Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

İlk banım Nam ya... Bi de değse bari. Yok yere...
24 saat ban mı verilir. Zalımlar.

Teşekkür ederim ^_^
Neyse gittim facemde 2 -3 bebe fotosu beğendim, akrabalar, arkadaşlar ne yapmış onlara baktım iyi geldi
Benim hicbir sosyal hesabim yok. Banlandigim zaman kaliyorum oyle mal gibi

Ay annem de dedi onu, saç çıkarıyo derler filan diye. Sizde neler var sizde bi şey yok mu? Güya gençsiniz peh.
Bugün evlenip giden hıyarto aradı. Bende ekşın bu kadar oluyor. Son bir saattir ağlamakla meşguldüm ancak geldim kendime.

Herşeyin bir ilki vardır
Bende bekliyorum sıramı

Bak akrabalık bağların kuvvetlenmiş fenamı

Ay çok tuhaf hissediyo insan. Banlanacağını fark ettiğin an değecek bi şey olsun bari diye iki tane daha laf çak da öyle banlan bari, benimki yavan kalmış.

Akrabalık bağlarını sorma şu ara zaten

Ay çok tuhaf hissediyo insan. Banlanacağını fark ettiğin an değecek bi şey olsun bari diye iki tane daha laf çak da öyle banlan bari, benimki yavan kalmış.

Akrabalık bağlarını sorma şu ara zaten
En kötüsü de tam mesajı yollayacakken acı gerçekle karşılaşmak.

Benim hicbir sosyal hesabim yok. Banlandigim zaman kaliyorum oyle mal gibi

Bi tanecik aç face filan, iki bakınırsın.
Instgram da var benim de kullanmıyorum desem yeridir, çizimlerimi - çekimlerimi paylaşırdım, sonra bıraktım onu da.

Bugün evlenip giden hıyarto aradı. Bende ekşın bu kadar oluyor. Son bir saattir ağlamakla meşguldüm ancak geldim kendime.

Evlenen herif niye arıyo seni? Pis adama bak. Ağlama öylesi saçma biri için.

Yok yav bebek büyüdüğünden mideye baskı yapmaya başlıyor ondan ötürü

Saç çıkarıyo sebebi daha ilginç ama
Öyleymiş ya dediğin gibi, kardeşim de diyor son ay kalbin yeri çok az değişir bile diye.

Sana mı yapcaz evi?
Deniz meniz yok zaten baktığımız yerlerde, heveslenmeyiniz.
Ben deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yı Şuan oturduğumuz yerde denize sırtımız dönük, yürüyerek 2 dk sahildeyiz ama manzara yok diye cazip gelmiyor..
Ya ben camdan bakınca deniz görmek istiyorum ya

Aman karmaşık ve saçma işler.

Benim de feyyk feysbuk hesabım var ama arkadaşım yok. Arkadaşım olur musunuz kk hatunları

Lükse bak vay be.

Bizim evden adalar görünüyor gel. Ama karşıya dikilen binalar sağolsun kapandı çoğu. Bi kat daha çıkman lazım sonra anahtar vercen ama.

Bir yerden sonra alışıyorsun ve cazip gelmiyor manzara cidden bak.
Annemlerden deniz olduğu gibi görünüyor, hatta şu an karşımda ama umurunda olmuyor alıştıktan sonra Bilinmeyen.
Nadiren bakıyorsun.

Gerçi seveni ayrı sever.
Değişken manzara severim ben de, mesela hareketli bi caddeye baksa evim, gelen geçeni izleyeyim öyle çok isterim ben de.

Aman karmaşık ve saçma işler.

Benim de feyyk feysbuk hesabım var ama arkadaşım yok. Arkadaşım olur musunuz kk hatunları

Düşünmem lazım

Neneler gibi. Bizim alt komşu kim ne zaman gelmiş gitmiş biliyor kamera gibi. Sen de mi öyle olcen??

Of iki dikizlerim sizi negzel. Olun hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…