- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Sende de bi aksiyon yok yanii.
Bebeğin saçı çıkmaya başlayınca yanma olur derler. Kocakarıbilgileri vol1.
Benim hicbir sosyal hesabim yok. Banlandigim zaman kaliyorum oyle mal gibiİlk banım Nam ya... Bi de değse bari. Yok yere...
24 saat ban mı verilir. Zalımlar.
Teşekkür ederim ^_^
Neyse gittim facemde 2 -3 bebe fotosu beğendim, akrabalar, arkadaşlar ne yapmış onlara baktım iyi geldi
Bugün evlenip giden hıyarto aradı. Bende ekşın bu kadar oluyor. Son bir saattir ağlamakla meşguldüm ancak geldim kendime.Ay annem de dedi onu, saç çıkarıyo derler filan diye. Sizde neler var sizde bi şey yok mu? Güya gençsiniz peh.
Yok yav bebek büyüdüğünden mideye baskı yapmaya başlıyor ondan ötürüAy annem de dedi onu, saç çıkarıyo derler filan diye. Sizde neler var sizde bi şey yok mu? Güya gençsiniz peh.
Günah.Eve oğlan atcam.
Ama zevkli.Günah.
Herşeyin bir ilki vardır
Bende bekliyorum sıramı
Bak akrabalık bağların kuvvetlenmiş fenamı
En kötüsü de tam mesajı yollayacakken acı gerçekle karşılaşmak.Ay çok tuhaf hissediyo insan. Banlanacağını fark ettiğin an değecek bi şey olsun bari diye iki tane daha laf çak da öyle banlan bari, benimki yavan kalmış.
Akrabalık bağlarını sorma şu ara zaten
Aman yazlık evim olsunda foça yada gümüldür farketmez :))
Bu bi teklif mi
in vino veritas yazlığınızı kullanmadığınız zaman anahtarı almak serbest mi?
Yazlık değil ayol, biz pılı pırtıyı toplayıp gitmeyi düşünüyoruz.
Name teklif bacım kalk gel.
Ee ben ne anladım bu işten.
Denize gerek yoktu 4 duvar bi de çatı yeterli.Sana mı yapcaz evi?
Deniz meniz yok zaten baktığımız yerlerde, heveslenmeyiniz.
Benim hicbir sosyal hesabim yok. Banlandigim zaman kaliyorum oyle mal gibi
Bugün evlenip giden hıyarto aradı. Bende ekşın bu kadar oluyor. Son bir saattir ağlamakla meşguldüm ancak geldim kendime.
Yok yav bebek büyüdüğünden mideye baskı yapmaya başlıyor ondan ötürü
Denize gerek yoktu 4 duvar bi de çatı yeterli.
Ben deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yıSana mı yapcaz evi?
Deniz meniz yok zaten baktığımız yerlerde, heveslenmeyiniz.
Aman karmaşık ve saçma işler.Bi tanecik aç face filan, iki bakınırsın.
Instgram da var benim de kullanmıyorum desem yeridir, çizimlerimi - çekimlerimi paylaşırdım, sonra bıraktım onu da.
Evlenen herif niye arıyo seni? Pis adama bak. Ağlama öylesi saçma biri için.
Saç çıkarıyo sebebi daha ilginç ama
Öyleymiş ya dediğin gibi, kardeşim de diyor son ay kalbin yeri çok az değişir bile diye.
Temiz mi kirli mi ne bilelim onları. Sana güvendiydikSana zina yuvası mı yapcaz evimizi. Pis kadın. Git dört duvarı saatlik kiralayan bir sürü ilan var sahibindende.
Lükse bak vay be.Ben deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yıŞuan oturduğumuz yerde denize sırtımız dönük, yürüyerek 2 dk sahildeyiz ama manzara yok diye cazip gelmiyor..
Ya ben camdan bakınca deniz görmek istiyorum ya
Ben deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yıŞuan oturduğumuz yerde denize sırtımız dönük, yürüyerek 2 dk sahildeyiz ama manzara yok diye cazip gelmiyor..
Ya ben camdan bakınca deniz görmek istiyorum ya
Aman karmaşık ve saçma işler.
Benim de feyyk feysbuk hesabım var ama arkadaşım yok. Arkadaşım olur musunuz kk hatunları
Neneler gibi. Bizim alt komşu kim ne zaman gelmiş gitmiş biliyor kamera gibi. Sen de mi öyle olcen??Bir yerden sonra alışıyorsun ve cazip gelmiyor manzara cidden bak.
Annemlerden deniz olduğu gibi görünüyor, hatta şu an karşımda ama umurunda olmuyor alıştıktan sonra Bilinmeyen.
Nadiren bakıyorsun.
Gerçi seveni ayrı sever.
Değişken manzara severim ben de, mesela hareketli bi caddeye baksa evim, gelen geçeni izleyeyim öyle çok isterim ben de.
Düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?