KıyamaaamSayende beyimi özledim
Beyim 2 saat önce işe gittiKıyamaaamnerede ki senin bey?
Ben de kaynana korkusu yaşıyorum azıcıkhesapta ramazanın son haftası gelip bayramı burada gecireceklerdi, sehir dısında ama yakında yasıyolar, dün sabah arayıp akşama iftara sendeyim ogluuum hiic merak etme ben iki dakikada yaparım yemekleri deyivermis kadın. Benimki işten nasıl izin alacagını sasırmıs bi anda ne cıkarmak lazım buradan bilemedim gerci fotografta survivor izlerken gayet sirin ve tonton bi kadına benziyodu ama süprizli biraz galiba
Bdv ye yaz da görKıyamaaamnerede ki senin bey?
Ben de kaynana korkusu yaşıyorum azıcıkhesapta ramazanın son haftası gelip bayramı burada gecireceklerdi, sehir dısında ama yakında yasıyolar, dün sabah arayıp akşama iftara sendeyim ogluuum hiic merak etme ben iki dakikada yaparım yemekleri deyivermis kadın. Benimki işten nasıl izin alacagını sasırmıs bi anda ne cıkarmak lazım buradan bilemedim gerci fotografta survivor izlerken gayet sirin ve tonton bi kadına benziyodu ama süprizli biraz galiba
Ahahahahaah ben de beyimi özledim deyince ne zaman gitti ne kadar kalcak adamcagız acaba kıyamam Name e falan diyorumBeyim 2 saat önce işe gitti
Süprizlere açık ol leydicim
Kaynana kısmısı pek ekşınlı olur
Günaaaaydıııın
Oldum canavarım, musmutlu pek sevindirik oldum yinee
Yatayım bari falan diyodum en son depresif ve bezmis bi halde, önce snap geldi elinde meyve kasesi koltuğa yayılmış kısa saçlı tonton bi teyze var altında da "kaynananla ne zaman tanışmak istersin" yazıyo sonra da çok tatlı bi gülümsemeyle yarım saate arıcam özür dilerim yazan bi selfie sini göndermis
Konustuk sonra, annesi beklenmeyen bi süpriz yapmıs, patronu iyi ki anlayışlı biri ögleden sonra erken cıkmıs ev temizlemişfotograf göndermisti bana ev de felaket haldeydi var ya nasıl topladı oraları hiic bilmiyorum Annem geldi deyince nazlanmadım ben pek hani bütün gün aklım sendeydi merak ettim bi huzursuzdum bugün falan diyemedim. Ama o çook tatlıydı, özür diledi, gönlümü fazlasıyla aldı
Ben de yine sapsal sapsal sırıtıyorum iste
Dogru söylüyosun aslında, trip zaten pek benlik bi olay degil ama tam bu cümlelerle söylenirKuzu arada tepkini ver. Hani beni neden aramadın, niye ilgilenmiyorsun diye trip atarak değil de ulaşamayınca merak ediyorum tadında. Ben endişeli bir insanım, aklımda seksen tane senaryo kurarım sana ulaşamayınca de. Öyle olmasan da öyle göster. Bu erkekler için pek önemli bi mevzu nedendir bilmem.
Ayrıca aşkını yerim senin böcük.
Kaynananın amacı neee diye konu acayım bariiBdv ye yaz da gör
Dogru söylüyosun aslında, trip zaten pek benlik bi olay degil ama tam bu cümlelerle söyleniray cidden önceki iliskimde ben bu konudan az trip yemedim ya. Ilgilenmiyomusum, üstüne düsmüyomusum vs. vs.
Ne bileyim annem geldi deyince bi anda bi kal geldi söyleyemedim, söyliim bari bi daha böyle bi sey olursa.
Ben de seni yiriiim
Kaynananın amacı neee diye konu acayım bariisiz de gelir canım bence boşan dersiniz
Eskiden hep yaş soran bi üye vardı hatırlar mısın sonra kayboldu gitti
Ayyhh pek hoşAhahahahaah ben de beyimi özledim deyince ne zaman gitti ne kadar kalcak adamcagız acaba kıyamam Name e falan diyorum
Hep bu kadar ekşınlı olmuyodur insallah, oluyo mudur ki acaba? Bi insan yılda kaç defa baskıııın diye aniden cıkıp gelebilir ki
Gerçi buyursun gelsin, sayesinde sözü de kaptım.Haftaya arkadaşlarla bi plan yapmıstık eglenmeye cıkacakatık, öncesinde beni davet etti evine birlikte yer oradan bizimkilere katılırız diye. Evi X ablaya (yardıma gelen abla) toplatıp yemegi ona yaptırdıktan sonra bi kıymeti yok diye dalga gectim Bak baak annemi mi kıskanıyosun sen deyip güldü baya; hayır, evet, azıcık, aslında sana ev isi yaptırma fikri cok eglenceli geliyo ondan dedim güldüm ben de
Mutfakta iddialıyım dedi, "makarna yapabiliyorum" demek mi oluyo bu dedimeyvaah yakalandım büfeden kasarlı dürüm söylesek yaptı şapşal şapşal konustuk iste baya.
Bakalım ilk defa gidicem ziyaretine, ev ve yemekler nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum ben de
Hatırlıyorum yok cidden o bayagidir.Kaynananın amacı neee diye konu acayım bariisiz de gelir canım bence boşan dersiniz
Eskiden hep yaş soran bi üye vardı hatırlar mısın sonra kayboldu gitti
Trip en sevmediğim şey benim de ama ara sıra ayarlarıyla oynamak lazım bunların. Fabrika ayarları çok iyi olmayabiliyor.
Doktoru, muayeneyi bırak bi kenara, adam/kadın işini düzgün yapsın da hangi muayeneyi yaparsa yapsın.Bugün jinekoloğa gidicem çok gerginliyim.
Lütfen o şişlik bir şey olmasın ve doktor garip muayeneler yapmasın.
Hih aynen zipzip, nerelere kayboldu acabaHe ya neydi o zipzip miydi?
Annemi dinleyip eğitim araştırmadan aldım randevuyu daha iyi araştırıyorlarmış. Şimdi ondan da çekiniyorum muayene doktor ve ekibi tarafından yapılır diyor. Kaç kişi olacaklar la bunlar odadaDoktoru, muayeneyi bırak bi kenara, adam/kadın işini düzgün yapsın da hangi muayeneyi yaparsa yapsın.
İnsallah ciddi bi sey cıkmaz kuzucum
Gecmis olsun nasil bi sey ki?Bugün jinekoloğa gidicem çok gerginliyim.
Lütfen o şişlik bir şey olmasın ve doktor garip muayeneler yapmasın.
Randevu aldığım doktor erkek ama asistanı bakarsa bilemiyorum. En son gittiğim kadın karşımda erik yiyip süt içe içe konuşuyordu iyice sinir oldum.Gecmis olsun nasil bi sey ki?
Genc doktorlar tatli oluyor ya sanmam.
Kadin doktorlari sevmiyorum
Randevu aldığım doktor erkek ama asistanı bakarsa bilemiyorum. En son gittiğim kadın karşımda erik yiyip süt içe içe konuşuyordu iyice sinir oldum.
Sağol canısı. Sol yumurtalığım ağrıyor epeydir ve dışardan fark edilecek kadar şiş duruyor sol taraf. Bi akraba fark etti o yüzden gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?