Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Piiii terbiyesiz. Enginar candır. Yeme aç kal

Ya gidin ya. Enginar dediğin şey sofraya konup yenmeden geri kaldırılan şeydir. Siz Allah bilir Brüksel lahanası falan da yiyorsunuzdur şimdi

Halının taaaam ortasına... Üstten temizledim, şimdi yıkamaya götürcem.

Enginar... Akşama açııızzz..
Ödül olarak eşin balık yemeğe getirir
Zemine dikkat et kayma, can sıkıcı durumdur, bende bal kavanozunu raftan alırken düşürüp tezgahtan nasıl olduysa sekip mutfağın ortasındaki halıya uçurmuşluğum vardırTekrar geçmiş olsun..

Aaa ama enginar güzel yapılırsa şahane olur. Şu an niçin bir enginar kadar alındım bilemiyorum ama
Enginar sevilir yaa.
Enginarları Koruma ve Kalkındırma Derneği üyeleri misiniz siz?
Enginar Çetesi misiniz?
Özelden "enginara laf edildi koş" diye birbirinizi mi çağırıyorsunuz?

Fayans olsa bari diyordum kiii, halı dedin

Yalnız S shot haklı dökülmese de pek doymayacakmışsınız.

Fırsattan istifade akşam yemegine çık dışarı keyif yap bence

Demeyin öyle enginarıma yaaa... Üzülüyorum zaten. Gitti güzelim yemek.

Çıkıyorum şimdi zaten, akşama da girmeyeyim eve barik.

Bencede..
Ama işte etrafımda gördüğüm 30 yaş ve üstü çevre baskısından yılıp evlenenler, şimdi bekarlıklarını arayan tipler.. Çok nadir senin gibi düşünüp, doğruyu bulup evlenmiş olanlar ki.. Bence sen doğrusunu yapıyorsun, zaten karşına çıkan kişi doğruysa işte bu diyorsun yani akışında devam ediyor gelecek kararları.

diğer türlüsü olursa zaten o evlilik olmaz zorunlu bir birliktelik olur bence bir ömür de böyle geçmez
geç olsun temiz olsun

Çok tarif var bende enginarlı.

Garnitürle yapmıştım bugün. Dolmasını yaparım bazen. Bi de çanakların içini doldurup başlangıç olarak yaptığım bişey var.

Yapraklı Enginar dolması şahane bir şey ya. Yapana ayrı bi saygım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…