Siyasette geyikten cımbızlanmak istemeyenler geliverin

3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.
1 hafta sonra zaten 5 ayi bitecek.
Doktor hicbir sey soylemedi. Buyuk kizimda ayniydi hala da zayif. Onu cok gezdirmistim,delik desik etmistik tahlillerle.
Simdi ayni seyi de yapmak istemiyorum..
Kabulleneyim diyorum ama kaygi pesimi birakmiyor iste.

Demekki yapisal birsey canim neden uzuyorsun ki kendini? Her cocuk tombik olmak zorunda mi . Cevresel baskiyi gec. Saglikli ya ona sukret bosver.

Ama kilo olarak normal aralıkta değil mi?
Kardeşim 4 kilo civarı doğmuştu ama doğru düzgün hiçbir şey yemezdi, yediremezdi annem. Doğumundan sonra pek kilo almadı, çok yavaş artıyordu kilosu, yine de sağlıklı bi çocuktu.
Beslenmesi yerindeyse, dert etmemeye çalış, her bebiş aynı şekilde kilo almak zorunda değil, yeter ki normalin çok çok üstü ya da çok çok altı olmasın.

Bazı bebekler sadece boya sürer.. Aslında Ankara ya yada civar illerde üniversite hastanesine götürseniz..
Babalarının veya senin kendinin çocukluk hikayeni yani büyürknki durumunu ailelere sorsana ırsi olabilir, boy kilo durumu, büyürkenki aşamalarınızı..

Demekki yapisal birsey canim neden uzuyorsun ki kendini? Her cocuk tombik olmak zorunda mi . Cevresel baskiyi gec. Saglikli ya ona sukret bosver.
Simdi baslar yine "sütün yaramıyor" muhabbetleri..
Gerci bu defa gardimi aldim. Ilk soylenin agzina edecem.
Bi reisimiz vardi office gelmiyo o da buralara pek.

Tedbiri elden bırakma tabi ama hem kendini hem bebegi cok da hırpalama bence. İlk seferinde bi panik bi kaygı yapmıssın elinden geleni, sonucta ne gecti eline onu düsün. Kaygına degil tecrübene, iç güdüne güven.

Yani cocugu olmayana davulun sesi uzaktan hos gelir mi dersin bilmiyorum, emdigi bi damla süt, aldıgı 100 gram anneler icin bambaska bi sey ifade ediyo, bakarak anlasılması mümkün bi mantık degil o biliyorum. Ama sıkma canını, doktorların söyledikleri degerler genel bi ortlamayı ifade ediyo. Bireysel farklılıklar gayet normal bildigim kadarıyla, doktorun da kaygılanmadıgına göre.

Gecenlerde söylemistim ya aynı dönemde 3 bebek geldi aileye diye, o kilo muhabbetine az maruz kalmadım yani oradan biliyorum. 3 ü de birbirinden farklı masallah, bi tombiş doğanımız, bir adet aslında prematüre olmayan ama o boyutlarda olan yavrumuz bi tane de doktorların anlattıgı ideal bebegimiz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…