Fiyonkella başka konuda geyik yapmak yassahEski ve mustakbel esim babaannemizde kaliyor ve eski ve mustakbel esim yeni olmak istiyor,eski ve mustakbel esim ile iyi gunde eski gunde mustakbel olmaya evet demeye gidiyorum..... Eski ve mustakbel gunler efenim
Ah öyle birşey olsa ben benimkini hemen koyarım 14 yaş falan dinlememKarnıma geri koyup hamilelik sürecini tekrar yaşasam keşke
Ya ama bu geyik yapmalık değil mi tam.Fiyonkella başka konuda geyik yapmak yassah
Ya ama bu geyik yapmalık değil mi tam.
Son ihtarda dükkanın kapısına kilit asar mune. Aslında özel izin istesek vermez mi ya bu tip durumlar için?Orası öylede
Bi ihtar daha almayalım
Olmayınca öyle boş boş gelirBen bir tek banyoya girerken çıkarırım.
Boş boş geliyor bana.
Aa gitmiş mi niye ki@_angela_ hangi ara banlandı yav
Fiyonkella başka konuda geyik yapmak yassah
Ya aslında bende konu açsam hiç tanımadığım insanlar kendi arasında geyik yapsa hoşlanmamSon ihtarda dükkanın kapısına kilit asar mune. Aslında özel izin istesek vermez mi ya bu tip durumlar için?
Doğru diyorsun.Ya aslında bende konu açsam hiç tanımadığım insanlar kendi arasında geyik yapsa hoşlanmam
Ne biliyim garip gelir
Biz bu konuda mimliyiz eccük.Niye ki giBurada geyik beleş didiler geldik
Bilmem son mesajlarına baktım ama birşey yok gibiAa gitmiş mi niye ki
Niye ki giBurada geyik beleş didiler geldik
Ergenlik bu kadar zor mu ya ben hiç hatırlamıyorum ergenligimi annemin tabiriyle ergenligimde mal gibiymiş herhaldeAh öyle birşey olsa ben benimkini hemen koyarım 14 yaş falan dinlemem
Bende birtek dışarıda kullanıyorum bir rahatım ki.Olmayınca öyle boş boş gelir
Yatarken çıkar bari
O zaman sıkıntı ne gardaş geyik peşindesin halaDoğru diyorsun.
Ana eğlenceliO zaman sıkıntı ne gardaş geyik peşindesin hala
Yeni nesil fena anacımErgenlik bu kadar zor mu ya ben hiç hatırlamıyorum ergenligimi annemin tabiriyle ergenligimde mal gibiymiş herhalde
Sen dua et tek kızın var. Iki bacı olsaydı görürdün asıl curcunayı.Yeni nesil fena anacım
Name uyarmıştı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?