Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Mutfağın ortasına bir tencere yemek devirdim.

Tebrik etmek için sıraya giriniz lütfen.
yiyerekmi devirdin yaparak mı

Ya aslında kuyruğu dik tutma çabası da değil. Cidden evlenmek istediğimden çok emin değilim ben.
bende öyleyim. evlenmek istediğimden emin değilim. kendimi hazır hissetmiyorum sanırım
ama birileri sorunca hoşuma gitmiyor.. bu yüzden kuyruğumu dik tutuyorum. biraz farklı oldu

yiyerekmi devirdin yaparak mı

bende öyleyim. evlenmek istediğimden emin değilim. kendimi hazır hissetmiyorum sanırım
ama birileri sorunca hoşuma gitmiyor.. bu yüzden kuyruğumu dik tutuyorum. biraz farklı oldu
Yani garip. Çünkü insanlar evlenmek konusunda emin olmamanı anlamıyor, sanki herkes evlenmek istermiş de sen koca bulamıyormuşsun gibi davranır, onu hissettikçe daha ısrarla yok ben aslında evlenmek istemiyom dersin

Bence sen aklı başında bireysin ondan..
Emin ol, eğer gaza gelip aman evleneyim desen, duvara toslama riskin olur .. Bence sen durup durup turnayı gözünden vurursun

Dalga geçmeyelim, temizliğe yardıma gelelim pıliizz..
yok gerçekten anlayamadım.
ne yaptın yemek söylemek istermisin.
sephoraa sanada temizlik yapmayı hiç yakıştıramadım

evet öyle. zamanı gelmediğini düşünüyorum.
benden küçük kuzenlerimde evlendi ama dönüp kendime bakıp hiç üzülmedim evlenmek içni evlenilmez çinki

Bence sen aklı başında bireysin ondan..
Emin ol, eğer gaza gelip aman evleneyim desen, duvara toslama riskin olur .. Bence sen durup durup turnayı gözünden vurursun
Yani ben zaten kocam olsun diye evleneyim mantığını da çok anlamıyorum. Biri girer hayatıma seviyoruzdur, kafalar da uyuyordur, maddi imkanlar da en azından asgaridedir, evlenirsin, yani. Hadi evleneyim ben diye koca mı aranır

Sen kaç yaşındasın.
Benim de 22 yaşındaki kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var. Kız bebe daha layn

gerçekten anlayamadım.
ne yaptın yemek söylemek istermisin.
sephoraa sanada temizlik yapmayı hiç yakıştıramadım

Yaptım, hem güzel görünsün hem de dolaba koyayım akşama kadar bozulmasın diye porselen kaba koymaya çalıştım. Sonuç hüsran. Enginar yapmıştım.

Edit; temizlik zaten yakışmıyor elime beee...

Enginar mı? Dökmeseymişsin de açmışsınız, enginar ne ya

Ay biz senin gibi etobur değiliz. Otla karnımızı doyurabiliyoruz bebişim izmir nğfusuna kayıtlı bireyler olaraktan.

önemli olan denemekti
ben hiç yemedim enginar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…