Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Imam Nablusi ye göre 3 vakte kadar cocugun oluyormus,haberin var mi?

Bilirim zor olur
Ben işe başladığımda kızım 6.ayına yeni girmişti.
Eğer iyi bir bakıcı bulursan tereddüt etmeden başla
İnan bebekler daha mutlu oluyor
Biz anneler büyütüyoruz biraz :)

5 ayımız bitti 6nın içinde işte bayramdan sonra baslarsam 6 bitmiş oluyor. Eşim idare ederiz bir şekilde ayrıl diyor ama ben kendimi biliyorum babamdan para istemedim ben 17 yaşından beri kendi kazandığımı harcıyorum. En basiti evde şu bitti diyemem 8 senelik eşim ama utanırım hele de sıkıntıdayken hiç diyemem. Çok düşük faizle almıştık arabayı satıp krediyi kapatsam ödeyeceğim faizi çoktan ödedim. Kızım böyle ağzı açık bakıyor benim baktığımı görünce gülüyorya içim gidiyor kıyamıyorum oğlum 4 aylıktı başladığımda ama babannesi bakıyordu. Çok kararsızım

Şimdi bi akraba yok mu yakında? Ona ücretli teklif etsen? Sonuçta akraba için de rahat eder.

Şimdi bi akraba yok mu yakında? Ona ücretli teklif etsen? Sonuçta akraba için de rahat eder.
Yok canım tuncelideyiz biz kimsemiz yok burada. Kayınvalide önce bakarım falan dedi ama sonra tavuğum cücüğüm demeye başladı. Buraya gelmeden önce işleri oldukça salçası tarhanası falan izin alırdım giderdi izin problemim yoktu 1.5 saatlik mesafeydi. Şimdi izin alamam öyle her işine gideyim dese 2 otobüsle gitmesi gerek. Çok ona bağlı kalmakta istemiyorum

O zaman bilemedim. Zor seçim.

Valla canım o zaman işe başlıyacaksın öyle görünüyor durum

He üşenmem diyorsun. Seni meme takviyesi topiğine alalım.

Korkuyorum ondan ben ya.
Çok düşündüm.
Okudum.
Araştırdım ama nıck
Var bende ama daha büyük istiyorum ben.

Son düzenleme:
Korkuyorum ondan ben ya.
Çok düşündüm.
Okudum.
Araştırdım ama nıck
Var ben de ama daha büyük istiyorum ben.
Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış.

Bekle bebiş falan yaparsan evrim geçirmiş memintoların olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…