Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış.
Bekle bebiş falan yaparsan evrim geçirmiş memintoların olur zaten.
Çünkü yarımsın. Hatta çeyrek. Bir kocan bile yok.Bebek düşünüyorum ama önce babasını bulmam lazım sanırım.
Kendimi yarım hissediyorum anne olamadım diye
Çünkü yarımsın. Hatta çeyrek. Bir kocan bile yok.
Heh işte küçük memintosu olanlar için gebelikte bi ağza bal sürme kıvamında büyüyorBilmem ben. Bütün gebelerin memintoları ağızlarından çıkacak gibi duruyor. Bi kaç sene sonrası nasıl olur bilemiyorum tabi.
Cıks. Ben de çeyreğim. Hatta gram altın ayarında bir şeyim ne zamandır yalnız olduğum göz önünde bulundurulursa.hatta yokum ben aslında.
Hem sen de yarımsın tantam
Heh işte küçük memintosu olanlar için gebelikte bi ağza bal sürme kıvamında büyüyor
Sonra emzirirken süt gelince süper oluyor
Ama sonrası ya sonrası o tatlı rüyadan uyanıyosun
Ben yatarken çıkarırım birtek
Ya ben acı gerçek ile geçen bir fotoğrafta karşılaştım. Çocuk doğurmadan da memeler aşağı doğru yol alabiliyormuş. O günden beri sütyen sevmeyen ben çıkarmamak için savaş veriyorum resmen.
Kimmiş o ?Bdvde bana düşük ıqlu diyen kadını Banladı munem ablam. Şimdi rahat rahat duşumu alabilirim.
Eve gelir gelmez çıkarıyorum. Hatta arada halay başı edası ile tey tey de yaparım.Ben yatarken çıkarırım birtek
O yüzden hala yerçekimine karşı hala dimdik ayakta
He ondan sonra soğuk kış günlerinde boynuna dolarsın atkı niyetineEve gelir gelmez çıkarıyorum. Hatta arada halay başı edası ile tey tey de yaparım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-esle-2-kez-evlenmek.933408/Kimmiş o ?
Link
Deme be deme korkuyomHe ondan sonra soğuk kış günlerinde boynuna dolarsın atkı niyetine
Ben yatarken çıkarırım birtek
O yüzden hala yerçekimine karşı hala dimdik ayakta
Cıks. Ben de çeyreğim. Hatta gram altın ayarında bir şeyim ne zamandır yalnız olduğum göz önünde bulundurulursa.
Erdoğan bizi Rusyaya sürse keşke.
Aboo sen baya baya birlikte yaşıyorsun. :))Ben bir tek banyoya girerken çıkarırım.
Boş boş geliyor bana.
Karnıma geri koyup hamilelik sürecini tekrar yaşasam keşkeValla canım o zaman işe başlıyacaksın öyle görünüyor durum
Çirkin mii ya şu elin oğlunsaki rus oğlan pek datlu. Gerçi ben esmer severim, kara ve kıllı. Tam bir dağ insanı.Rusya soğuk ya.
Erkekleri de çikin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-esle-2-kez-evlenmek.933408/
Yeterince akıl hocalığı yapamadan gitti. Ohh.
Deme be deme korkuyom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-esle-2-kez-evlenmek.933408/
Yeterince akıl hocalığı yapamadan gitti. Ohh.
Deme be deme korkuyom
Eski ve mustakbel esim babaannemizde kaliyor ve eski ve mustakbel esim yeni olmak istiyor,eski ve mustakbel esim ile iyi gunde eski gunde mustakbel olmaya evet demeye gidiyorum..... Eski ve mustakbel gunler efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?