Tantanis: Abla valla kurtarmaz bize gelişi bu kadarEnemmm lafın gelişi öyle didim gidişi sana farklı olmuş
@Sephoraa S shotpinoli tantanis @ladyamore MazlumuGetirinBana nameaver @Denas14__ @lingen
Vallahi billahi o benden daha güzelmis. Arkadaşıma baktirdim. Söyledi açık açık "kusura bakma o daha güzel" diyo ya esseoglu..
Kafama sıkayım mı
Sevmeyin siz beni.Bana gelisi bu başka türlü kurtarmıyo apla
Ee yani? Hepimizden güzel birileri var, her zaman da olacak. Senden güzel olması bir şeyi değiştirmez, sonuçta statüsü "eski" eş.@Sephoraa S shotpinoli tantanis @ladyamore MazlumuGetirinBana nameaver @Denas14__ @lingen
Vallahi billahi o benden daha güzelmis. Arkadaşıma baktirdim. Söyledi açık açık "kusura bakma o daha güzel" diyo ya esseoglu..
Kafama sıkayım mı
Bu ne hemşire nispet yapar gibi
Halbukisim seni burada en iyi ben anlardım
Neyse, zaten ben eşimin eski eşinden daha güzelim
Niye sevmeyelim ?Sevmeyin siz beni.
İki sayfa önce shot burda sadece seni seviyorum diyen benmiydim
Hacı baba tekkesimiyim benBen derim.
Yaa o kadar şey yaşadım.
Acuk anlayışlı ol ya
Niye sevmeyelim ?
Sen de şatçığını sev git. Sanıyorsun ki sana İtalyan getirecek. Makarna bile getirmez hepsini kendine ayırır o. Getirse de düdük makarna getirir.
Hepimizi seviyorsun ama şatı ayrı seviyorsun yani.Olur mu bebeğim hepinizi seviyorum ben.
Hacı baba tekkesimiyim ben
Hepimizi seviyorsun ama şatı ayrı seviyorsun yani.
Kim güzelmiş kız ne oluyor@Sephoraa S shotpinoli tantanis @ladyamore MazlumuGetirinBana nameaver @Denas14__ @lingen
Kafama sıkayım mı
Hemşire bi tek beni etiketlememiş LochBu ne hemşire nispet yapar gibi
Ben öyle şeylerden ara bozcak insan mıyım?pinoli Allasen şu tantan'a onu benden çok sevdiğini söyle de kızcağız rahatlasın, içine dert oldu. Benim için sorun yok, aranız bozulmasın, tantan kişisi rahatlasın kafi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?