- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yahu 85-90 beden memeler niye bu kadar konu oluyorbak Italya'dan canli yayin konugu oldum memele icin.
Alerji yapmış olabilir canım kullanma değerine bakıldı mı öyle mi verdiler pekmez içebilir artık pekmez ver bence ben sevmiyorum kan ilaçlarını dişlerde leke yapıyorMazlumuGetirinBana saglik ocagi kan damlasi verdi. Onu kullandigim zaman bebegin kakasi kirmizi kirmizi lekeli oluyor.
Ya bu damlayi sindiremiyor mu?
Yoksa cidden kan mi?
Ama kullanmadigimda normal.
Benim krediyi ödersen seninkine de benimkine de bakarım her türlüSize güvenip bebe falan yapmayayım ben eniyisi.
Biri altını değiştirmez, biri ağlarsa kaçar. Püüü size.
Aaa D olur mu hiic, alfabede onlar icin uygun bi harf oldugunu sanmıyorum belki Y ya da ZYeme bizi yemeee. Benim memintolar 85 hiç sebinki gibi değil. D cup falandır onnar.
Ben çok yönlü inceledimAsıl fantazi sende kızım aynı şeyi görmüşüz. Sen tepelere takılmışsın ben desenlere.
Benim krediyi ödersen seninkine de benimkine de bakarım her türlü
Alerji yapmış olabilir canım kullanma değerine bakıldı mı öyle mi verdiler pekmez içebilir artık pekmez ver bence ben sevmiyorum kan ilaçlarını dişlerde leke yapıyor
Biz size bi serum hazırlayalım en iyisi her türlü enerji icecegi, sıcak soguk kahve, eczaneden vitamin takviyesi, 80 olmaz ama 79.90 a baglarızBenim IQ hep oralardaymış. Sizi anlamam bile mucize. Kahveyi damardan mı alsam ?
Ayda 1500 tl taşıt kredim var 10 aycık ablasıKredi ne kadardı? Bu teklifi ben bir düşüneyim.
Evettt diye atliyayimAaa kan ilacı dişlerde leke mi yapıyor? Büyüklerde de yapıyor mu?
Yok süt dişlerinde leke yapıyor canım yetişkinlerde yapmazAaa kan ilacı dişlerde leke mi yapıyor? Büyüklerde de yapıyor mu?
Ayda 1500 tl taşıt kredim var 10 aycık ablası
Uu kokteyl alırım bi dal.Biz size bi serum hazırlayalım en iyisi her türlü enerji icecegi, sıcak soguk kahve, eczaneden vitamin takviyesi, 80 olmaz ama 79.90 a baglarız
Yetiskinde nasıl yapıyor kız ben hiç görmedimEvettt diye atliyayim
Yok süt dişlerinde leke yapıyor canım yetişkinlerde yapmaz
Pehh 10 aydan sonra ne olacak o bebe acaba beleş bakıcaz heraldeWuhuu çokmuş, almayım ben. 1500 kime versem bakar ki bebeye.
Baştan okul çağına kadarki ücreti almış oluyorsun zatenPehh 10 aydan sonra ne olacak o bebe acaba beleş bakıcaz heralde
Ben yetiskinde de bebekte de yapar diye biliyorum.Yetiskinde nasıl yapıyor kız ben hiç görmedim
Pehh 10 aydan sonra ne olacak o bebe acaba beleş bakıcaz heralde
Şimdi naapcan?Hea ondan sonra devam mı ediyoruz. Kız benim doğurmam şimdi yapsam 10 ayı bulur ama, nasıl olcak o iş? Ön ödemeli mi yapcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?