Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Hala çok saçma. Dokunulmazlığı olan karar mı olur?
Yavrum üyeler tek tek yönetim kararlarını tartışmaya başlarsa içinden çıkılamaz.

Admine itirazını yaparsın özelden, sorarsın, varsa açıklamanı yaparsın ama yapabileceklerin o kadarla kalır. Doğru veya yanlış yönetimin inisiyatifidir banlama.
Senelerce biri konusunda ülkenin en büyük forumu olmak üzere çeşitli forumlarda yöneticilik yaptım, bana da itiraz geldi, değerlendirdik. Çoğunda kararımı değiştirmedim, "benim shot olarak kararım budur, isterseniz forum sahibiyle görüşebilirsiniz" dedim. Forum sahipleri de neredeyse hiçbir zaman yöneticisinin kararını bozmaz ki üyelerin karşısında otoritesi sarsılmasın.
Zaten yöneticilerin dışarıdan kimsenin göremediği bir bölümü vardır ve ihtilaflı konuları orada kendi aralarında konuşurlar.
Genelde yönetim kararı tartışılanlar da uyarılırlar.

Sep'ten bağımsız konuşuyorum bunu.

Edit: KK'da en sevmediğim şey "mesaj silme yok" diye millete hakaret eden mesajların da ulu orta kalıyor olması. Kişi banlanıyor evet ama sayfa sayfa hakaretler kalıyor yine.

Benim sormaya falan niyetim yok, biliyoruz hepimiz bişey çıkmayacağını zaten. Ama saçmalık sonuçta her halükarda.

Benim sormaya falan niyetim yok, biliyoruz hepimiz bişey çıkmayacağını zaten. Ama saçmalık sonuçta her halükarda.
Biliyorum kuzum senin için söylemedim. Aynı durumda ben de oldum biliyorsun.

Ben tantan'a genel geçer durum için yazdım onu.

Pişirir pişirir yersin artık evde annenlerle

Olm babam fotoğrafını çeker, Facebooka koyar, beni de etiketler yaa
senin baba değişik. Eğlenceli işte ne kaa güzel.

Ben evde pişirmem onu çok şükür yeterince bekar evi olan arkadaşım var

Dayım da yapar aynı şeyi
Akrabalara rezil olacağım
Senin akrabalar komple denişik. Rezil olmazsın bence.

Ama dikkat et iki gün sonra pii bunun babası dayısı bile sapıtıklı mesajlara maruz kalma

Senin akrabalar komple denişik. Rezil olmazsın bence.

Ama dikkat et iki gün sonra pii bunun babası dayısı bile sapıtıklı mesajlara maruz kalma
Forumda mı?
Çok da fifi. Babamla dayımla olan ilişkim kimsenin üstüne vazife değil, herkes kendi ailesine baksın :) Benim babamdan dayımdan gizlim saklım yok, bana laf edecek insan önce ailesiyle benim kadar açık, şeffaf olsun

Bu da burda dursun.

Bardan kaldırılan adamların sofraya düşmüş makarnamsıları. Haha

2 saattir bi sepet çamaşırı asmadım. 2 parça asıp uzanıyorum sonra biraz dönüp tekrar 2 parça asıyorum. Daha evi toplayıp yemek yapıcam.

Peki benim annem nerde? Karşıya gitti amcasını gezdirmeye. Ne gezenti kadın bu ya.

Torun doğmadan tadını çıkaracakmış o doğup bi kaç aylık olunca kardeşim çalışacakmış ay basıyorlar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…