@nameaver dan aldığım bilgilerin yetkisine dayanarak salak salak konuşma diyorum sana cicim.
Adam seninle evli,iki bebe var, kaç sene olmuş diğer hatunun güzelliğini mi takiyorsun? Salla gitsin.
Beni de az önce beyimin eski yavuklusu aradı. Keşke tesadüfen goreydim,bildiğin iletişim halindeyiz.
Zor soruuu cünkü kisisel soru. Ablanın hayatıyla yasanmıslıklarıyla birlesince bi anlam ifade etmesi lazım ki onu da biz bilemeyiz.Ben de size bir sey sormalıyım S shot da gitmeden.
Benim dogum günüm 6 eylül. Kardeşimin 10unda kocasının da 16 ya da 17si gibi bir şeydi. Geçen yıl düğün hengamesi bi önceki yıl babaannemin cenazesi derken bizim doğum günleri kutlanamadı hiç. Bu yıl ilk olacak.
Şimdiye kadar annemle erkek kardeşimin doğum günleri kutlandı onlara da cep telefonu, play station gibi pahalı şeyler aldılar hep, en ucuz hediyeleri bile benim için pahalıydı. Muhtemelen bana da öyle bir hediye alırlar ve altında kalmak istemiyorum.
E benim maddi durum da belli öğrenciyim. Şimdiden para biriktirsem zaten üç kuruş stajyer maaşım olur ne yapılır onunla. Manevi bir şey olsun hem ucuz hem unutmayacakları bir şey olsun istedim ama fikir de bulamadım. Ne yapabilirim sizce? Şimdiden planlayıp kenarda tutmam gerek ki sonradan stres olmayayım.
niye aramış?
La ablan diyip durma kardeşim o benim.Zor soruuu cünkü kisisel soru. Ablanın hayatıyla yasanmıslıklarıyla birlesince bi anlam ifade etmesi lazım ki onu da biz bilemeyiz.
Ama fikrim var mi tabisi kii var.
Eylülde hem hava sıcak hem fiyatlar uygun olur, erken rezervasyonla haftasonu kacamagı 3 günlük bi yurt ici tatil satın alıyorsun enistenle ablana.
Cep telefonu vs. den cok cok daha ucuza gelir, hem anı biriktirirler hem de her o tatilden konustuklarında seni hatırlarlar.
Haha değişik bir durummuş. Ben benimkini arasam olay çıkar, anasına kadar gelir yolarlar beni.Gorumcekin numarasını istedi. Arada hal hatır sormak için de arar öyle, değişik hatun
Hem ben ondan daha güzelim ki
Ben de size bir sey sormalıyım S shot da gitmeden.
Benim dogum günüm 6 eylül. Kardeşimin 10unda kocasının da 16 ya da 17si gibi bir şeydi. Geçen yıl düğün hengamesi bi önceki yıl babaannemin cenazesi derken bizim doğum günleri kutlanamadı hiç. Bu yıl ilk olacak.
Şimdiye kadar annemle erkek kardeşimin doğum günleri kutlandı onlara da cep telefonu, play station gibi pahalı şeyler aldılar hep, en ucuz hediyeleri bile benim için pahalıydı. Muhtemelen bana da öyle bir hediye alırlar ve altında kalmak istemiyorum.
E benim maddi durum da belli öğrenciyim. Şimdiden para biriktirsem zaten üç kuruş stajyer maaşım olur ne yapılır onunla. Manevi bir şey olsun hem ucuz hem unutmayacakları bir şey olsun istedim ama fikir de bulamadım. Ne yapabilirim sizce? Şimdiden planlayıp kenarda tutmam gerek ki sonradan stres olmayayım.
Aaaa tanti evli olunca otomatik olarak 5 yaş atıyosun en az sen bilmiyo musunLa ablan diyip durma kardeşim o benim.
Tatil işi zor çünkü kardeşim 8 aylık hamile olacak o zaman. Gidemezler bir yere.
Kız varil gibi olacak gidemez ki.Valla hediye fikri vermek bana hep saçma gelmiştir. Tanımıyoruz çünkü. Hani şu mu olsun bu mu desen fikir verelim de direkt sorunca çok zor.
Tatil iyi fikir dikkate al
Haha değişik bir durummuş. Ben benimkini arasam olay çıkar, anasına kadar gelir yolarlar beni.
Kız varil gibi olacak gidemez ki.
Belki bir şey yapmışsınızdır da bana da uygun gelir yaparım diye düşündüydüm.Uf.
400 civarı ama ikisi için.Aaaa tanti evli olunca otomatik olarak 5 yaş atıyosun en az sen bilmiyo musun
Ablan o senin bence, ablişin, ablakuşun. Ben öyle dicem yani cümkü bellege yanlıs kaydettim bi kere
Karnı burnundayken pek olmadı tabi. Bütce nedir peki oradan yürüyelim.
Ney almıştım bir kere. Kurs bile ayarladım gitmedi.Valla benim aldığım en pahalı hediye keman ve gitardi. Müzikle ilgileniyorlarsa duzunebilirsin bir enstrüman.
E o zaman siz kanki kanki takılıyorsunuz. Ne güzelmiş öyle.Senin durumun farklı cicim. Benim hatunlar bi alıp veremediğim yok. Kıskanç bir kadın da değilim zaten. Geçinip gidiyoruz. O da beyimi değil beni arar zaten rahatsız olmayalım diye, benim bey de onun beyini arar. Çok karisigiz.
O zaman zikkimin kökünü alabilirsin. Hediye çeki en güzel hediyedir bence. Bi düşün madem.Ney almıştım bir kere. Kurs bile ayarladım gitmedi.
E o zaman siz kanki kanki takılıyorsunuz. Ne güzelmiş öyle.
Valla kendi kendine durduk yere iş çıkardın ha... Adı üstünde eski eş, senden güzel olsa neee olmasa ne, eskimiş ya asıl olan bu hehehein vino veritas S shot @pinoli tantanis ladyamore @msg38 @nameaver @Denas14__ lingen
Vallahi billahi o benden daha güzelmis. Arkadaşıma baktirdim. Söyledi açık açık "kusura bakma o daha güzel" diyo ya esseoglu..
Kafama sıkayım mı
Ay zıkkımın kökü mü diyecem bacıma.O zaman zikkimin kökünü alabilirsin. Hediye çeki en güzel hediyedir bence. Bi düşün madem.
He yaw kankitoyuz. Ama yıllardır görmedik birbirimizi . Arada telefon ışte.
Fotoğraf Çekimi hediye etsem olur mu? Doğumlarda falan geliyorlar ya. Gerçi pahalıydı o biraz 1400 gibi bir şeydi düğüne gelen ama aynı kıza mesaj atarsam belki indirimli olur. Biraz daha zorlarım kendimi, annemden de destek alırım. Sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?