- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Eskiden zeytinyağı tavsiye ederlerdiİlişkiye giremeyen kadına bebe yağı tavsiye eden var yahu. Yazamadım cinselliğe taşınmış konu. Deli oluyorum.
Pro olsan boyle olmazdiİlişkiye giremeyen kadına bebe yağı tavsiye eden var yahu. Yazamadım cinselliğe taşınmış konu. Deli oluyorum.
Eskiden zeytinyağı tavsiye ederlerdi
Sagol balimÇok ucuz yırtmıssınız çok geçmiş olsun bebegim
Pro olsan boyle olmazdi
Mesela 2010 dan oncesine bencede mantikliİnat ettim olmiciim. La şu eski ğyelere bari izin verseler pro olmasak da cinselliğeyazabilmek için.
Eheheh dimi. Ya da beş yıllık aktif üye olana.Mesela 2010 dan oncesine bencede mantikli
Mantikli fikir sunalimmiEheheh dimi. Ya da beş yıllık aktif üye olana.
Ben yine dısarda kalırımMantikli fikir sunalimmi
Tabisi kii. İste salatanı sarmanı yapacaksın, artanıyla da bu tarz sorunları cözeceksin ohh miss.Wuuhuuuu, en asitlisinden olsun bari de kukumuz erisin.
KiyamamBen yine dısarda kalırımhem fakirim hem gencim arkadas kahretmesin, 5 sene önce napıyodum ben hakikaten ya, eneeee liseliymisim daha
Tabisi kii. İste salatanı sarmanı yapacaksın, artanıyla da bu tarz sorunları cözeceksin ohh miss.
Payam yok abla, payam yokKiyamam
Sende kendin ol madem
Tamam ablacim sana kurban olsun alirim ben sanaPayam yok abla, payam yokpuyo olunca ben şöyleşem şiz yazar mışınız abla
Yirim ben senii nasıl da sahiplenirmiş, ablam, ablişim, ablişkoomTamam ablacim sana kurban olsun alirim ben sana
in vino veritas ladyamore , doğum araştırması yaparken eski ebelerden birinin tekniğini öğrendim; kolay kaydırmak - çekmek için su geldikten sonra vajinaya sıkma zeytinyağı döküyorlarmış. İlk verdiğim tepki "Ohaa çok zekice" olmuştu.
Zaten normal doğum ile plasenta vs hepsi inip kendiliğinden temizlenmiş oluyor içerisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?