Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben artik cocuklarimdan kan alinmasini dahi istemiyorum. Hatta agladiklari zaman kalbim sıkışıyor.O kadar etkilendim kizimin ameliyatimdan
Yogun bakima hic girmeseydim keske.

Ben artik cocuklarimdan kan alinmasini dahi istemiyorum. Hatta agladiklari zaman kalbim sıkışıyor.O kadar etkilendim kizimin ameliyatimdan
Yogun bakima hic girmeseydim keske.

Kıyamam sanaa.. Haklısın sen de kuzum. Ama o kanlar alınacak, o aşılar yapılacak mecbur. Başkası yok mu götürebilecek? Sen görmezsin en azından.

Geçen sene sağlık ocağına topuk kanı için bebek getirmişlerdi. Annesi tutamadı bayıldı, anane ay ben fena oluyorum demeye başladı verdiler benim elime bir haftalık bebeği. Ne ağlamıştı yavrum.

Ne diye girersin ya kardeşim bana sordu nasıl ameliyat diye bende anlatıyorum bir güzel ne biliyim ameliyat olacağını korktu zor ikna etti annem

Ne diye girersin ya kardeşim bana sordu nasıl ameliyat diye bende anlatıyorum bir güzel ne biliyim ameliyat olacağını korktu zor ikna etti annem

Sen oldun mu ameliyat?
Ya diyorum ya salaklık. Ona göre doktor gözüyle bişey yok çok kolay. Bana göre katliam yapıyordu adam elinde çekiçle çiviyle. Doktor mu seri katil mi belli değil.

Eşim de bayiliyo. Dogumdan sonraki kontrolde ben ciktim. Hemsire elinde bebekle geldi. "Esiniz bayildi arkadaslar müdahale ediyor korkmayin" dedi.Anlamadim adam yillarca cinayet subede nasil çalışmış.
Ablami götürmeye calisiyorum lazim oldukca artik.

Ahaha, benimki gibi.
Bir ara elimi kestim. Ciddi bir kesikti ama adam müdahale edeceğine bayıldı. Kendimle mi uğraşayım onu mu ayıltayım şaşırdım. Kolum kan içinde evin her tarafı kan revan ben adam tokatlıyorum kolonya falan döküyorum. Komedi.
Hadi benimki muhallebi adamı, seninki polis la. O daha değişikmiş.
Ablayla anneyle git. Yakın olsak ben gelirdim. Kendi çocuğum değil diye mi bilmiyorum ama çok soğuk kanlıyım böyle durumlarda.

Sen oldun mu ameliyat?
Ya diyorum ya salaklık. Ona göre doktor gözüyle bişey yok çok kolay. Bana göre katliam yapıyordu adam elinde çekiçle çiviyle. Doktor mu seri katil mi belli değil.
Yok be ben sadece gözlük kullanıyorum onun dışında dipçik gibiyim bademcik bile yok bende doğuştan. Atanmadan önce özelde çalıştım ameliyathanede görmüştüm

Yok be ben sadece gözlük kullanıyorum onun dışında dipçik gibiyim bademcik bile yok bende doğuştan. Atanmadan önce özelde çalıştım ameliyathanede görmüştüm

Hmm. Maşallah diyelim
Genelde ameliyat olanlar da memnun değil de ondan sordum. Aynı şeyleri yaşayacaksam neden o masaya yatayım, o kadar sıkıntıyı çekeyim diyorum.

Bu kan alınırken etkileniyorum diyor.
Ayyy sogukkanli biri olsaydi etrafimda senin gibi..

Bu kan alınırken etkileniyorum diyor.
Ayyy sogukkanli biri olsaydi etrafimda senin gibi..

Kan alınırken de bayılıyor benimki. Elimizde meyve suyuyla ayranla giriyoruz kan alma odasına.
Çok hasta baktım ben ondan sanırım. Annem 9 kez ameliyat oldu, bir kısmında ben baktım. Pansumanlarını bile yaptım. Ablam 2 kez oldu ona da ben baktım. Babama üçkez baktım sanırım. Hasta bakıcı modunda geziyorum. İğne yapabiliyorum, serum takabiliyorum. Çeyrek hemşire oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…