- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Boş yere gitmişsin o zaman. Bu mesajda cidden bir şey yok çünkü.
Sebebini sor bence. Bi sonraki cezanı atlasınlar yakartop oynarken topu havada tutup can kazanmışsın gibi. Birimiz banlanırsa içeri de alabilirsin.
Kiz biri ispikler hala konusuyonYok o değilmiş. Bence orda bilenip banlayacak sebep bulamayınca saçma sebepten yolladı abi.
Gerçekten saçmalık ama. Verilen kararlar tartışmaya açık olmalı.Ay yok onu bir kez denedim ben üstüne 60 gün ceza yedim. Sonra 15 günde falan yaptıkları saçmalığı anlayıp kaldırdılar. Sosyal bir platform değil burası, lise.. Hatta ortaokul, yakında tek ayak üstünde dikilcez tahtanın önünde.
Biz alıştık ispiklenmeye sen de alışırsın zamanla.Kiz biri ispikler hala konusuyon
Kiz biri ispikler hala konusuyon
Biz alıştık ispiklenmeye sen de alışırsın zamanla.
Sep sinirlenmiş belli ki.
Haklısın gerçekten saçma sapan bir durum. Hepimiz bdv yüzünden gittin sandık. Şaşırdım da sadece senin gitmiş olmana. Garip bir durum.Sen ispikleme de bacı kalfa. Konuşurum valla, sinirlendim bildirimi görünce.
Sinirlenmeyeyim de ne yapayım kuşum? Saçmalık değil mi?
Gebeyken Ocak anneleri topiginde takiliyodum bir ara. Orda hatunun biri kayinvalidesine icerlenip sovmustu.Biz alıştık ispiklenmeye sen de alışırsın zamanla.
Sep sinirlenmiş belli ki.
Ask olsun ya niye benSen ispikleme de bacı kalfa. Konuşurum valla, sinirlendim bildirimi görünce.
Sinirlenmeyeyim de ne yapayım kuşum? Saçmalık değil mi?
Ask olsun ya niye ben
Ask olsun ya niye ben
Kızdın mı sen bana yavru?
Bana guzel bi kirmizi ayakkabi sec duzelirim. En fazla 10 cm olsun.
Aynı anda yazmışız. Tebrikler cicim.Günaydııın ben mezun oldum ya
Günaydııın ben mezun oldum ya
Aynı anda yazmışız. Tebrikler cicim.
Hayırlı olsun cicim. Darısı güzel güzel işlere güçlere.
Günaydııın ben mezun oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?