- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sagol gulum. Arabanin sanziman dagalmis balatalar yanmis ondan vites kitlenmis. Olcagi varmis bununla sukur.Amaninn çok geçmiş olsun kuzum. Neyse ki bir şey olmadan atlatmışsınız çok şükür.
Başınızın üstünden tuzla ekmek çevirip bir fakire verin denasımSagol gulum. Arabanin sanziman dagalmis balatalar yanmis ondan vites kitlenmis. Olcagi varmis bununla sukur.
Yaparim name'mm sagolasin.Başınızın üstünden tuzla ekmek çevirip bir fakire verin denasım
Allah beterinden korusun
İyi yolculuklar dilerim canım..Sagol balim. Haftasonu oldugundan kiralik arac bulamadik bekledik simdi gidiyoruz 3 saat var daha
Amin insallah. Cekici ustunde gitmek ne guzelmis amaİyi yolculuklar dilerim canım..
Ben kendim çekiciyim ne gerek var cekiciye deseydin yaAmin insallah. Cekici ustunde gitmek ne guzelmis amahavadar havadar.
İnanir misin tunel de adam geldi ben cekici dedi. Bi gulme tuttu. Falim reklamindaki adam gibi "ben cekici buda cekicim" hahaBen kendim çekiciyim ne gerek var cekiciye deseydin ya
Adam çekicimiydi gerçektenİnanir misin tunel de adam geldi ben cekici dedi. Bi gulme tuttu. Falim reklamindaki adam gibi "ben cekici buda cekicim" haha
Yok yazik cok ugrasti araba olmadi. Kurtarici geldi sonraAdam çekicimiydi gerçekten
Ay ne güzelmiş. Benimki hızlı alınca sağımda solumda ağda bırakıyor ve temiz almıyor. Sinir oluyorum.Ağdacımı çok seviyorum yaa. Kadın komple her bir yerimi 50 dkda bitirdi.
Başka semte taşındım, hala dolmuşa binip ona gidiyorumAy ne güzelmiş. Benimki hızlı alınca sağımda solumda ağda bırakıyor ve temiz almıyor. Sinir oluyorum.
Bi de ben gideydimm
Eneem neresi ki orası? Pek tatlıymış.Başka semte taşındım, hala dolmuşa binip ona gidiyorum
Dönüp dönüp kontrol eder atladığım yer var mı diye, bir şey dersin üşenmez yapar falan.
Kayıplardasın.Merhabaaa
Datluladan ne vaa FiyonkellacığımMerhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?