Bize gel hemşireBen deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yıŞuan oturduğumuz yerde denize sırtımız dönük, yürüyerek 2 dk sahildeyiz ama manzara yok diye cazip gelmiyor..
Ya ben camdan bakınca deniz görmek istiyorum ya
Neneler gibi. Bizim alt komşu kim ne zaman gelmiş gitmiş biliyor kamera gibi. Sen de mi öyle olcen??
Of iki dikizlerim sizi negzel. Olun hadii
Geçmişte manzaralı evde oturdum, çok severim o yüzden.. Yağmuruda güneşide harika gelir bana..Bir yerden sonra alışıyorsun ve cazip gelmiyor manzara cidden bak.
Annemlerden deniz olduğu gibi görünüyor, hatta şu an karşımda ama umurunda olmuyor alıştıktan sonra Bilinmeyen.
Nadiren bakıyorsun.
Gerçi seveni ayrı sever.
Değişken manzara severim ben de, mesela hareketli bi caddeye baksa evim, gelen geçeni izleyeyim öyle çok isterim ben de.
Düşünmem lazım
Yola çıktım geliyorum hemşireBize gel hemşire
Bakmalara doyamazsın
Geçmişte manzaralı evde oturdum, çok severim o yüzden.. Yağmuruda güneşide harika gelir bana..
Cadde üstü evde de oturdum ama, gelen geçene bakıyosunda ama araba gürültsü çok oluyor.. Egzos kokusuda cabası..
Buradaki niklerimizle feyk face alalımmı candy crush oynarızAman karmaşık ve saçma işler.
Benim de feyyk feysbuk hesabım var ama arkadaşım yok. Arkadaşım olur musunuz kk hatunları
Doğru demiş enişteYola çıktım geliyorum hemşire
Ben eşime Antalya da yaşayalımmı demiştim yeni evliyken ve adam oraya sadece mayıs ve ekim dışında gitmem demişti
Enee süper fikiir. Açalım diyenler??Buradaki niklerimizle feyk face alalımmı candy crush oynarız
Hatta dedikodu yaparız, ban olmadan
İzmir bile sıcak geliyor ona :) İkimizde soğuk memleket doğumluyuz denizsiz güneşsiz ama ben deniz severim..Gerçi benim memleketin ormanıda çok ünlü ve güzeldir, mesela ben Marmaris severim deniz ve orman bakımından..Doğru demiş enişte
Yazın çekilecek dert değil
Ben çok aramam deniziİzmir bile sıcak geliyor ona :) İkimizde soğuk memleket doğumluyuz denizsiz güneşsiz ama ben deniz severim..Gerçi benim memleketin ormanıda çok ünlü ve güzeldir, mesela ben Marmaris severim deniz ve orman bakımından..
Yani batı karadenizli olup ege akdeniz kafası yaşayan cinsim
Hatta atarlı giderli şeyler capsler paylaşıp birbirimize laf sokarızEnee süper fikiir. Açalım diyenler??
Ay çok eğlenceliikHatta atarlı giderli şeyler capsler paylaşıp birbirimize laf sokarız
Ben deniz manzarası olmadıktan sonra napiyim foça moça yıŞuan oturduğumuz yerde denize sırtımız dönük, yürüyerek 2 dk sahildeyiz ama manzara yok diye cazip gelmiyor..
Ya ben camdan bakınca deniz görmek istiyorum ya
Temiz mi kirli mi ne bilelim onları. Sana güvendiydik
Bana ne kimin ne zaman gelip gittiğinden yav, öyle akan caddeyi, yürüyen insanları izleyeyim, severim ^_^
Nene olduğum zamanı bilemem tabisi, belki o zaman "Nereden geliyonuz kııızz" diye pencerelerden bağırırım gençlere
Ay aman be verme. Pinti gadın.He temiz eve gelecen vücut sıvılarınla kirletip gidecen demi?
Kızım ben üniversite yıllarında evimin anahtarını vermemişim kimseye şimdi sana mı vercem.
Ay aman be verme. Pinti gadın.
Seni anneannemlerin yayla evine yollayım :))Benim evim de tepeden deniz görüyor ne hayrı var. Sitedeki andavllardan balkonda oturamıyoruz. Orman istiyorum ben. İnsan olmasın etrafımızda mümkünse.
Bir de denize yakın evin bakımıyla uğraşmak çok zor. Sürekli rutubet, her sene bakım ister boya ister. Kuşadasında yazlığımız vardı, bunlardan gına geldiği için sattık.
Benim karşı komşu gibi ol.
-nere gidiveeyon?
-gezmeye teyze
-anana mı?
-yok, gezmeye.
-kiminen gezmeye?
-arkadaşlarımla teyze.
-nereye amma?
-oraya buraya.
Ertesi gün
-nere gidiveeyon?
-gezmeye teyze
-sen de ne çok gezeyyon, bi bana gelmeyyon.
Her gün böyle bi muhabbetimiz var teyzemle.
Seni anneannemlerin yayla evine yollayım :))
Bu arada bende ormanı çok severim, ama orman ve deniz bir arada harika gelir.. Yani İzmir deyince aklıma gelen şeydir..
Geçmişte de İzmirde yaşadım, H.Rıfatpaşa tarafında, manzarası çok güzeldi.. Sabah kahvelikti.. Dediğin doğrudur yazlık yerde rutubet falan olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?