Anladim balim korkularin hani bakamamak yonunde sandim. Ya ne guzel iste esinle bunu halletmeniz super. Herkes cocuk sahibi olacak diye kaide yokki.Mesele o değil ki. O işin geyiği. Ben çok sevmiyorum ya da sevmiyorum demeyelim de çocuk sahibi olma isteği yok içimde. Başkalarının çocuklarıyla gayet iyi anlaşıyorum ama bi yerden sonra bayıyor.
Bir de gerçekten ülkenin hali çok korkutuyor beni. Onun da etkisi var sanırım. Yurt dışı işi olana kadar bu böyle gidecek heralde. Biz çocuksuz çift olma konusunda anlaştık sanırım sözsüz olarak. Bir de yapmak istediğim çok şey var benim, bebek en son sıralarda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...min-eski-esinden-biktim-ne-yapmaliyim.932280/Siyasetten sonra bugün hic yeni bi maceraya atılasım yok, aşkım da aradıı hazır tüy gibi olmusken hiç keyfimi bozasım yok ama merak bu durduramıyorum link versene link
(Loch Ness Canavari ve @_angela_ annesi gelmiş ya baskına. Sabahtan beri bekar evi adam etmekle uğraşıyomuş benimki, bu haftasonu gündelige gelen abla da gelmemisti benim balom yüzünden pesimde kosturmaktan unutmustu aramayı, tek basına temizlik yapmıs, daha dogrusu yapmaya calısmıs gülmekten öldürdü benii o hallerini anlatırken Çok güzel şeyler söyleyip gönlümü de aldı bi de annesinin snap ini atmış kadın koltukta survivor seyrederken bi ara kalbime indiriyodu gerçi tanıştırayım sizi diye )
Anladim balim korkularin hani bakamamak yonunde sandim. Ya ne guzel iste esinle bunu halletmeniz super. Herkes cocuk sahibi olacak diye kaide yokki.
Evet evet bu kadar guzel anlatilamazdiYok yaw çocuk bakmakta ne var. Besle temizle koy kenara büyüsün
Evet evet bu kadar guzel anlatilamazdi
Aaa biliyorum ben bunu sabah da okumustum hatta senin bi yorumun tam yerineydi begenmistim.
Halen aynı şeyleri diyor konu sahibi..Aaa biliyorum ben bunu sabah da okumustum hatta senin bi yorumun tam yerineydi begenmistim.O zaman da konu degil destandı mübarek, şimdi iyice almış başını gitmiş
Güneş alsın biraz pencerenin önüne koy yoksa büyümeezArada sulamayı unutma ama emi.
Güneş alsın biraz pencerenin önüne koy yoksa büyümeez
Halen aynı şeyleri diyor konu sahibi..
Ya çok sabırlı fake, yada bilemiycem
Orası da doğru..Fake değil bence ya. Ben de ilk başta öyle düşündüm ama gayet yazıyor kadın, fake olsa şimdiye patlamıştı küfür etmeye falan başlamıştı.
Günaaaaydıııın
Sayende beyimi özledimGünaaaaydıııın
Oldum canavarım, musmutlu pek sevindirik oldum yinee
Yatayım bari falan diyodum en son depresif ve bezmis bi halde, önce snap geldi elinde meyve kasesi koltuğa yayılmış kısa saçlı tonton bi teyze var altında da "kaynananla ne zaman tanışmak istersin" yazıyo sonra da çok tatlı bi gülümsemeyle yarım saate arıcam özür dilerim yazan bi selfie sini göndermis
Konustuk sonra, annesi beklenmeyen bi süpriz yapmıs, patronu iyi ki anlayışlı biri ögleden sonra erken cıkmıs ev temizlemişfotograf göndermisti bana ev de felaket haldeydi var ya nasıl topladı oraları hiic bilmiyorum Annem geldi deyince nazlanmadım ben pek hani bütün gün aklım sendeydi merak ettim bi huzursuzdum bugün falan diyemedim. Ama o çook tatlıydı, özür diledi, gönlümü fazlasıyla aldı
Ben de yine sapsal sapsal sırıtıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?