Ahaha neyse yorumlarımı kendime saklıyorum bu konudaHayır kadın dogum uzmanına gidicem. Artık nereme bakarsa.
Ay onu sorunca ne diyecem gerginliği sardı beni.Ahaha neyse yorumlarımı kendime saklıyorum bu konuda
Jinekologta en sinir olduğum soru, "bekar mısınız". Sormak istediğiyle sorduğu bambaşka
Düz duvara bekarım de bakalım ne yapacak?Ay onu sorunca ne diyecem gerginliği sardı beni.
Oh oh hadi iyisin, kolay gelsin namem.Makyaj işi tamam
Bi kuaför kaldı
Onuda halledersem bende iyisi şamda kayısı
Bekarım desem soruya gereken cevabı vermemiş olcam. Muayene sırasında sıkıntı. E ama bekarım da.Düz duvara bekarım de bakalım ne yapacak?
Niye geriliyorsun ki?
Sağol şekerim :)Oh oh hadi iyisin, kolay gelsin namem.
Direkt söyle ya hiç bekarım, değilim muhabbetine girme.Bekarım desem soruya gereken cevabı vermemiş olcam. Muayene sırasında sıkıntı. E ama bekarım da.
Doktor sormadan mı? Uf çok gerginlikli.Direkt söyle ya hiç bekarım, değilim muhabbetine girme.
Doktor erkek mi kadın mı ?Bekarım desem soruya gereken cevabı vermemiş olcam. Muayene sırasında sıkıntı. E ama bekarım da.
Hayır doktor sorduğunda. Odaya girer girmez de demiyorumDoktor sormadan mı? Uf çok gerginlikli.
Ahahah acaba randevu notuma mı girsemHayır doktor sorduğunda. Odaya girer girmez de demiyorum
Bekar mısınız dediğinde direkt söyle.
Ya niye bu kadar kasıyorsun, nolacak kime ne.Ahahah acaba randevu notuma mı girsem
Tamam tamam sakinim.Ya niye bu kadar kasıyorsun, nolacak kime ne.
He yani. Ne var stres yapacak? Tıpta utanma olmaz :)Tamam tamam sakinim.
Olmaz tabii. Ama ben dişçiye bile gitse içini dert alan bir insanım muhakkak takacak bir şey buluyorum.He yani. Ne var stres yapacak? Tıpta utanma olmaz :)
Geçmiş olsun Denascığım, iyisinizdir inşallah..Cok korktum hala elim titriyor.
Kolay gelsin hemşireciğim, umarım saç baş işinide sorunsuz halledersizniz..Makyaj işi tamam
Bi kuaför kaldı
Onuda halledersem bende iyisi şamda kayısı
Sağol hemşireKolay gelsin hemşireciğim, umarım saç baş işinide sorunsuz halledersizniz..
Hadi az kaldı bu akşam mezuniyet dönüşü gelsin yayılmalar
Sagol balim. Haftasonu oldugundan kiralik arac bulamadik bekledik simdi gidiyoruz 3 saat var dahaGeçmiş olsun Denascığım, iyisinizdir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?