- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Günlük ama şık. Bayramda Kayseri deyiz. Orada giyecemGünlük mü düğünlük mü? Bakayım hemen.
Hayirli olsun. Allah en guzel islerin kapisini acsin ins.Günaydııın ben mezun oldum ya
Sen daha kucuksun.En yakın arkadaşım aradı bugün mezuniyetine çağırmak için. Herkes mezun oluyor bi gariban ben kaldım.
Yaşıtlarım mezun oluyor ama.Sen daha kucuksun.
Sen hazırlık mı okumustun sahi tantim (gerci ben de okudum ama ben okula da erken basladıgım icin aynı zamana denk geldi yine), aslında senin de benle mezun olman lazım bu sene.Yaşıtlarım mezun oluyor ama.
Ben hazırlık okudum bir yıl da ilkokula geç başladım astımım yeni azalmaya başladığı için.Sen hazırlık mı okumustun sahi tantim (gerci ben de okudum ama ben okula da erken basladıgım icin aynı zamana denk geldi yine), aslında senin de benle mezun olman lazım bu sene.
Kıyamam ben sana. Boşver kızım eninde sonunda mezun olcaksın zaten, vizenin finalin bile tadını çıkar simdi. Insan bittigini anlayınca bi sulugözlü oluyoBen hazırlık okudum bir yıl da ilkokula geç başladım astımım yeni azalmaya başladığı için.
Kayıplardasın.
Gorumcecim kadar sabırlı olmalisin. Hacettepe'yi 3. siniftan "ogretmen olmak istemiyorum" diye birakip,baska bir universitede diş okumus.Yaşıtlarım mezun oluyor ama.
Ben üniversitemi pek sevmiyorum. Tat çıkarmalık bir durum yok yani. Amaan bakalım ne zaman biter de verirler diplomayı :))Kıyamam ben sana. Boşver kızım eninde sonunda mezun olcaksın zaten, vizenin finalin bile tadını çıkar simdi. Insan bittigini anlayınca bi sulugözlü oluyoüniversite güzeldi her seyiyle
Bu sene cagıran arkadaslarının kep törenine git, hem yanlarında ol hem de o atmosferi bi tat, sana da prova olur
Bi arkadaşım da yaptı bunu matematiği bırakıp psikolojiye geçti. Iyi cesaret valla.Gorumcecim kadar sabırlı olmalisin. Hacettepe'yi 3. siniftan "ogretmen olmak istemiyorum" diye birakip,baska bir universitede diş okumus.
Datluladan ne vaa Fiyonkellacığım
Seni görünce aklıma direk tatlı ve yemek geliyor
Bizde buluşmayın kuzum annem var bende.Kızlar PDR mezunu üçgen vücut tatlışko bişeyden teklif aldım. Sizde buluşalım mı? Çocuğu bir iki kere arkadaşımın yanında gördüm pek tanımıyorum ama canım sıkılıyor bu aralar.
Admin kararları tartışmaya açık değildir. Her forumda böyledir.Gerçekten saçmalık ama. Verilen kararlar tartışmaya açık olmalı.
HülooğğğGünaydııın ben mezun oldum ya
Affffferin damada. İyi ki iyi ki lafı geçmiş mezuniyetin.Sevgilime bi kere daha, bi dakika ya ne bi keresi bin kere daha aşık olduum
Nolsun devam bizde de işte :)Beni cok ozlemis gibisinRamazan hazirliklari v.s yogundum canim ,nasilsin
Ya valla telefon yapıyor. Sizce o. Puf. Çocuğun evi var zaten sana mı kaldık.Bizde buluşmayın kuzum annem var bende.
Hoş geldin sephora, geçmiş olsun..Ben geldiiimmmm... 182 bildirim 4 özel mesaj var yaw, ne olmuş öyle.
Ban yediğim mesaja bakın allah aşkına.
Demedim ama ona benzer bişey dedim.
Heykel bu kadar günahsa heykel dağıtan partiye oy vermeyin dedim. Heykeli kıran akp'li demedim de akp'li zaten. Haberin içinde geçiyor. E bu vandalı koruyan da muhtemelen akp'lidir diye düşünüyoruz haliyle.
Hala çok saçma. Dokunulmazlığı olan karar mı olur?Admin kararları tartışmaya açık değildir. Her forumda böyledir.
Birebir özelden mod veya adminle konuşabilirsin, ama kararları genel ortamda diğer üyelerle tartışamazsın. Özelden yaptığın itirazla kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?