Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Yok ya güzellik mi her şey boşver. Adam seninle mutlu ki senin yanında. Güzellik esas olsaydı boşanmazdı.

Güzel olup nolcakmış yüzünde pilavmı kaşıklayıcakmış
Kocan senin yanında
Ne diye suyu bulandırıyon ??

Halbukisim seni burada en iyi ben anlardım
Neyse, zaten ben eşimin eski eşinden daha güzelim

Ee yani? Hepimizden güzel birileri var, her zaman da olacak. Senden güzel olması bir şeyi değiştirmez, sonuçta statüsü "eski" eş.
Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..
Iki bebek de ilgi bekliyor

Kim kimden güzelmiş anlamadı ben.
La kaç gündür yokum açıklamalı şeyedin.
Şinci canavar arkadaş eşinin ilk eşinin fotosunu görmüş tesadüfen
Hatun taş gibiymiş
Arkadaşına göstermiş oda onaylamış taşlığını hatta kusura bakma senden güzel diyerekten tüy dikmiş bide

Yaw kizlar cok bakimli ,havali gözüküyor. Ben en son ne zaman sacimi fonledim hatirlamiyorum..
Eşin bunları istiyor olsa boşanmazdıı. Demek ki kafa yapısı, kişiliği uymuyormuş. Seninle daha mutlu ki evlisiniz şuan.

Hem insana sevdiği en güzel gelir hep.

nameaver dan aldığım bilgilerin yetkisine dayanarak salak salak konuşma diyorum sana cicim.

Adam seninle evli,iki bebe var, kaç sene olmuş diğer hatunun güzelliğini mi takiyorsun? Salla gitsin.

Beni de az önce beyimin eski yavuklusu aradı. Keşke tesadüfen goreydim,bildiğin iletişim halindeyiz.

Eski esin kafasına sıkalım olmaz mı

Senden güzel olsa ne olur olmasa ne olur, eski eşi senden güzel olmasa iş yerine müşteri olarak gelen Merve Hanım senden daha güzel olur, o olmadı başkası olur. Yani o noktada seni beni sınıfta bırakacak bi kadın daima bulunur. Diger kategorilerde attıgın farka say geç o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…