- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
Kardeşimin nefes alışı düzeldi ama horlaması devam ediyor horlama için ameliyat oldu halbuki. Eşim de bekarken ameliyat olmuş ama tamponu erken çıkarılmış eğri kaynamış kemik düzeltilmesi gerekiyor ama eşim parmakla bile dokundurtmazHmm. Maşallah diyelim
Genelde ameliyat olanlar da memnun değil de ondan sordum. Aynı şeyleri yaşayacaksam neden o masaya yatayım, o kadar sıkıntıyı çekeyim diyorum.
Kardeşimin nefes alışı düzeldi ama horlaması devam ediyor horlama için ameliyat oldu halbuki. Eşim de bekarken ameliyat olmuş ama tamponu erken çıkarılmış eğri kaynamış kemik düzeltilmesi gerekiyor ama eşim parmakla bile dokundurtmaz
Tantam midemi bulandırdın
Benimki bir de özel harekatçı canım ama oğlanı gizli sünnet ettirdim eşimi götürmedim. Yurtdışı görevine gidecekti ne zorlukla aşı yaptım. Geçen kızın eline ekmek tutturmuş bizimki de koparmış ağzında tutuyor koşa koşa bana getirmiş ekmeği kopardı diye çocuk emanet edemem hiç onaAhaha, benimki gibi.
Bir ara elimi kestim. Ciddi bir kesikti ama adam müdahale edeceğine bayıldı. Kendimle mi uğraşayım onu mu ayıltayım şaşırdım. Kolum kan içinde evin her tarafı kan revan ben adam tokatlıyorum kolonya falan döküyorum. Komedi.
Hadi benimki muhallebi adamı, seninki polis la. O daha değişikmiş.
Ablayla anneyle git. Yakın olsak ben gelirdim. Kendi çocuğum değil diye mi bilmiyorum ama çok soğuk kanlıyım böyle durumlarda.
Eskidendi tampon olayı canım şimdi yok öyle biraz göz çevresinde morluk oluyor. Şekli bozulmaz merak etme işinin ehli bir doktor bul tabiTamponsuz falan diyorlar artık. O koca şeyleri sokmasınlar burnuma.
Bi de afedersin şeklini bozacaklar diye de korkuyorum. Burnumu sevyom ben.
Horlama pek yok bende sanırım, yüz üstü yattığım için muhtemelen.
Benimki bir de özel harekatçı canım ama oğlanı gizli sünnet ettirdim eşimi götürmedim. Yurtdışı görevine gidecekti ne zorlukla aşı yaptım. Geçen kızın eline ekmek tutturmuş bizimki de koparmış ağzında tutuyor koşa koşa bana getirmiş ekmeği kopardı diye çocuk emanet edemem hiç ona
Eskidendi tampon olayı canım şimdi yok öyle biraz göz çevresinde morluk oluyor. Şekli bozulmaz merak etme işinin ehli bir doktor bul tabi
İlk grip olduğunda vasiyetini yazmıştı eşimAynen böyle baba olur bizimki de.
Kuzenim bebeğini bıraktı bize geçenlerde 1.5 yaşında.
Önüne kiraz koydum ben de "çekirdeklerini yutar boğulur verme" diye kavga etti benimle adam. Bulut çıkar çekirdeği çocuğum dedim, puff diye çıkardı
Çıkarmasa sokar parmağımızı alırız ne vaa..
Ama beklemezdim polislerden. Hiç yakışıyor mu?
Ahaha, erkek milleti işte hepsi aynı.İlk grip olduğunda vasiyetini yazmıştı eşim
Kbb hastanesi diye güvenme kardeşim de kbb hastanesine oldu iyi bir doktorsa parasını önemseme benceBir prof bulduk 12 bin istedi yaw. Normalde 3-4 bin diye biliyorum. Bir de kbb hastanesi var, oraya mı gitsem diye düşünüyorum. Ama onlar da seri üretime bağlamışlar mıdır diye çekiniyorum.
Kbb hastanesi diye güvenme kardeşim de kbb hastanesine oldu iyi bir doktorsa parasını önemseme bence
Ben de çok sıkılıyorum.Sıkılıyoruz.
Aynen. Sen naban?
Ha şu da var aynı kbb hastanesinde kız kardeşim de bademcik ameliyatı oldu ama ondan çok memnun kaldılar. Sen hastaneyi değil doktoru araştır en iyisiProf hastanede yapmıyor kendi kliniğinde yapıyor ameliyatları. Yatırmadan iki saat içinde de eve gönderiyor. Gidenler memnun ama yarım saat sürecek klinik ortamında yapılacak üstelik yatırılmayacak bir operasyona 12 bin vermek çok mantıklı gelmedi. Araba alırım ben o paraya yaw.
Kbb hastanesinden emin olamadım. Bikaç kez muayene için gittik çok kalabalık falan. İşlerini düzgün yapıyorlar mı bilemedim. Orası da 4 bin fiyat çekti.
Bir garip ruh halindeyim.
Konuya da tam ortasından girdim.
Kitap okuyorum olmuyor.
Uyuyorum olmuyor.
Hiçbir şeyden zevk alamaz haldeyim.
Şu an iş yerindeyim ondan bile zevk almıyorum.
Ha şu da var aynı kbb hastanesinde kız kardeşim de bademcik ameliyatı oldu ama ondan çok memnun kaldılar. Sen hastaneyi değil doktoru araştır en iyisi
E neden hepimiz böyleyiz ki?
Bahar da geçti bahar depresyonu diyelim.
Kıyamam yavrum ben sana cok gecmis olsunSağolun kızlar. Dün yazamadım kusura bakmayın.
Bazı hain böceklere karşı vücudum fazla bir reaksiyon gösterdi. Yüzüm, boynum, kollarım, belim, bacaklarım ve ayaklarım kıpkırmızı olup şişti, sertleşti ve su keseleri oluşmaya başladı. Su keseleri de yayılmaya başlayınca iki üç gün için oralarda sürünmeyeyim diye erken döndüm. Acilde kortizonlu serum takıldı, bugün de dermatologa randevum var, tedavi başlanacak.
Şunlar vücudumun bir kısmı desem yeterli olur herhalde. Gözümle kaşım arasında bile var.
in vino veritas pinoli bütten çıktım da geldim ama sıkılmıyoruuum nedeen, bilin bakalım neden
Gerci eltisimin halini görünce bi icim gitti moral bozdum azıcık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?