Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Neneler gibi. Bizim alt komşu kim ne zaman gelmiş gitmiş biliyor kamera gibi. Sen de mi öyle olcen??

Of iki dikizlerim sizi negzel. Olun hadii

Bana ne kimin ne zaman gelip gittiğinden yav, öyle akan caddeyi, yürüyen insanları izleyeyim, severim ^_^
Nene olduğum zamanı bilemem tabisi, belki o zaman "Nereden geliyonuz kııızz" diye pencerelerden bağırırım gençlere

Geçmişte manzaralı evde oturdum, çok severim o yüzden.. Yağmuruda güneşide harika gelir bana..
Cadde üstü evde de oturdum, gelen geçene bakıyosunda ama araba gürültsü çok oluyor.. Egzos kokusuda cabası..

O da doğru da ne bileyim, daha çok yürüyüş yolu tadında bi cadde mesela?
Piknik yapar gibi bi balkon filan...
Yine olur umarım manzaralı evin. Zevk tabi.

Doğru demiş enişte
Yazın çekilecek dert değil
İzmir bile sıcak geliyor ona :) İkimizde soğuk memleket doğumluyuz denizsiz güneşsiz ama ben deniz severim..Gerçi benim memleketin ormanıda çok ünlü ve güzeldir, mesela ben Marmaris severim deniz ve orman bakımından..
Yani batı karadenizli olup ege akdeniz kafası yaşayan cinsim

Ben çok aramam denizi
O yüzden bana cazip gelmiyor pek
Valla manzaram var arkadaşlar gelip keyfini çıkarır
Bir süre sonra deniz olduğunu bile unutuyorsun

Benim evim de tepeden deniz görüyor ne hayrı var. Sitedeki andavllardan balkonda oturamıyoruz. Orman istiyorum ben. İnsan olmasın etrafımızda mümkünse.

Bir de denize yakın evin bakımıyla uğraşmak çok zor. Sürekli rutubet, her sene bakım ister boya ister. Kuşadasında yazlığımız vardı, bunlardan gına geldiği için sattık.

Benim karşı komşu gibi ol.

-nere gidiveeyon?
-gezmeye teyze
-anana mı?
-yok, gezmeye.
-kiminen gezmeye?
-arkadaşlarımla teyze.
-nereye amma?
-oraya buraya.

Ertesi gün

-nere gidiveeyon?
-gezmeye teyze
-sen de ne çok gezeyyon, bi bana gelmeyyon.

Her gün böyle bi muhabbetimiz var teyzemle.

Seni anneannemlerin yayla evine yollayım :))
Bu arada bende ormanı çok severim, ama orman ve deniz bir arada harika gelir.. Yani İzmir deyince aklıma gelen şeydir..
Geçmişte de İzmirde yaşadım, H.Rıfatpaşa tarafında, manzarası çok güzeldi.. Sabah kahvelikti.. Dediğin doğrudur yazlık yerde rutubet falan olabilir..

Tatlıymış. Ama bazı durumlarda sinir bozucu da olabiliyorlar. Bizim de var apartmanın giriş katında oturan bi teyze bu kadar olmasa da denk geldikçe bağıra bağıra sorardı, mahalle içinde.

Wuhuu bayılırım.
Bizim istediğimiz yer denize arabayla 10-15 dk mesafede olsun ama orman olsun, deniz görmese de olur.
Biz de karataşta oturuyorduk eskiden, balkon keyfi güzel gerçekten oraların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…