Piiii terbiyesiz. Enginar candır. Yeme aç kal
Ya gidin ya. Enginar dediğin şey sofraya konup yenmeden geri kaldırılan şeydir. Siz Allah bilir Brüksel lahanası falan da yiyorsunuzdur şimdiYaptım, hem güzel görünsün hem de dolaba koyayım akşama kadar bozulmasın diye porselen kaba koymaya çalıştım. Sonuç hüsran. Enginar yapmıştım.
Ay biz senin gibi etobur değiliz. Otla karnımızı doyurabiliyoruz bebişim izmir nğfusuna kayıtlı bireyler olaraktan.
Enginar mı? Dökmeseymişsin de açmışsınız, enginar ne ya
önemli olan denemekti
ben hiç yemedim enginar
Ödül olarak eşin balık yemeğe getirirHalının taaaam ortasına... Üstten temizledim, şimdi yıkamaya götürcem.
Enginar... Akşama açııızzz..
Ya gidin ya. Enginar dediğin şey sofraya konup yenmeden geri kaldırılan şeydir. Siz Allah bilir Brüksel lahanası falan da yiyorsunuzdur şimdi
Enginarları Koruma ve Kalkındırma Derneği üyeleri misiniz siz?Aaa ama enginar güzel yapılırsa şahane olur. Şu an niçin bir enginar kadar alındım bilemiyorum ama
Enginar sevilir yaa.
SEBEP??Yiyoruz valla...
Ben brüksel lahanası yiyen, brokoliyi adam yerine koyan insandan korkarım.Yiyoruz valla...
Burası İzmir biz burada bir gevrek-boyoza bir midye-biraya bir de ot yemeklerine laf söyletmeyiz, akıllı ol, aklını almayayımYa gidin ya. Enginar dediğin şey sofraya konup yenmeden geri kaldırılan şeydir. Siz Allah bilir Brüksel lahanası falan da yiyorsunuzdur şimdi
SEBEP??
Ben brüksel lahanası yiyen, brokoliyi adam yerine koyan insandan korkarım.
Enginarları Koruma ve Kalkındırma Derneği üyeleri misiniz siz?
Enginar Çetesi misiniz?
Özelden "enginara laf edildi koş" diye birbirinizi mi çağırıyorsunuz?
Bencede..Yani ben zaten kocam olsun diye evleneyim mantığını da çok anlamıyorum. Biri girer hayatıma seviyoruzdur, kafalar da uyuyordur, maddi imkanlar da en azından asgaridedir, evlenirsin, yani. Hadi evleneyim ben diye koca mı aranır
Burası İzmir biz burada bir gevrek-boyoza bir midye-biraya bir de ot yemeklerine laf söyletmeyiz, akıllı ol, aklını almayayım
yengem içine garnitur koyarak yapardı.Ben çok severim. Mevsimi geldi mi üç günde bir enginar pişiyor evde.
Bencede..
Ama işte etrafımda gördüğüm 30 yaş ve üstü çevre baskısından yılıp evlenenler, şimdi bekarlıklarını arayan tipler.. Çok nadir senin gibi düşünüp, doğruyu bulup evlenmiş olanlar ki.. Bence sen doğrusunu yapıyorsun, zaten karşına çıkan kişi doğruysa işte bu diyorsun yani akışında devam ediyor gelecek kararları.
yengem içine garnitur koyarak yapardı.
sen nasıl yapıyorsun. alayım bende.denemiş olurum
Benimde evde de haftada 1 veya 2Ben çok severim. Mevsimi geldi mi üç günde bir enginar pişiyor evde.
Çok tarif var bende enginarlı.
Garnitürle yapmıştım bugün. Dolmasını yaparım bazen. Bi de çanakların içini doldurup başlangıç olarak yaptığım bişey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?