Evet. Doğuma geliyorlar video fotoğraf falan çekiyorlar ya. Kardeşim fotoğrafçısı ile iyi anlaşmıştı 1 kişilik anlaştığı halde 4 kişilik ekip getirmişti kız jest olarak. Ben ona mesaj atarsam fiyatta da indirim yapar belki.Doğum fotoğrafı falan mı?
Mantıklı aslında.
Ablan (demistiim400 civarı ama ikisi için.
Hii onu benim ablam zannederler zaten genelde. Ondanmış demek. Benim 17 yaşında görünmemle ilgisi olmamasına sevindim.
Evet. Doğuma geliyorlar video fotoğraf falan çekiyorlar ya. Kardeşim fotoğrafçısı ile iyi anlaşmıştı 1 kişilik anlaştığı halde 4 kişilik ekip getirmişti kız jest olarak. Ben ona mesaj atarsam fiyatta da indirim yapar belki.
Bilmiyorum onu hiç. Araştırayım iyice. Bizim kız sever inci boncuk. Sağol kuzum.Ablan (demistiim) icin olsa sadece pandora al derdim.
Hani şu bileklikler var, altın ya da gümüsleri oluyo ve kendin olusturuyosun. Charm denilen objeleri var, özel günleri, anıları temsil eden ya da tamamen bagımsız. İstedigini secebiliyosun, istedigini cıkarıp yenisini ekleyebiliyosun.
Sen bi bazla bi charm alırdın. 250 ye cıkar asagı yukarı en uygunlarından seçersen.
Sonra enisten dogumunda bi tane hediye eder mesela ya da ablan kendine alır. Böyle böyle kendi alarak ya da hediye gelerek kolunda anı biriktirir. Degerli de seyler hepsi mücevher ayarında isterse ilerde satar yani, altın takmanım zarif versiyonu.
Kalan 150 yle de enistene bi sey bulursan tamamdır.
Tamam 500 ben veririm 500 de annem verir tamamdır. Fazlasını isterse zor.Dene şansını ama 1000 liradan aşağı olmaz öyle şeyler.
Ben de size bir sey sormalıyım S shot da gitmeden.
Benim dogum günüm 6 eylül. Kardeşimin 10unda kocasının da 16 ya da 17si gibi bir şeydi. Geçen yıl düğün hengamesi bi önceki yıl babaannemin cenazesi derken bizim doğum günleri kutlanamadı hiç. Bu yıl ilk olacak.
Şimdiye kadar annemle erkek kardeşimin doğum günleri kutlandı onlara da cep telefonu, play station gibi pahalı şeyler aldılar hep, en ucuz hediyeleri bile benim için pahalıydı. Muhtemelen bana da öyle bir hediye alırlar ve altında kalmak istemiyorum.
E benim maddi durum da belli öğrenciyim. Şimdiden para biriktirsem zaten üç kuruş stajyer maaşım olur ne yapılır onunla. Manevi bir şey olsun hem ucuz hem unutmayacakları bir şey olsun istedim ama fikir de bulamadım. Ne yapabilirim sizce? Şimdiden planlayıp kenarda tutmam gerek ki sonradan stres olmayayım.
BekliyorummDaha önce sep'e önerdiğim bir şeyi önereyim sana da özelden.
Yazdım.Bekliyorumm
Gizem bizim işimizGizemler gizemler
Ayy aksam aksam eltişle delirmeceler gizli isler cevirmeceler en sevdigimGizem bizim işimiz
Yazarım sana da eltişim.
Höhhh olaya bak..@nameaver dan aldığım bilgilerin yetkisine dayanarak salak salak konuşma diyorum sana cicim.
Adam seninle evli,iki bebe var, kaç sene olmuş diğer hatunun güzelliğini mi takiyorsun? Salla gitsin.
Beni de az önce beyimin eski yavuklusu aradı. Keşke tesadüfen goreydim,bildiğin iletişim halindeyiz.
Ednan Ziyagil gibi bebegin egitim masraflarini ustlenBen de size bir sey sormalıyım S shot da gitmeden.
Benim dogum günüm 6 eylül. Kardeşimin 10unda kocasının da 16 ya da 17si gibi bir şeydi. Geçen yıl düğün hengamesi bi önceki yıl babaannemin cenazesi derken bizim doğum günleri kutlanamadı hiç. Bu yıl ilk olacak.
Şimdiye kadar annemle erkek kardeşimin doğum günleri kutlandı onlara da cep telefonu, play station gibi pahalı şeyler aldılar hep, en ucuz hediyeleri bile benim için pahalıydı. Muhtemelen bana da öyle bir hediye alırlar ve altında kalmak istemiyorum.
E benim maddi durum da belli öğrenciyim. Şimdiden para biriktirsem zaten üç kuruş stajyer maaşım olur ne yapılır onunla. Manevi bir şey olsun hem ucuz hem unutmayacakları bir şey olsun istedim ama fikir de bulamadım. Ne yapabilirim sizce? Şimdiden planlayıp kenarda tutmam gerek ki sonradan stres olmayayım.
Tantişin egitim ve calısma hayatı kaldırmaz onu, sektör degistirmesi gerekirEdnan Ziyagil gibi bebegin egitim masraflarini ustlen
Ne gibiTantişin egitim ve calısma hayatı kaldırmaz onu, sektör degistirmesi gerekir
Bu fakirliklen?Ednan Ziyagil gibi bebegin egitim masraflarini ustlen
Eee öhöm sey ne gibiiii.... hih ednan bey gibi holdingk (yazık holding diyemezdi o yavrum, hayır sen selcuk yöntem sin yani nasıl diyemezsin) i olursa olur bence.Ne gibi
Aynen valla onlar beni üstlensin.Tantişin egitim ve calısma hayatı kaldırmaz onu, sektör degistirmesi gerekir
Loch cuğum, o lafı eden arkadaş, seni sevmiyordur yada kıskanıyordur, yani kavgada denmez o laf..Höhhh olaya bak..
Aslinda oyle deli kiskanc biri degilim ama bi etkilendim iste bilmiyorum
Yalnız cidden dobralıkta aracın kontrolünü kaybedip patavatsızlık seridine ani bi dalış yapmış arkadaşı.Loch cuğum, o lafı eden arkadaş, seni sevmiyordur yada kıskanıyordur, yani kavgada denmez o laf..
Hani senin kişisel görüşünse o kadının güzelliği yada çirkinliği başka ama dillendirip onaylayanda da sorun vardır yani arkadaşında..
Sen o arkadaşı iyi niyetli biri olduğunu biliyor yada inanıyorsan hiç mi hiç takılma..
Ama geneline takılma..
Seviyormusun, Seviliyormusun?
Mutlumusun?
Memnunmusun?
Gerisi vız gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?