- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Baskomiserden yukarisidir. Esim baskomiser. Terfi almadi bi sinav daha var.Rütbeli değil miydi eşin senin onlarınki açıklandı bu hafta
Aboo sen baya baya birlikte yaşıyorsun. :))
Ben artik cocuklarimdan kan alinmasini dahi istemiyorum. Hatta agladiklari zaman kalbim sıkışıyor.O kadar etkilendim kizimin ameliyatimdanYav üç beş sene önce bir salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. Yakın bir akrabamız yaptı operasyonu, bana da gel gör ne kadar kolay olduğunu seninkini de halledelim dedi. Onu gördüm benim için ameliyat dosyası kapandı. İstiyorum ama gözümün önüne geldikçe elim ayağım titriyor. Fobi oldu resmen.
Çirkin mii ya şu elin oğlunsaki rus oğlan pek datlu. Gerçi ben esmer severim, kara ve kıllı. Tam bir dağ insanı.
Biraz öyleyim tok olsam bile zorla yerimPisbogazsin zaar
Ben artik cocuklarimdan kan alinmasini dahi istemiyorum. Hatta agladiklari zaman kalbim sıkışıyor.O kadar etkilendim kizimin ameliyatimdan
Yogun bakima hic girmeseydim keske.
Ne diye girersin ya kardeşim bana sordu nasıl ameliyat diye bende anlatıyorum bir güzel ne biliyim ameliyat olacağını korktu zor ikna etti annemYav üç beş sene önce bir salaklık yapıp abimin ameliyatına girdim. Yakın bir akrabamız yaptı operasyonu, bana da gel gör ne kadar kolay olduğunu seninkini de halledelim dedi. Onu gördüm benim için ameliyat dosyası kapandı. İstiyorum ama gözümün önüne geldikçe elim ayağım titriyor. Fobi oldu resmen.
Aynen guzum.
Ben de kara severim.
Kapkara hem de.
Herbiryerinden kıl fışkırsın
Ne diye girersin ya kardeşim bana sordu nasıl ameliyat diye bende anlatıyorum bir güzel ne biliyim ameliyat olacağını korktu zor ikna etti annem
Eşim de bayiliyo. Dogumdan sonraki kontrolde ben ciktim. Hemsire elinde bebekle geldi. "Esiniz bayildi arkadaslar müdahale ediyor korkmayin" dedi.Anlamadim adam yillarca cinayet subede nasil çalışmış.Kıyamam sanaa.. Haklısın sen de kuzum. Ama o kanlar alınacak, o aşılar yapılacak mecbur. Başkası yok mu götürebilecek? Sen görmezsin en azından.
Geçen sene sağlık ocağına topuk kanı için bebek getirmişlerdi. Annesi tutamadı bayıldı, anane ay ben fena oluyorum demeye başladı verdiler benim elime bir haftalık bebeği. Ne ağlamıştı yavrum.
Eşim de bayiliyo. Dogumdan sonraki kontrolde ben ciktim. Hemsire elinde bebekle geldi. "Esiniz bayildi arkadaslar müdahale ediyor korkmayin" dedi.Anlamadim adam yillarca cinayet subede nasil çalışmış.
Ablami götürmeye calisiyorum lazim oldukca artik.
Yok be ben sadece gözlük kullanıyorum onun dışında dipçik gibiyim bademcik bile yok bende doğuştan. Atanmadan önce özelde çalıştım ameliyathanede görmüştümSen oldun mu ameliyat?
Ya diyorum ya salaklık. Ona göre doktor gözüyle bişey yok çok kolay. Bana göre katliam yapıyordu adam elinde çekiçle çiviyle. Doktor mu seri katil mi belli değil.
Yok be ben sadece gözlük kullanıyorum onun dışında dipçik gibiyim bademcik bile yok bende doğuştan. Atanmadan önce özelde çalıştım ameliyathanede görmüştüm
Ahaha, benimki gibi.
Bir ara elimi kestim. Ciddi bir kesikti ama adam müdahale edeceğine bayıldı. Kendimle mi uğraşayım onu mu ayıltayım şaşırdım. Kolum kan içinde evin her tarafı kan revan ben adam tokatlıyorum kolonya falan döküyorum. Komedi.
Hadi benimki muhallebi adamı, seninki polis la. O daha değişikmiş.
Ablayla anneyle git. Yakın olsak ben gelirdim. Kendi çocuğum değil diye mi bilmiyorum ama çok soğuk kanlıyım böyle durumlarda.
Sıkılıyoruz.kızlar neler yapıp durusunuz?
Bu kan alınırken etkileniyorum diyor.
Ayyy sogukkanli biri olsaydi etrafimda senin gibi..
kızlar neler yapıp durusunuz?
Sıkılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?