Çok şükür hemşire atlattıknameaver hemşire geçmiş olsun ve gözün aydın mezun oldunuz artık Allah bahtınızı talihinizi açık etsin önümüzdeki eğitim hayatınızda
@ladyamore tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah yolunu açık etsin canım
Ooo gozun aydin . Saglikla,sihhatle bugunleri de atlattin. Yorulmussundur ama degmistir tabi. Allah agzinizin tadini bozmasin. Daha nice mezuniyetlerini gostersin insallah.
Pinoli hoş geliverdin, needip goyyonuz
Ooo gozun aydin . Saglikla,sihhatle bugunleri de atlattin. Yorulmussundur ama degmistir tabi. Allah agzinizin tadini bozmasin. Daha nice mezuniyetlerini gostersin insallah.
Sağolun kızlar olduk çok şükür
Birde yerleşeceği lise kesinleşince tam derin nefes alacaksın inşallahSağolun kızlar olduk çok şükür
Ömrümden bi 5 yıl gitti ama olsun
Akşamki keyfi herseye değerdi
Dinlen is yapma hop bitti gittiSağolun kızlar olduk çok şükür
Pinoli hoş geliverdin, needip goyyonuz
İyi hadi hayırlı uğurlu olsun.Dun gece nisani yaptik otele gectik. Simdi gelin hanimin evinde oturuyoruz. Arabamiz olmamis 1-2gun daha burda oteldeyiz
O zaman bişey edip goyyupduruve.. Mesela eve süpürge tutmak gibiVallaha kimseye bir şey goyymuyoz emme sıkıntıdan da patlıyorum.
Tesekkurler efendim.İyi hadi hayırlı uğurlu olsun.
Hava güzel, atsana kendini dışarı.Vallaha kimseye bir şey goyymuyoz emme sıkıntıdan da patlıyorum.
O zaman bişey edip goyyupduruve.. Mesela eve süpürge tutmak gibi
Hava güzel, atsana kendini dışarı.
Valla bende darlandım ama napıyım bir sürü işim var, ben buralardayımRuhum darlandı kız ne süpürgesi?
Bir yerlere sığamıyorum.
Burada bozdu kuzum.
Dışarıya da çıksam aynı.
Bir yerlere sığamıyorum.
Valla bende darlandım ama napıyım bir sürü işim var, ben buralardayım
Canım hiç bişey yapmak istemiyor
Hayirli olsun. Universite mezuniyetini de gor ins.Sağolun kızlar olduk çok şükür
Içim açıldı.Benim de istemiyor.
Bk gibi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?