Ahaha cevap verme, kible.Lens konusunda bana saran manyak özel mesaj atmış. Ne insanlar var ya.
Vermedim zaten. Kibledim de ama aşırı sinirlendim ya taktı bana manyak.Ahaha cevap verme, kible.
Çok çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınızTunele girince 100/120 ile giderken debriyaj kitlendi. Filmlerdeki gibi saga sola savrulup cok aci bir ses ile tik diye durduk. Allahtan trafikte olmadi. Ve gene Allahtan arkamizdaki arabayla mesafe vardi arkadan carpmadi. oda yalpalandi.
Tunelin icinde kurtarici bekliyoruz.
Vermedim zaten. Kibledim de ama aşırı sinirlendim ya taktı bana manyak.
Acaba lens başka nereme girmiş olabilirNe lensmiş arkadaş ya. Kaçırma sen de orana burana lensleri.
Konunun uzmanı sizsiniz, nerelere girmiş olabilir demek lazımAcaba lens başka nereme girmiş olabilirHayal gücüm yetişmedi
Ay ben de gidicem erteleyip duruyorum. Sana bol sabır.Kızlar ya bana sabır dileyin. Birkaç saat sonra yolunmaya gidiyorum. Bütün komple bacak, bikini bölgesi, koltukaltı, kol, bıyık, ne varsa ağdaya giriyorum. Böhü. Çok sıkıcı.
Bayaa bi hafifleyeceksin deseneKızlar ya bana sabır dileyin. Birkaç saat sonra yolunmaya gidiyorum. Bütün komple bacak, bikini bölgesi, koltukaltı, kol, bıyık, ne varsa ağdaya giriyorum. Böhü. Çok sıkıcı.
Puahahah taktın sen uzmanlığa.Konunun uzmanı sizsiniz, nerelere girmiş olabilir demek lazım
Ne sıcağı name ya, şakır şakır yağmur yağıyor, gök gürlüyor devamlı.Bayaa bi hafifleyeceksin desene
Pfff bu sıcaktada hiç çekilmez
Ne biliyim burda nefes alınmıyor sıcaktanNe sıcağı name ya, şakır şakır yağmur yağıyor, gök gürlüyor devamlı.
Klima var gerçi çok sıcak olsa bile ama sıkılıyorum bitmiyor iş. Bir de her yer olacağı için iyice uzun sürecek püff. Kahrolsun kadına dayatılan estetik algıları, keşke bacaklarımız kıllı kıllı gezeydik
Ben artık erteleyemiyorum. Milano'ya Roma'ya böyle gitmeyeyim dedim. Bir de yaz gelmiş oralara, etekle elbiseyle gezeceğim, İtalyan halkına bunu yapamamAy ben de gidicem erteleyip duruyorum. Sana bol sabır.
Aynen ya.Ne biliyim burda nefes alınmıyor sıcaktan
Sırf bu yüzden kışı seviyorum
Sağını solunu aldırma derdin olmuyor
Ahaha yalnız değilsin benim kızda aynısını yapıyorAynen ya.
Bazen kışın tayt falan giyeceksem tayttan görünecek kadarını alıyorum ahaha rezillikBunu da burada itiraf etmiş oldum.
Oh mis gibi gideceksin yani ne kaa güzel. Bana da gaz lazım hafiften, Salı günü doktora gidicem yaptırmam gerek ama canım çekmiyor hiç.Ben artık erteleyemiyorum. Milano'ya Roma'ya böyle gitmeyeyim dedim. Bir de yaz gelmiş oralara, etekle elbiseyle gezeceğim, İtalyan halkına bunu yapamam
Aynen ya.
Bazen kışın tayt falan giyeceksem tayttan görünecek kadarını alıyorum ahaha rezillikBunu da burada itiraf etmiş oldum.
Ay ama napayım name... Hayatımda kimse yok, kışın zaten ya pantolon ya kalın çorap oluyor. Eh bacak da koltukaltı veya bikini gibi her zaman alınması gereken bir yer değilAhaha yalnız değilsin benim kızda aynısını yapıyor
Doktora bacaklarını mı göstereceksin vuhuu.Oh mis gibi gideceksin yani ne kaa güzel. Bana da gaz lazım hafiften, Salı günü doktora gidicem yaptırmam gerek ama canım çekmiyor hiç.
Ne be, sen sanki her zaman pürüzsüz geziyorsun.
Hayır kadın dogum uzmanına gidicem. Artık nereme bakarsa.Ay ama napayım name... Hayatımda kimse yok, kışın zaten ya pantolon ya kalın çorap oluyor. Eh bacak da koltukaltı veya bikini gibi her zaman alınması gereken bir yer değil
Kızın da pratikmiş bak aferin.
Doktora bacaklarını mı göstereceksin vuhuu.
Ne be, sen sanki her zaman pürüzsüz geziyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?