Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Bilmem ben. Bütün gebelerin memintoları ağızlarından çıkacak gibi duruyor. Bi kaç sene sonrası nasıl olur bilemiyorum tabi.
Heh işte küçük memintosu olanlar için gebelikte bi ağza bal sürme kıvamında büyüyor
Sonra emzirirken süt gelince süper oluyor
Ama sonrası ya sonrası o tatlı rüyadan uyanıyosun

hatta yokum ben aslında.
Hem sen de yarımsın tantam
Cıks. Ben de çeyreğim. Hatta gram altın ayarında bir şeyim ne zamandır yalnız olduğum göz önünde bulundurulursa.

Erdoğan bizi Rusyaya sürse keşke.

Heh işte küçük memintosu olanlar için gebelikte bi ağza bal sürme kıvamında büyüyor
Sonra emzirirken süt gelince süper oluyor
Ama sonrası ya sonrası o tatlı rüyadan uyanıyosun

Ya ben acı gerçek ile geçen bir fotoğrafta karşılaştım. Çocuk doğurmadan da memeler aşağı doğru yol alabiliyormuş. O günden beri sütyen sevmeyen ben çıkarmamak için savaş veriyorum resmen.

Bdvde bana düşük ıqlu diyen kadını Banladı munem ablam. Şimdi rahat rahat duşumu alabilirim.

Ben yatarken çıkarırım birtek
O yüzden hala yerçekimine karşı hala dimdik ayakta

Eski ve mustakbel esim babaannemizde kaliyor ve eski ve mustakbel esim yeni olmak istiyor,eski ve mustakbel esim ile iyi gunde eski gunde mustakbel olmaya evet demeye gidiyorum..... Eski ve mustakbel gunler efenim

Kadın tadını çıkara çıkara eski ve müstakbel eş olmuş.

Kıyamam çabuk uçurdu mune. Konuda bir iki hakaret daha edebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…