Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Öf şu bdv de konu vardı, 62 sayfa olmuş, 62 sayfadır aynı şeyi söylüyor konu sahibi..

Sep bu gecici bir surec. Evet ilk zamanlar elbette zordur ama 3 yastan sonrasi cok iyi. Senin minyaturun gibi oluyor laftan sozden anliyor. Sirf bundan dolayi erteleme derim. Gecmez gibi geliyor ama zaman cok hizli geciyor.
Pıttırdıktan sonrası prollem zaten ayol.

Ay ablam evleniyor, adamın kızı var. Havadan çocuğa kondu kadın ya la.

Sep bu gecici bir surec. Evet ilk zamanlar elbette zordur ama 3 yastan sonrasi cok iyi. Senin minyaturun gibi oluyor laftan sozden anliyor. Sirf bundan dolayi erteleme derim. Gecmez gibi geliyor ama zaman cok hizli geciyor.

Mesele o değil ki. O işin geyiği. Ben çok sevmiyorum ya da sevmiyorum demeyelim de çocuk sahibi olma isteği yok içimde. Başkalarının çocuklarıyla gayet iyi anlaşıyorum ama bi yerden sonra bayıyor.
Bir de gerçekten ülkenin hali çok korkutuyor beni. Onun da etkisi var sanırım. Yurt dışı işi olana kadar bu böyle gidecek heralde. Biz çocuksuz çift olma konusunda anlaştık sanırım sözsüz olarak. Bir de yapmak istediğim çok şey var benim, bebek en son sıralarda.

Öf şu bdv de konu vardı, 62 sayfa olmuş, 62 sayfadır aynı şeyi söylüyor konu sahibi..
Siyasetten sonra bugün hic yeni bi maceraya atılasım yok, aşkım da aradıı hazır tüy gibi olmusken hiç keyfimi bozasım yok ama merak bu durduramıyorum link versene link

( Loch Ness Canavari ve @_angela_ annesi gelmiş ya baskına. Sabahtan beri bekar evi adam etmekle uğraşıyomuş benimki, bu haftasonu gündelige gelen abla da gelmemisti benim balom yüzünden pesimde kosturmaktan unutmustu aramayı, tek basına temizlik yapmıs, daha dogrusu yapmaya calısmıs gülmekten öldürdü benii o hallerini anlatırken Çok güzel şeyler söyleyip gönlümü de aldı bi de annesinin snap ini atmış kadın koltukta survivor seyrederken bi ara kalbime indiriyodu gerçi tanıştırayım sizi diye )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…