Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bu hocalar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Çan sistemini sınıfça çalışmayarak kötüye kullanmışsınız diye çanı ikiye katlamış adam. Üstüne bütünlemeler elbette ki finalden daha zor olacaktır, sınıfın üçte ikisini bırakıyorum kusura bakmayın diye mail atmış. La manyak, herkes aynı şeyi yaptıysa sorun dersin kendisindedir belki. Tövbe ya.

Allahım sana geliyorum. Öldürmek istiyorum ben şuan bu adamı. En iyi dersimden kaldım resmen yuh.

Müthiş bir olay! bu mesajı 3 dakika içinde tanıdığınız herkese forwardlayın. Kısa süre sonra hiç bi halt olmadığını göreceksiniz. Ben 3 kez denedim, inanılmaz ama gerçekten her seferinde hiç bi halt olmadı. Mümkün mertebe çok insana ulaştırın bu şaşılası olayı. Ve.. Ne olmadığını görün ..

Allahım sana geliyorum. Öldürmek istiyorum ben şuan bu adamı. En iyi dersimden kaldım resmen yuh.

Hocaların bazen öyle manyaklıkları oluyor, aklıma 80 küsur ortalamasıyla sınırdan geçtiğim bi dersim geldi. Şaka gibiydi.
Tüm sınıfı yakmıştı o hoca. Nedir ya 80 filan ortalaman olacak dersen, koşullu geçer gibi geçeceksin
Nalet eğitim-öğretim sistemimiz...

55e d- vermiş. Bizde en kötü ihtimalle c+ ile geçer o not.

Moral bozmakta üstlerine yok maşallah.

55e d- vermiş. Bizde en kötü ihtimalle c+ ile geçer o not.

Moral bozmakta üstlerine yok maşallah.

Biz çan ile 70 barajın birlikte ilk uygulandığı zamana denk gelmiştik tanti, bütlerin kaldırıldığı, yaz okullarının getirildiği...
Eziyet gibi hocalarla, eziyet gibi sistemle, klasik yazılı ola ola... Vay...

Sizinki daha lanetmiş. Zor iş valla.

Sizinki daha lanetmiş. Zor iş valla.

Hocalar da sisteme yabancı, 70 barajı bi kullanıyor, sınıfın yarısı dersten kalıyor filan. Hocam çan yapın diye diller döküyorsun, cıks... Ne günlerdi be :)) Kardeşim sınava gireceğinde tek öğüdüm: "Test tipi sınav ise en azından sallama lüksün var, raad ol"

Bizde sonucu yazsan puan yok "Hani, çözüm yolu haniii?"
5 soru sorarlar, birini yapamazsın cart gitti 20 puan

Öğrencilik güzel şey yine de... ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…