Cok sıkıcısın.Yoo çokta güzel yapmışlar,pekte güzel yapmışlar
Nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama asgari ücretli çalışan bile ev alıyor. Daha dün annemle konuştuk babam kızıyormuş iki maaşla bir ev alamamışız. Bir formülü var herhalde bunun bulursam söylerim sana daBen de bu fakirler kendini daha fakir hissetmesin diye pro olmuyodum.
Kiz o ne bicim evlerdir öyle?
Çıplak iskelet gibi ev 160 bin.
Kayseri ahalisi harbi çok zengin herhal. Kendime bi prefabrik alacam.
Gunaydin pinoli.mesajlari takip edemedim.saglik sorunun mu var,gecmis olsun?
Yalnız bu savaş demektiirAynen öyle
Yolarımmmmmmm
Sen de olmasan
Yok bu sefer kesin yolacammmm, canına mı susadın kız sennnnn
Valla dalacam az kaldı, sabrımı dönüyorlar johnnym üzerinden
Benim de bi haftadır akşamları ağrıyor havadan olabilir geçmiş olsun canımm
Önce bi sakin ol kuzucum.tantanis , ladyamore , nameaver , @bilinmeyenfx , Denas14__ , pinoli , MazlumuGetirinBana , marilyn monroe , @Sephoraa kızlar bir şey soracağım.
Benim 8 senelik ve birkaç sene öncesine kadar çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Şehirdışında yaşadığı dönemde ben gittim onda kaldım, o defalarca geldi bende kaldı. Köpeği elimde büyüdü. Senelerdir her bayramda, yılbaşında, anneler gününde annesini ararım, her defasında kadıncağız "sen ne vefalı kızsın" der. Birkaç sene öncesine kadar doğumgünümde telefon başında bekleyip 00:01'de "ilk ben kutlayacağım" diye arayan adam bu. Tartışmamız falan olmadı bu arada.
Böyle bir zamanda yanında kim deseler ilk vereceğim isimlerden biridir. Gelgelelim annesi bile mesaj yazmışken bu sadece feysbukta bir gönderime : ( ifadesi bırakmakla yetindi. Arayıp sormayı bırak, tek kelime bile yazmadı.
Ve ben inanılmaz kırgınım.
Hiç beklemediğim insanlar, hatta seneler önce ciddi şekilde tartışıp yolumun ayrıldığı ve bunu herkesin bildiği insan bile baş sağlığı dilemişken ondan tek kelime gelmemesine inanılmaz kırgınım.
Sessiz kalmak istemiyorum. Kalamayacağım. Ama zaten huysuzum biliyorsunuz, drama queenlik yapmak istemiyorum. En sakin ve net şekilde nasıl bir şey yazabilirim?
Kaç gün oldu. Arayıp sormasını geçtim iki satır bir şey yazmak zor değil. İfade bırakana kadar mesaj yazmak zor değil.Önce bi sakin ol kuzucum.
Son zamanlarda hic görüstünüz mü, belki onun da bi sıkıntısı, bi işi vardı o an. Sadece onu yapabildi o anlık simdi kuru kuru bi başın sagolsun desem olmaz, simdilik haberim oldugu belli olsun, nasıl olsa biz shot la daha sonra konusuruz, dertlesiriz diye.
Yani kırıldıgını belli et tabi haberi olsun ama bence dertlesmek istiyomuş gibi gir konuya. Ki istiyosundur zaten, onun köpegi senin elinde büyümüs, o da seninkine bakmıstır anlarsınız yani birbirinizi bu konuda. Dertlesirken de bunun beni ne kadar üzecegini biliyosun neden bi arayıp sormadın halimi, X teyze (annesi) bile kıyamam kadıncagız ilgilendi benle gibi sitemini dile getirebilirsin.
Gerekçe bulma zaten kuzum, sadece kendin de demişsin ya sert girme konuya. Sen sakin gir, üzülüp kırıldıgını anlat, ona da gerekçesini anlatmak için bi şans ver.Kaç gün oldu. Arayıp sormasını geçtim iki satır bir şey yazmak zor değil. İfade bırakana kadar mesaj yazmak zor değil.
Ve ben artık şu durumda bile onun adına gerekçe bulamayacağım. Bunun gerekçesi yok çünkü.
tantanis , ladyamore , nameaver , @bilinmeyenfx , Denas14__ , pinoli , MazlumuGetirinBana , marilyn monroe , @Sephoraa kızlar bir şey soracağım.
Benim 8 senelik ve birkaç sene öncesine kadar çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Şehirdışında yaşadığı dönemde ben gittim onda kaldım, o defalarca geldi bende kaldı. Köpeği elimde büyüdü. Senelerdir her bayramda, yılbaşında, anneler gününde annesini ararım, her defasında kadıncağız "sen ne vefalı kızsın" der. Birkaç sene öncesine kadar doğumgünümde telefon başında bekleyip 00:01'de "ilk ben kutlayacağım" diye arayan adam bu. Tartışmamız falan olmadı bu arada.
Böyle bir zamanda yanında kim olur deseler ilk vereceğim isimlerden biridir. Gelgelelim annesi bile mesaj yazmışken bu sadece feysbukta bir gönderime : ( ifadesi bırakmakla yetindi. Arayıp sormayı bırak, tek kelime bile yazmadı.
Hiç beklemediğim insanlar, hatta seneler önce ciddi şekilde tartışıp yolumun ayrıldığı ve bunu herkesin bildiği insan bile baş sağlığı dilemişken ondan tek kelime gelmemesine inanılmaz kırgınım.
Sessiz kalmak istemiyorum. Kalamayacağım. Ama zaten huysuzum biliyorsunuz, drama queenlik yapmak istemiyorum. En sakin ve net şekilde nasıl bir şey yazabilirim?
Beni gibidir belki. Donuklasiyordur sözkonusu ölüm olunca.tantanis , ladyamore , nameaver , @bilinmeyenfx , Denas14__ , pinoli , MazlumuGetirinBana , marilyn monroe , @Sephoraa kızlar bir şey soracağım.
Böyle bir zamanda yanında kim olur deseler ilk vereceğim isimlerden biridir. Gelgelelim annesi bile mesaj yazmışken bu sadece feysbukta bir gönderime : ( ifadesi bırakmakla yetindi. Arayıp sormayı bırak, tek kelime bile yazmadı.
Gerekçe bulma zaten kuzum, sadece kendin de demişsin ya sert girme konuya. Sen sakin gir, üzülüp kırıldıgını anlat, ona da gerekçesini anlatmak için bi şans ver.
Ettigi düsüncesizlik boyutunda bi sey mi basbaya terbiyesizlik mi duruma göre bakar ona göre verirsin tepkini.
Günaydın hanımlar
ladyamore un da dediği gibi, şu ara belki de başında başka sıkıntıları vardı, dönemedi, haberim olduğunu bil diye o an öyle bir ifade bıraktı...Ama yine de ufak bir mesaj atabilirdi, bilmiyorum, zor değil o kadar.
"Böyle bir üzüntüde, daha varlık göstererek yanımda olabileceğini düşünmüştüm." gibi bi mesaj atabilirsin bence. Sonra konu gelişir.
Herşeysini biliyom:)Oyyy dogum tarihini de biliyoooo
Hee İkinci kocayı eskitiyom, kısmetse 3ye johnnyTwit atsana belki cevap verir ya sen evli degil misin
Oy ben ölemBenide sevin
Allah benzetmesinSakin.
Cenaze yeri gibi.
Küstüm hem jonime laf at hem kibleYalnız bu savaş demektiir
Eki Görüntüle 1841214 Eki Görüntüle 1841215 Eki Görüntüle 1841216
Ayrıca "yolarım" derken, sizle daha tanısmıyoruz bu ne samimiyet kib ledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?