Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kolay gelsin namecim.

Eneeee Ben seni Daha Genc saniyodum gıııız
Ben yaşlardasın sanırsam:)

ladyamore , nameaver , Brunella , Denas14__ , pinoli , S shot marilyn monroe , @Sephoraa , MazlumuGetirinBana ,
@_angela_

Canlar şimdi ben artık boş bir insan olduğum için ve büyük ihtimalle burda epey bir vakit harcayacağım için bildirim panelim benim için önemli bir hal aldı.

Bu roman gibi uzuuun konu başlığını kısa minnoş bir başlıkla değiştirip bildirim panelimizi katletmesini engelleyelim diyorum. Göz yorucu duruyor, sevmiyorum adımızı.

Kabul edenler?

Öneriler??

Son düzenleme:
Bağımsız ruh hastaları olsun bence galiba sanırsam şu an kendimi öyle hissediyorum

Ana 11 kişi. Futbol takımı gibiyiz.
İlk 11, Kadınlar Kulübü Spor falan olabilir. Minnoş olmadı gerçi.

Üzülme Shot..
Arkadaşında empati eksikliği var demekki.. Üzgünlüğünün üzerine, kırgınlık sosu ekleme..
Nasıl olsa başka bir gün, başka sebeple arar, o gün söylersin içindekini, kırıldığını.. Hemde kırgınlığın sakinleşmiş olur..
Acı garip bir şeydir, yani hep aynı seviyede değildir..
Hayatında kaybetmen istemediğin değer verdiğin insanları veya diğer canlıları düşününce, hatta onlara 1 ile 10 arasında puan vermeye kalkınca, daha büyüklerinin olduğunuda göreceksin.
Umarım çabuk atlatırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…