Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Çok çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız

Kızlar ya bana sabır dileyin. Birkaç saat sonra yolunmaya gidiyorum. Bütün komple bacak, bikini bölgesi, koltukaltı, kol, bıyık, ne varsa ağdaya giriyorum. Böhü. Çok sıkıcı.

Kızlar ya bana sabır dileyin. Birkaç saat sonra yolunmaya gidiyorum. Bütün komple bacak, bikini bölgesi, koltukaltı, kol, bıyık, ne varsa ağdaya giriyorum. Böhü. Çok sıkıcı.
Ay ben de gidicem erteleyip duruyorum. Sana bol sabır.

Bayaa bi hafifleyeceksin desene
Pfff bu sıcaktada hiç çekilmez
Ne sıcağı name ya, şakır şakır yağmur yağıyor, gök gürlüyor devamlı.

Klima var gerçi çok sıcak olsa bile ama sıkılıyorum bitmiyor iş. Bir de her yer olacağı için iyice uzun sürecek püff. Kahrolsun kadına dayatılan estetik algıları, keşke bacaklarımız kıllı kıllı gezseydik

Ne biliyim burda nefes alınmıyor sıcaktan
Sırf bu yüzden kışı seviyorum
Sağını solunu aldırma derdin olmuyor

Ben artık erteleyemiyorum. Milano'ya Roma'ya böyle gitmeyeyim dedim. Bir de yaz gelmiş oralara, etekle elbiseyle gezeceğim, İtalyan halkına bunu yapamam
Oh mis gibi gideceksin yani ne kaa güzel. Bana da gaz lazım hafiften, Salı günü doktora gidicem yaptırmam gerek ama canım çekmiyor hiç.

Ahaha yalnız değilsin benim kızda aynısını yapıyor
Ay ama napayım name... Hayatımda kimse yok, kışın zaten ya pantolon ya kalın çorap oluyor. Eh bacak da koltukaltı veya bikini gibi her zaman alınması gereken bir yer değil
Kızın da pratikmiş bak aferin.

Oh mis gibi gideceksin yani ne kaa güzel. Bana da gaz lazım hafiften, Salı günü doktora gidicem yaptırmam gerek ama canım çekmiyor hiç.
Doktora bacaklarını mı göstereceksin vuhuu.
Ne be, sen sanki her zaman pürüzsüz geziyorsun.

Hayır kadın dogum uzmanına gidicem. Artık nereme bakarsa.

Bende pek çıkmıyor bacaklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…