- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Imam Nablusi ye göre 3 vakte kadar cocugun oluyormus,haberin var mi?Öyle kafana göre ilaç alma düşüncesini at bi kere. Sakince koy o antibiyotiği yerine.
Sana bir losyon önermiştim sivilceler için aldın mı? Aldıysan onu kullan.
Almadıysan gece yatmadan bebek pudrası sür sivilceli yerlere. Bir haftada toparlar. Senin yaşlarındayken bende de çok olurdu öyle, ergenliğin son çırpınışları.
Imam Nablusi ye göre 3 vakte kadar cocugun oluyormus,haberin var mi?
Bilirim zor olur
Ben işe başladığımda kızım 6.ayına yeni girmişti.
Eğer iyi bir bakıcı bulursan tereddüt etmeden başla
İnan bebekler daha mutlu oluyor
Biz anneler büyütüyoruz biraz :)
5 ayımız bitti 6nın içinde işte bayramdan sonra baslarsam 6 bitmiş oluyor. Eşim idare ederiz bir şekilde ayrıl diyor ama ben kendimi biliyorum babamdan para istemedim ben 17 yaşından beri kendi kazandığımı harcıyorum. En basiti evde şu bitti diyemem 8 senelik eşim ama utanırım hele de sıkıntıdayken hiç diyemem. Çok düşük faizle almıştık arabayı satıp krediyi kapatsam ödeyeceğim faizi çoktan ödedim. Kızım böyle ağzı açık bakıyor benim baktığımı görünce gülüyorya içim gidiyor kıyamıyorum oğlum 4 aylıktı başladığımda ama babannesi bakıyordu. Çok kararsızımÇok mu küçük ki?
Bakıcı olayı şans biraz da galiba. Yeğenim ilk bakıcısını hiç sevmemişti gitmek istemiyordu. Başka birini buldular ondan da eve gelmek istemiyor annesine sen git ben gelmiyorum diyormuş akşamları. :))
Güvenilir ve çocuğun da sevebileceği birini bulursanız bakıcı daha mantıklı gibi.
Şimdi bi akraba yok mu yakında? Ona ücretli teklif etsen? Sonuçta akraba için de rahat eder.5 ayımız bitti 6nın içinde işte bayramdan sonra baslarsam 6 bitmiş oluyor. Eşim idare ederiz bir şekilde ayrıl diyor ama ben kendimi biliyorum babamdan para istemedim ben 17 yaşından beri kendi kazandığımı harcıyorum. En basiti evde şu bitti diyemem 8 senelik eşim ama utanırım hele de sıkıntıdayken hiç diyemem. Çok düşük faizle almıştık arabayı satıp krediyi kapatsam ödeyeceğim faizi çoktan ödedim. Kızım böyle ağzı açık bakıyor benim baktığımı görünce gülüyorya içim gidiyor kıyamıyorum oğlum 4 aylıktı başladığımda ama babannesi bakıyordu. Çok kararsızım
Yok canım tuncelideyiz biz kimsemiz yok burada. Kayınvalide önce bakarım falan dedi ama sonra tavuğum cücüğüm demeye başladı. Buraya gelmeden önce işleri oldukça salçası tarhanası falan izin alırdım giderdi izin problemim yoktu 1.5 saatlik mesafeydi. Şimdi izin alamam öyle her işine gideyim dese 2 otobüsle gitmesi gerek. Çok ona bağlı kalmakta istemiyorumŞimdi bi akraba yok mu yakında? Ona ücretli teklif etsen? Sonuçta akraba için de rahat eder.
O zaman bilemedim. Zor seçim.Yok canım tuncelideyiz biz kimsemiz yok burada. Kayınvalide önce bakarım falan dedi ama sonra tavuğum cücüğüm demeye başladı. Buraya gelmeden önce işleri oldukça salçası tarhanası falan izin alırdım giderdi izin problemim yoktu 1.5 saatlik mesafeydi. Şimdi izin alamam öyle her işine gideyim dese 2 otobüsle gitmesi gerek. Çok ona bağlı kalmakta istemiyorum
Shot seni ruyasinda görmüş evleniyormussun. O rüyanın tabiri öyleO kim bacı? Niye öyle demiş.
Ben gördüm kulakları da var. Bi de memintoları var görülmeyecek gibi değil.
Valla canım o zaman işe başlıyacaksın öyle görünüyor durum5 ayımız bitti 6nın içinde işte bayramdan sonra baslarsam 6 bitmiş oluyor. Eşim idare ederiz bir şekilde ayrıl diyor ama ben kendimi biliyorum babamdan para istemedim ben 17 yaşından beri kendi kazandığımı harcıyorum. En basiti evde şu bitti diyemem 8 senelik eşim ama utanırım hele de sıkıntıdayken hiç diyemem. Çok düşük faizle almıştık arabayı satıp krediyi kapatsam ödeyeceğim faizi çoktan ödedim. Kızım böyle ağzı açık bakıyor benim baktığımı görünce gülüyorya içim gidiyor kıyamıyorum oğlum 4 aylıktı başladığımda ama babannesi bakıyordu. Çok kararsızım
Kafam kadarmış.çok mu büyük?
Ay aman napcan önünde yük.ADALETSİZ DÜNYA.
He üşenmem diyorsun. Seni meme takviyesi topiğine alalım.Olsun taşırım ben
He üşenmem diyorsun. Seni meme takviyesi topiğine alalım.
Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış.Korkuyorum ondan ben ya.
Çok düşündüm.
Okudum.
Araştırdım ama nıck
Var ben de ama daha büyük istiyorum ben.
O hikayeAzla yetinmeyen çoğu bulamazmış.
Bekle bebiş falan yaparsan evrim geçirmiş memintoların olur zaten.
O hikaye
14 senedir bekliyorum bi umut ha oldu ha olacak diye ama cıks
Bilmem ben. Bütün gebelerin memintoları ağızlarından çıkacak gibi duruyor. Bi kaç sene sonrası nasıl olur bilemiyorum tabi.O hikaye
14 senedir bekliyorum bi umut ha oldu ha olacak diye ama cıks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?