıt yok. Neden, çünkü haksız olduğunu biliyor.
Normalde nasıl biridir canım onun da köpeği varmış bu yüzden diyememiş olabilir. Ben de kimseye başın sağ olsun diyemem babam da aynı şekilde gider cenaze evine oturur gelir sadece belki o da öyledir ama içinde kalmasın bence kırıldığını yada yalnız olduğunu destek beklediğini söyle. Bir de acılısın havanın güneşli olması bile batabilir şu sıra sanatantanis , @ladyamore , nameaver , @bilinmeyenfx , Denas14__ , @pinoli , MazlumuGetirinBana , @marilyn monroe , @Sephoraa kızlar bir şey soracağım.
Benim 8 senelik ve birkaç sene öncesine kadar çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Şehirdışında yaşadığı dönemde ben gittim onda kaldım, o defalarca geldi bende kaldı. Köpeği elimde büyüdü. Senelerdir her bayramda, yılbaşında, anneler gününde annesini ararım, her defasında kadıncağız "sen ne vefalı kızsın" der. Birkaç sene öncesine kadar doğumgünümde telefon başında bekleyip 00:01'de "ilk ben kutlayacağım" diye arayan adam bu. Tartışmamız falan olmadı bu arada.
Böyle bir zamanda yanında kim olur deseler ilk vereceğim isimlerden biridir. Gelgelelim annesi bile mesaj yazmışken bu sadece feysbukta bir gönderime : ( ifadesi bırakmakla yetindi. Arayıp sormayı bırak, tek kelime bile yazmadı.
Ve ben inanılmaz kırgınım.
Hiç beklemediğim insanlar, hatta seneler önce ciddi şekilde tartışıp yolumun ayrıldığı ve bunu herkesin bildiği insan bile baş sağlığı dilemişken ondan tek kelime gelmemesine inanılmaz kırgınım.
Sessiz kalmak istemiyorum. Kalamayacağım. Ama zaten huysuzum biliyorsunuz, drama queenlik yapmak istemiyorum. En sakin ve net şekilde nasıl bir şey yazabilirim?
Sot bu ilk vukuatimi?tantanis , @ladyamore , nameaver , @bilinmeyenfx , Denas14__ , @pinoli , MazlumuGetirinBana , @marilyn monroe , @Sephoraa kızlar bir şey soracağım.
Benim 8 senelik ve birkaç sene öncesine kadar çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Şehirdışında yaşadığı dönemde ben gittim onda kaldım, o defalarca geldi bende kaldı. Köpeği elimde büyüdü. Senelerdir her bayramda, yılbaşında, anneler gününde annesini ararım, her defasında kadıncağız "sen ne vefalı kızsın" der. Birkaç sene öncesine kadar doğumgünümde telefon başında bekleyip 00:01'de "ilk ben kutlayacağım" diye arayan adam bu. Tartışmamız falan olmadı bu arada.
Böyle bir zamanda yanında kim olur deseler ilk vereceğim isimlerden biridir. Gelgelelim annesi bile mesaj yazmışken bu sadece feysbukta bir gönderime : ( ifadesi bırakmakla yetindi. Arayıp sormayı bırak, tek kelime bile yazmadı.
Ve ben inanılmaz kırgınım.
Hiç beklemediğim insanlar, hatta seneler önce ciddi şekilde tartışıp yolumun ayrıldığı ve bunu herkesin bildiği insan bile baş sağlığı dilemişken ondan tek kelime gelmemesine inanılmaz kırgınım.
Sessiz kalmak istemiyorum. Kalamayacağım. Ama zaten huysuzum biliyorsunuz, drama queenlik yapmak istemiyorum. En sakin ve net şekilde nasıl bir şey yazabilirim?
Teyzenmis galiba.gecmis olsun canim Allah sifa versin.Benim değil canım.
Efendim tiyzi
Teyzelere gel emiEfendim tiyzi
Normalde nasıl biridir canım onun da köpeği varmış bu yüzden diyememiş olabilir. Ben de kimseye başın sağ olsun diyemem babam da aynı şekilde gider cenaze evine oturur gelir sadece belki o da öyledir ama içinde kalmasın bence kırıldığını yada yalnız olduğunu destek beklediğini söyle. Bir de acılısın havanın güneşli olması bile batabilir şu sıra sana
Sot bu ilk vukuatimi?
Hani biz bayanlar daha inceyiz adam belki suan "ne desem bos acisini yasasin biraz toparlansin oyle goruseyim" kafasinda olabilir mi?
Sonra vay efendim name bana niye öyle yapıyor... E sen kadına teyze diyorsun utanmadan.Efendim tiyzi
Donus yapti mi ne yazdin?Yok genelde ince düşünceli bir adam değildir. Genelde de ben idare ettim onu hep, bahane buldum falan.
Neyse. Kendi bilir.
Saka yaptimSonra vay efendim name bana niye öyle yapıyor... E sen kadına teyze diyorsun utanmadan.
Efendim gönlümün sultani, afitapim,nur cemallim,iyilik abidem.Teyzelere gel emi
Sağa çek inecek varEfendim gönlümün sultani, afitapim,nur cemallim,iyilik abidem.
KiskanmaSağa çek inecek var
Pehhhhh ne kiskanacam be beni sevenlerde var bikeremKiskanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?