Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Shot bu ne böyle Allah şifa versin. Böcek yememiş resmen tecavüz etmiş sana Allah korumuş valla şoka girebilirdin

Canım yaa çok geçmiş olsun

Gunes yakar,böcek sokar. Kaşıntı kasidikca artar. Yaziyordu bir ilacin tanitim broşüründe.

İlacını bilemem de doğru. Kaşıdıkça kaşıyası gelir insanın bu tip döküntülerde, bi de yayılır. Sulu diyor, iz de bırakabilir o yüzden hiç dokunmaması lazım. S shot doktorlarının sözünden çıkma çabucak iyileş bakayım. Geçmiş olsun tekrar ve tekrar.

Benim de güneş alerjim var, çabuk yanıyorum, canım yanıyor.
Koruyucu kremlerin hiçbirini de kullanamıyorum, şaka gibi... Tam da memleketindeyim.

Enerjim yok. Bişey yapasım yok. Bişey yapmayınca da sıkılıyorum.

Beni tarif ettin :/
Enerjim yok, bi şeyler yapasım var da yok, yapmadıkça sıkıntılar sıkıntılar...

Gel benim evimi topla.
Tayincilerden evini toplamayan kalmadı vallahi. Bi ben essek gibi elim kolum bağlı duruyorum. Su hayatta durmak kadar nefret ettigim bi durum yok halbuki.

Ay evde yapılacak bir sürü iş var zaten ama onları da yapamıyorum ki.

Taşınmayı çok severim ben, her şey temizlenir, fazlalıklardan kurtulursun. Mis gibi yeni boya badana yapılmış eve geçersin. Taşınmak istiyooom.

Aldır kurtul canım yarım saatlik bir ameliyat

Yav üç beş sene önce bir salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. Yakın bir akrabamız yaptı operasyonu, bana da gel gör ne kadar kolay olduğunu seninkini de halledelim dedi. Onu gördüm benim için ameliyat dosyası kapandı. İstiyorum ama gözümün önüne geldikçe elim ayağım titriyor. Fobi oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…