- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Sebep?Sıkılıyorum enciilaa çok sıkılıyorum.
Gunes yakar,böcek sokar. Kaşıntı kasidikca artar. Yaziyordu bir ilacin tanitim broşüründe.Geçmiş olsun Shot, alerjik bi şeye benziyor. Kaşıntı filan da var mı? Kaşınıyorsa mümkün olduğunca kaşıma (Gerçi doktorlar uyarmıştır)
Sebep?
Shot bu ne böyle Allah şifa versin. Böcek yememiş resmen tecavüz etmiş sana Allah korumuş valla şoka girebilirdinSağolun kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın.
Bazı hain böceklere karşı vücudum fazla bir reaksiyon gösterdi. Yüzüm, boynum, kollarım, belim, bacaklarım ve ayaklarım kıpkırmızı olup şişti, sertleşti ve su keseleri oluşmaya başladı. Su keseleri de yayılmaya başlayınca iki üç gün için oralarda sürünmeyeyim diye erken döndüm. Acilde kortizonlu serum takıldı, bugün de dermatologa randevum var, tedavi başlanacak.
Şunlar vücudumun bir kısmı desem yeterli olur herhalde. Gözümle kaşım arasında bile var.
Canım yaa çok geçmiş olsunSağolun kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın.
Bazı hain böceklere karşı vücudum fazla bir reaksiyon gösterdi. Yüzüm, boynum, kollarım, belim, bacaklarım ve ayaklarım kıpkırmızı olup şişti, sertleşti ve su keseleri oluşmaya başladı. Su keseleri de yayılmaya başlayınca iki üç gün için oralarda sürünmeyeyim diye erken döndüm. Acilde kortizonlu serum takıldı, bugün de dermatologa randevum var, tedavi başlanacak.
Şunlar vücudumun bir kısmı desem yeterli olur herhalde. Gözümle kaşım arasında bile var.
Gunes yakar,böcek sokar. Kaşıntı kasidikca artar. Yaziyordu bir ilacin tanitim broşüründe.
Enerjim yok. Bişey yapasım yok. Bişey yapmayınca da sıkılıyorum.
Burnunla oyna o zamanEnerjim yok. Bişey yapasım yok. Bişey yapmayınca da sıkılıyorum.
Burnunla oyna o zaman
Gel benim evimi topla.Enerjim yok. Bişey yapasım yok. Bişey yapmayınca da sıkılıyorum.
Sinüzit mi var canım özellikle sabahları oluyorsa sinüzit vardırBurnum zaten en büyük derdim ayol. Ona da uyuz oluyorum. Kışın soğuk diye tıkanır yazın sıcak diye tıkanır. Allah burun yapmış delik delmeyi unutmuş. Dur azcık oynayayım belki büyür.
Ne kadar istah acicisin. Bi seyler yiyecektim negzel.Burnunla oyna o zaman
Belli oldu mu canım tayinlerGel benim evimi topla.
Tayincilerden evini toplamayan kalmadı vallahi. Bi ben essek gibi elim kolum bağlı duruyorum. Su hayatta durmak kadar nefret ettigim bi durum yok halbuki.
Sinüzit mi var canım özellikle sabahları oluyorsa sinüzit vardır
Ne var yani ne dedik iştahın yokmuş senin ben aç olunca gözüm görmez hiçbirşeyiNe kadar istah acicisin. Bi seyler yiyecektim negzel.
Gel benim evimi topla.
Tayincilerden evini toplamayan kalmadı vallahi. Bi ben essek gibi elim kolum bağlı duruyorum. Su hayatta durmak kadar nefret ettigim bi durum yok halbuki.
Aldır kurtul canım yarım saatlik bir ameliyatYok sinüzit. Bit kadar burnumda eşek kadar bir kemik var sadece.
Yok aciklanmadi da. Eninde sonunda açıklanacak. Toplanmasi lazim bu evin.Belli oldu mu canım tayinler
Rütbeli değil miydi eşin senin onlarınki açıklandı bu haftaYok aciklanmadi da. Eninde sonunda açıklanacak. Toplanmasi lazim bu evin.
Pisbogazsin zaarNe var yani ne dedik iştahın yokmuş senin ben aç olunca gözüm görmez hiçbirşeyi
Aldır kurtul canım yarım saatlik bir ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?