Aslında güzelmiş..Yok değil. Bizim arkadaşlar yaptırmış onlardan gördük çok güzel yaw.
Foça tarafında 30-40 bine 1-2 dönüm arsa alabiliyorsun. Bu aralar oraya bakıyoruz,500 m de yeter bize. Bi ev bi ufak bahcecik tamamdir. Arsayı alır üç dört sene öder sonra bunlardan ufak bişey seyederiz dedik. Hayaller ışte.
Aslında güzelmiş..
Şuan imkanım olsa kesinlikle düşünürdüm.. Seferihisar gümüldür taraflarını daha çok seviyorum, mesela oralarda düşünürdüm..
Aman yazlık evim olsunda foça yada gümüldür farketmez :))Seferihisar gumuldur sizin o taraf tabi. Foça da bizim arka mahalle. :)
Foça daha uygun fiyatlı bi de oralara göre. O tarafta bi yere yerlescek olsam karaburun ya da mordogan isterim sanırım.
Bu bi teklif miValla izmir gayet serin bu ara.
Hoşgeldiin
Seni niye gönderdiler??
Yapılmış bir terbiyesizliğe "terbiyesizlik" dedim diye göndermişler.
Ayyy hemen cikti bile yazlık belescisi.in vino veritas yazlığınızı kullanmadığınız zaman anahtarı almak serbest mi?
Neyse.
Naptın tatil günlerinde :))
Azıcık kullancaz. Çok miniikAyyy hemen cikti bile yazlık belescisi.
Sende de bi aksiyon yok yanii.Ban tatilinde mi? :)
Aynı devam, hamişlikle baş etmece, uyumaya çalışmaca, yeni yeni başlayan mide yanmasına alışmaya çalışmaca, arada kocaya sataşmaca vs. :/
Hoşgeldinnn
Neyse bunla geçmiş olsun :)
Sen niye kullaniyon? Asıl bana vermesi lazim. Allah'in Diyarbakir'inda Dicle nehrini izlemekten gına geldi zaten.Azıcık kullancaz. Çok miniik
Herşeyin bir ilki vardırİlk banım Nam ya... Bi de değse bari. Yok yere...
24 saat ban mı verilir. Zalımlar.
Teşekkür ederim ^_^
Neyse gittim facemde 2 -3 bebe fotosu beğendim, akrabalar, arkadaşlar ne yapmış onlara baktım iyi geldi
Eve oğlan atcam.Sen niye kullaniyon? Asıl bana vermesi lazim. Allah'in Diyarbakir'inda Dicle nehrini izlemekten gına geldi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?