Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Anladim balim korkularin hani bakamamak yonunde sandim. Ya ne guzel iste esinle bunu halletmeniz super. Herkes cocuk sahibi olacak diye kaide yokki.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...min-eski-esinden-biktim-ne-yapmaliyim.932280/

ladyamore sevindirik olmussun bakıyorum :)
@_angela_ tatli tatli bosuna konusmamis.
Bizde olay cok farkli.
Bir insan yasiyorsa yaralidir,yaraliysa ölmüştür,ölmüşse kesin cehenneme gitmistir..
Hayat felsefemiz bu.
Günaaaaydıııın

Oldum canavarım, musmutlu pek sevindirik oldum yinee

Yatayım bari falan diyodum en son depresif ve bezmis bi halde, önce snap geldi elinde meyve kasesi koltuğa yayılmış kısa saçlı tonton bi teyze var altında da "kaynananla ne zaman tanışmak istersin " yazıyo sonra da çok tatlı bi gülümsemeyle yarım saate arıcam özür dilerim yazan bi selfie sini göndermis

Konustuk sonra, annesi beklenmeyen bi süpriz yapmıs, patronu iyi ki anlayışlı biri ögleden sonra erken cıkmıs ev temizlemiş fotograf göndermisti bana ev de felaket haldeydi var ya nasıl topladı oraları hiic bilmiyorumAnnem geldi deyince nazlanmadım ben pek hani bütün gün aklım sendeydi merak ettim bi huzursuzdum bugün falan diyemedim. Ama o çook tatlıydı, özür diledi, gönlümü fazlasıyla aldı

Ben de yine sapsal sapsal sırıtıyorum iste

Sayende beyimi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…