- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ay sorma herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı, benim rahatım yerinde ama etrafımda hep şüpheli bakışlaryaş 30 kemale ermiş
anlayabiliyorum. herşeye rağmen bide kuyruğu dik tutma çabalarıAy sorma herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı, benim rahatım yerinde ama etrafımda hep şüpheli bakışlar
Ya aslında kuyruğu dik tutma çabası da değil. Cidden evlenmek istediğimden çok emin değilim ben.anlayabiliyorum. herşeye rağmen bide kuyruğu dik tutma çabaları
Mutfağın ortasına bir tencere yemek devirdim.
Tebrik etmek için sıraya giriniz lütfen.
yiyerekmi devirdin yaparak mıMutfağın ortasına bir tencere yemek devirdim.
bende öyleyim. evlenmek istediğimden emin değilim. kendimi hazır hissetmiyorum sanırımYa aslında kuyruğu dik tutma çabası da değil. Cidden evlenmek istediğimden çok emin değilim ben.
Yani garip. Çünkü insanlar evlenmek konusunda emin olmamanı anlamıyor, sanki herkes evlenmek istermiş de sen koca bulamıyormuşsun gibi davranır, onu hissettikçe daha ısrarla yok ben aslında evlenmek istemiyom dersinyiyerekmi devirdin yaparak mı
bende öyleyim. evlenmek istediğimden emin değilim. kendimi hazır hissetmiyorum sanırım
ama birileri sorunca hoşuma gitmiyor.. bu yüzden kuyruğumu dik tutuyorum. biraz farklı oldu
yiyerekmi devirdin yaparak mı
Tebrik ederim, geçmiş olsun.. İnşallah halı kilim gibi bir şeye dökükmemiştir, yoksa gerisi çok zor olmaz.. Bu arada ne yemeği döküldüydü, akşama fikir olsunMutfağın ortasına bir tencere yemek devirdim.
Tebriks.Mutfağın ortasına bir tencere yemek devirdim.
Tebrik ederim, geçmiş olsun.. İnşallah halı kilim gibi bir şeye dökükmemiştir, yoksa gerisi çok zor olmaz.. Bu arada ne yemeği döküldüydü, akşama fikir olsun
Bence sen aklı başında bireysin ondan..Yani garip. Çünkü insanlar evlenmek konusunda emin olmamanı anlamıyor, sanki herkes evlenmek istermiş de sen koca bulamıyormuşsun gibi davranır, onu hissettikçe daha ısrarla yok ben aslında evlenmek istemiyom dersin
yok gerçekten anlayamadım.Dalga geçmeyelim, temizliğe yardıma gelelim pıliizz..
evet öyle.Yani garip. Çünkü insanlar evlenmek konusunda emin olmamanı anlamıyor, sanki herkes evlenmek istermiş de sen koca bulamıyormuşsun gibi davranır, onu hissettikçe daha ısrarla yok ben aslında evlenmek istemiyom dersin
Yani ben zaten kocam olsun diye evleneyim mantığını da çok anlamıyorum. Biri girer hayatıma seviyoruzdur, kafalar da uyuyordur, maddi imkanlar da en azından asgaridedir, evlenirsin, yani. Hadi evleneyim ben diye koca mı aranırBence sen aklı başında bireysin ondan..
Emin ol, eğer gaza gelip aman evleneyim desen, duvara toslama riskin olur .. Bence sen durup durup turnayı gözünden vurursun
Sen kaç yaşındasın.yok gerçekten anlayamadım.
ne yaptın yemeksöylemek istermisin.
sephoraa sanada temizlik yapmayı hiç yakıştıramadım
evet öyle.zamanı gelmediğini düşünüyorum.
benden küçük kuzenlerimde evlendi ama dönüp kendime bakıp hiç üzülmedimevlenmek içni evlenilmez çinki
Enginar mı? Dökmeseymişsin de açmışsınız, enginar ne yaHalının taaaam ortasına... Üstten temizledim, şimdi yıkamaya götürcem.
Enginar... Akşama açııızzz..
Piiii terbiyesiz. Enginar candır. Yeme aç kalEnginar mı? Dökmeseymişsin de açmışsınız, enginar ne ya
gerçekten anlayamadım.
ne yaptın yemeksöylemek istermisin.
sephoraa sanada temizlik yapmayı hiç yakıştıramadım
Enginar mı? Dökmeseymişsin de açmışsınız, enginar ne ya
Sen kaç yaşındasın.
Benim de 22 yaşındaki kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var. Kız bebe daha layn
Yaptım, hem güzel görünsün hem de dolaba koyayım akşama kadar bozulmasın diye porselen kaba koymaya çalıştım. Sonuç hüsran. Enginar yapmıştım.
Ay biz senin gibi etobur değiliz. Otla karnımızı doyurabiliyoruz bebişim izmir nğfusuna kayıtlı bireyler olaraktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?