Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Kadın çocuğunun hiç bir yerde duymadan ingilizce konuştuğunu savunuyor. Telepati ile mi öğrenecek anlamadım ki.

@_angela_ melegiiiim çok sagool

Beklediğimin, hayal ettiğimin ötesinde şahane bi balo oldu

Çok stres yapmıştık hani organizasyon işini biz üstlendik, herkes başa bi ton memnuniyetsizlik çıkardı. Simdi ya kimse eglenmezse, begenmezse diye

Ama o kadar güzeel oldu ki, rüya gibiydi ya masalar, süslemeler, çıkan grup, fotograflar, hocalarımızdan da gelenler oldu sanki yeni mezunmuş gibi acayip eglendiler bizle, pastamız şahaneydii hocalarımızla bize birlikte kestirdiler.

Sevgilime bi kere daha, bi dakika ya ne bi keresi bin kere daha aşık olduum

Yaşıtlarım mezun oluyor ama.
Sen hazırlık mı okumustun sahi tantim (gerci ben de okudum ama ben okula da erken basladıgım icin aynı zamana denk geldi yine), aslında senin de benle mezun olman lazım bu sene.

Senin bana ay farkı atmıslıgın var halbuki

Sen hazırlık mı okumustun sahi tantim (gerci ben de okudum ama ben okula da erken basladıgım icin aynı zamana denk geldi yine), aslında senin de benle mezun olman lazım bu sene.
Ben hazırlık okudum bir yıl da ilkokula geç başladım astımım yeni azalmaya başladığı için.

Ben hazırlık okudum bir yıl da ilkokula geç başladım astımım yeni azalmaya başladığı için.
Kıyamam ben sana. Boşver kızım eninde sonunda mezun olcaksın zaten, vizenin finalin bile tadını çıkar simdi. Insan bittigini anlayınca bi sulugözlü oluyo üniversite güzeldi her seyiyle

Bu sene cagıran arkadaslarının kep törenine git, hem yanlarında ol hem de o atmosferi bi tat, sana da prova olur

Ben üniversitemi pek sevmiyorum. Tat çıkarmalık bir durum yok yani. Amaan bakalım ne zaman biter de verirler diplomayı :))

26 haziranda mezuniyet daha çok varr pek heyecanlı. :))

Gorumcecim kadar sabırlı olmalisin. Hacettepe'yi 3. siniftan "ogretmen olmak istemiyorum" diye birakip,baska bir universitede diş okumus.
Bi arkadaşım da yaptı bunu matematiği bırakıp psikolojiye geçti. Iyi cesaret valla.

Ben de seve seve okumuyorum ama değiştirsem okul bitmeyecek

Kızlar PDR mezunu üçgen vücut tatlışko bişeyden teklif aldım. Sizde buluşalım mı? Çocuğu bir iki kere arkadaşımın yanında gördüm pek tanımıyorum ama canım sıkılıyor bu aralar.

Gerçekten saçmalık ama. Verilen kararlar tartışmaya açık olmalı.
Admin kararları tartışmaya açık değildir. Her forumda böyledir.
Birebir özelden mod veya adminle konuşabilirsin, ama kararları genel ortamda diğer üyelerle tartışamazsın. Özelden yaptığın itirazla kalırsın.
Günaydııın ben mezun oldum ya
Hülooğğğ

Sevgilime bi kere daha, bi dakika ya ne bi keresi bin kere daha aşık olduum
Affffferin damada. İyi ki iyi ki lafı geçmiş mezuniyetin.
Ben demiştim demeyi sevmem ama BEN DEMİŞTİM.

Beni cok ozlemis gibisin Ramazan hazirliklari v.s yogundum canim ,nasilsin
Nolsun devam bizde de işte :)

Hoş geldin sephora, geçmiş olsun..
Bu mesajdan gittiysen eğer üzücü..

Hala çok saçma. Dokunulmazlığı olan karar mı olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…