Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Sayısal bölümde miydin?

Ya bi sonucun olması bile güzel. Ben 70 alırım dediğim sınavdan 36 alınca hayatın acı yüzü ile karşılaştım. O nasıl not kırmaktır öyle.

Sayısal bölümde miydin?

Ya bi sonucun olması bile güzel. Ben 70 alırım dediğim sınavdan 36 alınca hayatın acı yüzü ile karşılaştım. O nasıl not kırmaktır öyle.

Sayısaldı evet.
Kırarlar, acımazlar Tanti. Ama açıkçası benim beklediğim not gelirdi, belki max 10 puan oynardı çok saçma bi şey olmazsa.
Neyse, kıymetini bil bu yıllarının. Çok da dert etme. Fark etmediğin eksiklerini görüyor, gördükçe toparlıyor, daha çok olasılığı gözden geçiriyorsun, hepsi ilerisi için birer hatıra, tecrübe.
Hayırlısı olsun...

Angelam bizim bölüm bir değişik not konusunda. Birebir aynı bilgileri yazmış iki kişiye alakasız notlar veriliyor. Asistana soruyoruz neden böyle diye, cümlelerin sıralanmasını sevmemiştir hoca diyor. Böyle Şey mi olur. Sırf bu yüzden gidip kağıdıma bakmıyorum artık :))

Evet her şeye rağmen seviyorum bu zamanlarımı :)

Doktordan çıktım bir şey görünmüyor dedi ultrason istedi yarın tekrar gidicem.

Bir hocadan digerine geliyor Allaaaah evlerine atesler salsın onun tantişim, önü kesilsin, bi şey olmaya aman vermesin
Ay deme kız deme. Yine severim kendisini ama bu manyak olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Sınıfta birileri derste ses kaydı alıp not çıkararak para ile sattı. Hoca bunu final günü duydu, o gün belliydi bir iey yapacağı. Kabak bütün sınıfa patladı.

Hii git gel olcak biraz ama sonunda bi sey cıkmasın da bosver, kaç kişi vardı odada rahat mıydın
Bekar mısın diye sorunca bekarım dedim geçtim. Yardımcı bir kadın ve doktor vardı. Doktorun başka bir doktor arkadaşının babası düşmüş kafasını yarmış, bu hastanede onunla özel ilgilenecek birilerini bulmak için telefon konuşması yapıyordu adam sürekli. Pek bişey anlamadım açıkçası. Bir şey görünmüyor stres yapma dedi.

Ben demiyorum bir hoca diyor

Hocayı da hassas noktadan vurmuslar gercekten, ses kaydına tek başına kıl oluyolar zaten bi de ticarete dökmüs sizinkiler ögrenci isi. bi miktar canınıza susamıs olabilirsiniz yani

Ben demiyorum bir hoca diyor

Hocayı da hassas noktadan vurmuslar gercekten, ses kaydına tek başına kıl oluyolar zaten bi de ticarete dökmüs sizinkiler ögrenci isi. bi miktar canınıza susamıs olabilirsiniz yani
Adam haklı ona söyleyecek sözüm yok da bizim suçumuz neydi.

Vekaletsiz iş görmeden dava açıp kazandığı bütün paraları alcam bu içi yapanlardaağğn diye yeterince çığırmıştı zaten. Hatta hızını alamayıp bundan sonra sınava geç gelen herkes yerde yazacak diye sınıfı da payladı. Sinirini alamamışsa demek

Hadi ya neyse dur bakalım bi de ultrasonla baksınlar icine sinmezse bi yere daha danısırsın.

Hadi ya neyse dur bakalım bi de ultrasonla baksınlar icine sinmezse bi yere daha danısırsın.
Yok ya annemin ısrarları olmasa gitmem doktora falan. Düzensiz beslenme şeklim ve stres yüzünden vücudum saçma saçma tepkiler veriyor bence. Yarın ultrasona gitmek konusunda bile kararsızım ben. Yok işte bir şey.

Eee Albus Dumbledore gibi adamı Lord Voldemort' a cevirmissiniz (evet harry potter izlemeyi özledim) sizi tebrik ediyoruuum

Ayrıca Türk egitim sisteminde cezaların bireysellestirilmesi diye bi sey yoktur tanti, ayrı gayrı olmadan orman toptan ateşe verilir insanın kafası rahat eder

Derste ses kaydı almak yasak mı tanti?
Yoksa çoğaltmak mı prollem?
Ses kaydı almak yasak. Hiç bir yerde kimsenin sesini kaydedemezsin.
Çoğaltmak toptan yasak. Hele ki bu adam kendi kitabını yazıyor şuan, onun için çok daha yasak. Çıldırdı resmen.

Diğer hocalar ya ses kaydımı not yapmışsınız getirin bakayım nasıl olmuş diye tepki verirken bu hepinizi yakarım dedi. Yaktı da. Yapanları bulamadı sanırım.

Doğru diyorsun. Arada biz de köfte olduk.

10 sene önce biz ses kaydı alırdık okulda be. Hem de gizli saklı değil. Hiç bir hoca da bişey demezdi. Yasak olduğunu şimdi duydum valla. Enteresan.

10 sene önce biz ses kaydı alırdık okulda be. Hem de gizli saklı değil. Hiç bir hoca da bişey demezdi. Yasak olduğunu şimdi duydum valla. Enteresan.
Bizim hic öyle anlayıslı hocamız olmadı be abla. Daha birinci sınıftayken biri ses kayıt cihazı getirmisti, onun da şarjı mı bitiyomuş neymiş bi öttü derste bip bip diye. Ben hayatımda böyle bi öfke böyle bi rencide ediş görmedim cocuga baya yazık olmustu

Sonra hep gizli gizli tabii

Hayır öğrenci halimle o ses kaydını napabilirim ki? Hukuk birinci sınıf öğrencisi olarak kitap mı yazcam napcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…