Tamam tamam.Leyyynn seviyoruz didik.
Ama shot üzgün bu aralar onun daha çok sevgiye ihtiyacı var.
Sevdiğini kaybetti.
Hem tatile gidecek.
O gitsin en çok seni severim.
Ben burda kendimi vurayım sen orada dondurma ye.
Vicdanın çok güzelmiş güle güle kullan.
Ayıp etmiş o vakitHemşire bi tek beni etiketlememiş Loch
in vino veritas @shot pinoli tantanis ladyamore @msg38 nameaver @Denas14__ @lingen
Vallahi billahi o benden daha güzelmis. Arkadaşıma baktirdim. Söyledi açık açık "kusura bakma o daha güzel" diyo ya esseoglu..
Kafama sıkayım mı
Halbukisim etiketledikleri hep tek eşte kalmış yada eşsizAyıp etmiş o vakit
Hemşire bi tek beni etiketlememiş Loch
Sen de tek eşlisin. Yoksa çifter çifter mi götürüyorsun adamları?Halbukisim etiketledikleri hep tek eşte kalmış yada eşsiz
Yok ya güzellik mi her şey boşver. Adam seninle mutlu ki senin yanında. Güzellik esas olsaydı boşanmazdı.
Güzel olup nolcakmış yüzünde pilavmı kaşıklayıcakmış
Kocan senin yanında
Ne diye suyu bulandırıyon ??
Halbukisim seni burada en iyi ben anlardım
Neyse, zaten ben eşimin eski eşinden daha güzelim
Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..Ee yani? Hepimizden güzel birileri var, her zaman da olacak. Senden güzel olması bir şeyi değiştirmez, sonuçta statüsü "eski" eş.
Şinci canavar arkadaş eşinin ilk eşinin fotosunu görmüş tesadüfenKim kimden güzelmiş anlamadı ben.
La kaç gündür yokum açıklamalı şeyedin.
Güzel olmak ve bakımlı olmak ayrı bir durumdur.. Bence sen ondan güzelsindir, adam belliki seninle mutlu..Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..
Iki bebek de ilgi bekliyor
Eşin bunları istiyor olsa boşanmazdıı. Demek ki kafa yapısı, kişiliği uymuyormuş. Seninle daha mutlu ki evlisiniz şuan.Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..
İkimizinde 2. evliliği, benim demeye çalıştığım yani gözünüze sokmaya çalıştığım 2. evlilik mevzusuSen de tek eşlisin. Yoksa çifter çifter mi götürüyorsun adamları?
Esimin eski esi cok guzelmisKim kimden güzelmiş anlamadı ben.
La kaç gündür yokum açıklamalı şeyedin.
Ciddi mi? Bizde de oyle. Ikimizin de 2.evlilik.İkimizinde 2. evliliği, benim demeye çalıştığım yani gözünüze sokmaya çalıştığım 2. evlilik mevzusu
Sonuç olarak tek eşlisin.İkimizinde 2. evliliği, benim demeye çalıştığım yani gözünüze sokmaya çalıştığım 2. evlilik mevzusu
Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..
Eski esin kafasına sıkalım olmaz mıin vino veritas @shot pinoli tantanis ladyamore @msg38 nameaver @Denas14__ @lingen
Vallahi billahi o benden daha güzelmis. Arkadaşıma baktirdim. Söyledi açık açık "kusura bakma o daha güzel" diyo ya esseoglu..
Kafama sıkayım mı
Önemli değil canımcığım, şaka atarları bunlarCiddi mi? Bizde de oyle. Ikimizin de 2.evlilik.
Hızlı hızlı etiketledim affet kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?