Bakalim saat 2 civarı gelmezsem kız stresten öldü diye düşünebilirsinizKistin var muhtemelen cicim. Korkacak bişey değildir ama, genelde tedavisi olan şeyler çıkar.
Doktordan çekinilmez, sana da zaten muayene yapmazlar, ultrason çekerler.
Hii onu bilemiyorum bak tanti, 3 oluur 5 oluur cok da takılmayacaksın artıkAnnemi dinleyip eğitim araştırmadan aldım randevuyu daha iyi araştırıyorlarmış. Şimdi ondan da çekiniyorum muayene doktor ve ekibi tarafından yapılır diyor. Kaç kişi olacaklar la bunlar odada
Inşallah.
Bakalim saat 2 civarı gelmezsem kız stresten öldü diye düşünebilirsiniz
Hii onu bilemiyorum bak tanti, 3 oluur 5 oluur cok da takılmayacaksın artık
Yani bu itirafı yaptıgıma inanamıyorum ama anal fissür muayenesi olmus bi insan olarak söylüyorum öldürmüyo be tantim. Benim doktor tek kisiydi ama erkektigerci devlette karsılasmayı ummadıgım kadar ciddi, profesyonel ve kibar bi adamcagızdı sagolsun, olabildigince rahat hissetmistim
Tövbe süt ve erik hakikaten tuhaf kadınmış :)Randevu aldığım doktor erkek ama asistanı bakarsa bilemiyorum. En son gittiğim kadın karşımda erik yiyip süt içe içe konuşuyordu iyice sinir oldum.
Sağol canısı. Sol yumurtalığım ağrıyor epeydir ve dışardan fark edilecek kadar şiş duruyor sol taraf. Bi akraba fark etti o yüzden gidiyorum.
Ay totono mu baktırdıığğnn tövbeler olsun.Hii onu bilemiyorum bak tanti, 3 oluur 5 oluur cok da takılmayacaksın artık
Yani bu itirafı yaptıgıma inanamıyorum ama anal fissür muayenesi olmus bi insan olarak söylüyorum öldürmüyo be tantim. Benim doktor tek kisiydi ama erkektigerci devlette karsılasmayı ummadıgım kadar ciddi, profesyonel ve kibar bi adamcagızdı sagolsun, olabildigince rahat hissetmistim
Daha önce şiddetli adet sancısı yüzünden acile gittim sadece. Yumurtalıklarıma falan baktı o zaman da sol yumurtalığımla epey ilgilenmişti bişey gördü sonra önemli değil dedi. Galiba onunla ilgili bir durum diyorum ben de şimdi.Töbe de manyak.
İlk kez mi gidiyorsun?
Seninki bişey değil cicim. Kuzenim bağsur ameliyatını yapan doktorla evlendi.
Seninki bişey değil cicim. Kuzenim bağsur ameliyatını yapan doktorla evlendi.
İlk görüşte aşkSeninki bişey değil cicim. Kuzenim bağsur ameliyatını yapan doktorla evlendi.
Nöroloji doktoruydu ama önce kendi beyin kıvrımlarını incelemesi gerekiyordu kesinlikle. Söylediği şey bir şey var ama anlamadım. Bunu insanın yüzüne öyle lönk diye söylemek nedenTövbe süt ve erik hakikaten tuhaf kadınmış :)
Neyi?İlk görüşte aşk
İlk görüşte aşk
Sorma, ben kendi totomu o kadar yakından tanımıyorum yaniAy totono mu baktırdıığğnn tövbeler olsun.
Geçmiş olsun kuzu bir şey çıkmadı inşallah?
Daha önce şiddetli adet sancısı yüzünden acile gittim sadece. Yumurtalıklarıma falan baktı o zaman da sol yumurtalığımla epey ilgilenmişti bişey gördü sonra önemli değil dedi. Galiba onunla ilgili bir durum diyorum ben de şimdi.
Iyi bari geçmiş bitmiş. :)Sorma, ben kendi totomu o kadar yakından tanımıyorum yaniO dönem doktorun soylediklerine dikkat edince tekrarlamadı iyi ki bi daha, benim icin de ilk ve son oldu
Darısı basına, doktordan gelince haber ver bizee.Iyi bari geçmiş bitmiş. :)
Hohoahaha bu iyidi..
Darısı basına, doktordan gelince haber ver bizee.
O da doktor mu?Seninki bişey değil cicim. Kuzenim bağsur ameliyatını yapan doktorla evlendi.
Ayyy yaz yaz yazGencler herifim rütbe terfi sinavinin sözlü asamasinda su an. Henuz sira gelmemiş bi sey yazayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?