Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sayende beyimi özledim
Kıyamaaam nerede ki senin bey?

Ben de kaynana korkusu yaşıyorum azıcık hesapta ramazanın son haftası gelip bayramı burada gecireceklerdi, sehir dısında ama yakında yasıyolar, dün sabah arayıp akşama iftara sendeyim ogluuum hiic merak etme ben iki dakikada yaparım yemekleri deyivermis kadın. Benimki işten nasıl izin alacagını sasırmıs bi anda ne cıkarmak lazım buradan bilemedim gerci fotografta survivor izlerken gayet sirin ve tonton bi kadına benziyodu ama süprizli biraz galiba

Beyim 2 saat önce işe gitti
Süprizlere açık ol leydicim
Kaynana kısmısı pek ekşınlı olur

Bdv ye yaz da gör

Beyim 2 saat önce işe gitti
Süprizlere açık ol leydicim
Kaynana kısmısı pek ekşınlı olur
Ahahahahaah ben de beyimi özledim deyince ne zaman gitti ne kadar kalcak adamcagız acaba kıyamam Name e falan diyorum

Hep bu kadar ekşınlı olmuyodur insallah, oluyo mudur ki acaba? Bi insan yılda kaç defa baskıııın diye aniden cıkıp gelebilir ki

Gerçi buyursun gelsin, sayesinde sözü de kaptım. Haftaya arkadaşlarla bi plan yapmıstık eglenmeye cıkacakatık, öncesinde beni davet etti evine birlikte yer oradan bizimkilere katılırız diye. Evi X ablaya (yardıma gelen abla) toplatıp yemegi ona yaptırdıktan sonra bi kıymeti yok diye dalga gectim Bak baak annemi mi kıskanıyosun sen deyip güldü baya; hayır, evet, azıcık, aslında sana ev isi yaptırma fikri cok eglenceli geliyo ondan dedim güldüm ben de

Mutfakta iddialıyım dedi, "makarna yapabiliyorum" demek mi oluyo bu dedim eyvaah yakalandım büfeden kasarlı dürüm söylesek yaptı şapşal şapşal konustuk iste baya.

Bakalım ilk defa gidicem ziyaretine, ev ve yemekler nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum ben de

Kuzu arada tepkini ver. Hani beni neden aramadın, niye ilgilenmiyorsun diye trip atarak değil de ulaşamayınca merak ediyorum tadında. Ben endişeli bir insanım, aklımda seksen tane senaryo kurarım sana ulaşamayınca de. Öyle olmasan da öyle göster. Bu erkekler için pek önemli bi mevzu nedendir bilmem.
Ayrıca aşkını yerim senin böcük.

Dogru söylüyosun aslında, trip zaten pek benlik bi olay degil ama tam bu cümlelerle söylenir ay cidden önceki iliskimde ben bu konudan az trip yemedim ya. Ilgilenmiyomusum, üstüne düsmüyomusum vs. vs.

Ne bileyim annem geldi deyince bi anda bi kal geldi söyleyemedim, söyliim bari bi daha böyle bi sey olursa.

Ben de seni yiriiim

Ben uyuz, cool, ilgisiz kocamı bu şekilde yola getirdim. İlişkimiz ilk başladığında doğru düzgün aramayan adam şimdi günde sekiz kere arıyor. Bundan da sıkıldım, ortası yok herifin. Ha arada bi de "yettin sen bee, seninle mi uğraşcam arama beni bi daha" diyerek totoşuna tekmeyi koymuşluğum da var ilk aylarda. Sonra sonra yola geldi, içinden başka bi adam çıktı sanki. Sen bu kadar ileri gitme tabi.

Merak edilmeyi seviyor erkek milleti, ilgi olduğunu düşünüyorlar heralde. Çok kasma arada şirin şirin söyle bunları. Trip en sevmediğim şey benim de ama ara sıra ayarlarıyla oynamak lazım bunların. Fabrika ayarları çok iyi olmayabiliyor.

Ayyhh pek hoş
Sen yinede dün tedirgin olduğunu söyle
Seni arayıp haber vermesi 2 dakikasını almaz

Bugün jinekoloğa gidicem çok gerginliyim.

Lütfen o şişlik bir şey olmasın ve doktor garip muayeneler yapmasın.

Bugün jinekoloğa gidicem çok gerginliyim.

Lütfen o şişlik bir şey olmasın ve doktor garip muayeneler yapmasın.
Doktoru, muayeneyi bırak bi kenara, adam/kadın işini düzgün yapsın da hangi muayeneyi yaparsa yapsın.

İnsallah ciddi bi sey cıkmaz kuzucum

Doktoru, muayeneyi bırak bi kenara, adam/kadın işini düzgün yapsın da hangi muayeneyi yaparsa yapsın.

İnsallah ciddi bi sey cıkmaz kuzucum
Annemi dinleyip eğitim araştırmadan aldım randevuyu daha iyi araştırıyorlarmış. Şimdi ondan da çekiniyorum muayene doktor ve ekibi tarafından yapılır diyor. Kaç kişi olacaklar la bunlar odada

Inşallah.

Gecmis olsun nasil bi sey ki?
Genc doktorlar tatli oluyor ya sanmam.
Kadin doktorlari sevmiyorum
Randevu aldığım doktor erkek ama asistanı bakarsa bilemiyorum. En son gittiğim kadın karşımda erik yiyip süt içe içe konuşuyordu iyice sinir oldum.

Sağol canısı. Sol yumurtalığım ağrıyor epeydir ve dışardan fark edilecek kadar şiş duruyor sol taraf. Bi akraba fark etti o yüzden gidiyorum.

Kistin var muhtemelen cicim. Korkacak bişey değildir ama, genelde tedavisi olan şeyler çıkar.
Doktordan çekinilmez, sana da zaten muayene yapmazlar, ultrason çekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…