Sağol kuzum. Teşekkürler.Üzülme Shot..
Arkadaşında empati eksikliği var demekki.. Üzgünlüğünün üzerine, kırgınlık sosu ekleme..
Nasıl olsa başka bir gün, başka sebeple arar, o gün söylersin içindekini, kırıldığını.. Hemde kırgınlığın sakinleşmiş olur..
Acı garip bir şeydir, yani hep aynı seviyede değildir..
Hayatında kaybetmen istemediğin değer verdiğin insanları veya diğer canlıları düşününce, hatta onlara 1 ile 10 arasında puan vermeye kalkınca, daha büyüklerinin olduğunuda göreceksin.
Umarım çabuk atlatırsın..
37Sen kaç yaşındasın ki
Daha az ciddili ne bulayım sana.Ahahah güzel oluuğğ. Ama çok ciddili daha az ciddili söylemek lazım
Sep banlıyken ismimizi değiştirelim, gelince tanıyamasın diyecektim ki kıyamadım görümceme.
Tamam senin dediğin olsun o zaman. İleteyim mi muneye?Daha az ciddili ne bulayım sana.
Yalnız Kadınlar Kulübü'nde futbol takımı başlığı kurmak ironik olur evet.
Hahaha o geçmiş mesajlardan arar bulur izimizi.Sep banlıyken ismimizi değiştirelim, gelince tanıyamasın diyecektim ki kıyamadım görümceme.
Dur sepe vatsuptan sorarım. Kızlar da toplaşsınlar bir. Eltişin de gelsin oy versin bir zahmet.
Bi tiyze daha geldi hemşire
Unuttukların var tantanladyamore , nameaver , Brunella , Denas14__ , pinoli , S shot marilyn monroe , @Sephoraa , @msg38 ,
@_angela_
Canlar şimdi ben artık boş bir insan olduğum için ve büyük ihtimalle burda epey bir vakit harcayacağım için bildirim panelim benim için önemli bir hal aldı.
Bu roman gibi uzuuun konu başlığını kısa minnoş bir başlıkla değiştirip bildirim panelimizi katletmesini engelleyelim diyorum. Göz yorucu duruyor, sevmiyorum adımızı.
Kabul edenler?
Öneriler??
Kızcağız sınavda nasıl gelsin.Dur sepe vatsuptan sorarım. Kızlar da toplaşsınlar bir. Eltişin de gelsin oy versin bir zahmet.
Hemen de forvet oldum bakıyorum.Bana uyar shotum forvetim
Hemide Johny hastası tiyzeBi tiyze daha geldi hemşire
Niye olmasamıydın ?Hemen de forvet oldum bakıyorum.
Sepe yazdım cevap gelince söylerim.Kızcağız sınavda nasıl gelsin.
Ben onun adına oy kullanırım, bir şey demez.
Sen sep'e sor.
Hadi anket koycamBencede degissin oneri icin dusunecegim ;Dtantanis
ladyamore , nameaver , Brunella , Denas14__ , pinoli , S shot marilyn monroe , @Sephoraa , @msg38 ,
@_angela_
Canlar şimdi ben artık boş bir insan olduğum için ve büyük ihtimalle burda epey bir vakit harcayacağım için bildirim panelim benim için önemli bir hal aldı.
Bu roman gibi uzuuun konu başlığını kısa minnoş bir başlıkla değiştirip bildirim panelimizi katletmesini engelleyelim diyorum. Göz yorucu duruyor, sevmiyorum adımızı.
Kabul edenler?
Öneriler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?