Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

Ben ufaciktim. Hala da oyleyim
Esim iri ama kucukken yemek yemeyen,cok zayif celimsiz bir çocukmuş. Fotograflari var korkunç.

Ah bebegim kıyamam ben alayım mı sana gerci ben alınca bi manasız olabilir

Enistenin numarasını gönder whatsapp dan yüzük reklamları göndermeye baslayayım ben ona
Yok canım ya, ben sevmem takı falan, firdevs türü mücevherim olsa satarsam ev alırım araba alırım kafası yani
Ben yatırırımımı saate yapanlardanım bu arada

Yani düşük kilolu ama normal kabul edilen turden iste. Ek gidaya baslayinca ne olacak bakalim.
Saglikli cok şükür. Allah a hamd olsun.

Ben ufaciktim. Hala da oyleyim
Esim iri ama kucukken yemek yemeyen,cok zayif celimsiz bir çocukmuş. Fotograflari var korkunç.
Yani sizlere çekmiş olabilir beslenme alışkanlıkları, sonuçta sizlerden aldıkları genler, sindirim sistemleride sizlerden yani :))
Emin olmak için yinede gerekirse başka illerde dr a götürün.. Bebek ek besine geçince kilo durumuna bakın..

Bizimkilerin ufaklıkları da böyle oldu biliyo musun, tombiş doğan dedigim (baya kolu bacagı bogum bogumdu yavrumun daha dogalı 1 hafta olmusken) aylarca bi arpa boyu anca kilo aldı, yerinde saydı neredeyse. Yazık annesi perisan oldu.

Tutmaya cesaret edemeyecegin el kadar olan da baya katlaya katlaya kilo alıp normal sınırlara dayandı hatta azıcık aşmış olabilir, bildigin ele avuca gelen bi kuzucuk oldu.

Ikisinin de saglıgı keyfi yerinde cok sükür

Bi ücüncüden biraz korkuyorum, android gibi, ilk dogdugu günden bu yana boyu, kilosu, gelisimi, her seyi asırı normal asırı ortalama

rahatladim bakin hemen cok sag olasiniz...

Yok canım ya, ben sevmem takı falan, firdevs türü mücevherim olsa satarsam ev alırım araba alırım kafası yani
Ben yatırırımımı saate yapanlardanım bu arada
Ay ben hepsini severim; kolye olur, küpe olur, yüzük olur, bileklik olur, şahmeran olur; altın gümüs yakut zümrüt elmas olur, saat olur (gözü dönüyordu)

Senin hayta bunlari biliyor mu?
Aa tek taşımı kendim alırım tek başıma kendim takarım ben hiç zahmet etmesine gerek yok haytamın

Bak iyi hatırlattın ben de size onu sorcaktım bu hayta mezuniyetimde bana şahane bi kolye almıs mezuniyet hediyesi olarak, baloda taktım da azıcık da tuzlu bi sey

Ben o gün cok sevindim ama su anda biraz mahcup hissediyorum, temmuzda da dogum günü var benimkinin. Ben ne alcam ona

Hediye fikirleri bekleniyor @Sephoraa Brunella nameaver tantanis olur da vaktin olur ugrarsan eltisim S shot

Ay ben hepsini severim; kolye olur, küpe olur, yüzük olur, bileklik olur, şahmeran olur; altın gümüs yakut zümrüt elmas olur, saat olur (gözü dönüyordu)
Ha bende istiyorum ama satın almak yada aldırmak istemiyorum
Tiffany sponsorum olsun mesela
Bende satıyım yada nakite çeviriyim sattığım arabamın yerine daha iyisini alıyım
Şimdi eşim arabayı alıp gidiyor gerçi metroda işimi görüyor ama bazen lazım olunca onu beklemek zor geliyor

Ooo ne guzel. Enişte comertmis. Kadinlara bin cesit var da erkeklerde secenek az.
Yuzuk falan kullaniyor mu? Kisiye ozel bi sey yaptirsan?
Ben öküzün onde gideni oldugum icin ihtiyaci olan seyi alıyorum hep :)))
Ama babasi kisiye ozel yüzük yaptirmisti esime ve kendine. Boylarinin sembolü.

Kendi elinle pasta yap, çok duygulanıp aşırı değerli hissediyorlar, ama kendin yaparsan..
Hediye olarak parfüm en sevdikleridir genelinin, ama almadan önce burcuna karakterine ve tenine uygun olanı alacak kadar iyi tanıyorsan..
Kol saati genelde en sevilendir.. (karşı cins tüyoları :)) )

Bir gün sen de youtuber, blogger, vlogger, snap fenomeni olursan belki o zaman kapında kücük hediye paketleri bile görebilirsin.
İmzaDostunuz Arkadasınız Gargamel
Aksi halde sponsorluk isi zor maleseff

Son düzenleme:
Off benimki hic takmıyo ki öyle seyler, aslında ne güzel anlamlı bi sey olurdu
Saat ve bileklik dısında bi sey kullandıgını görmedim aksesuar olarak, bileklik de nasıl tarif etsem bilemedim her zaman kullandıgı bi sey degil, bi ilk tanıstıgımız gece takıyodu bi de benim tarafa gelmisti bi kere o zaman vardı

Yaparım kii, özene bezene yaparım hem de

Parfümüne bayılıyorum alsam yine aynısını alırım o da baya kolaycılık olur sanki

Kol saati fiyat model performans üclüsünü tutturursam neden olmasın

Saat olabilir bak. Hatta ben de babalar gununde esime alayim. Zaten ihtiyaci var

Simdi baslar yine "sütün yaramıyor" muhabbetleri..
Gerci bu defa gardimi aldim. Ilk soylenin agzina edecem.
Bi reisimiz vardi office gelmiyo o da buralara pek.

SMA mamalarla büyüyen reis de geldi hiç kaygılanma bak mesela ben hiç anne sütü almamışım neredeyse, sma ile büyüdüm valla hiç sorun yok.. benim büyük oğlum da süt olduğu halde almadı, mama ile büyüdü onda da sorun yok çok şükür.. yani hiiiç süt almasa bile dert etme on numara mamalar var, sağlığı yerinde olsun da gerisi hiç önemli değil.. bu sütün kiloya etki etmemesi genetik de olabiliyor Loch.. konuşanlar da kendi sütlerine baksın söyle

Carsamba yine kontrol var. Soyliyim doktora baslayayim ufaktan devam sutune. Ins icer
Evet di mi herkes kendi memesine baksin önce

Pissst office im hazır buralardayken bi fikir de sen ver.
Anahtar kelimeler; erkek, sevgili, ilk hediye, dogum günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…