- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Yok canim bebelerle ilgili. Senin git yap tecrubelen gelİyi misin, mevzu mu var, ben gelsem olur mu
Bende sandım bi topikte falan üstü kapalı yada aleni ev hanımı muhabbeti edip hakkımda konuşuyorlarAy yok kizlar ya :)
Bi kac tane çakal var pusuda bekleyen. Bi gariban bulsak da ego tatmini yapsak diye
Bu fotofrafa bakınca aklıma Firdevs Yöreoğlunu'nun gelmesi. Serbest çağrıştım
Ne oldu?Kacinci cocugum normal seyrinde buyur acaba? Neden ben hep ayni seyi yasiyorum?
Ben yapana kadar siz okeye dönersinizYok canim bebelerle ilgili. Senin git yap tecrubelen gel
Kacinci cocugum normal seyrinde buyur acaba? Neden ben hep ayni seyi yasiyorum?
Şii sen nerden biliyorsun o yayimlanirken kumdan kale yapip tirmikla bozmuyor muydunBu fotofrafa bakınca aklıma Firdevs Yöreoğlunu'nun gelmesi. Serbest çağrıştım
Türk televizyon tarihi öyle kadın görmedi be, üşüyoruz Firdevs reis
3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.Ne oldu?
Biz çekirdekten yetistik işteŞii sen nerden biliyorsun o yayimlanirken kumdan kale yapip tirmikla bozmuyor muydun
Hayaller Firdevs, gerçekler sıradanTürk televizyon tarihi öyle kadın görmedi be, üşüyoruz Firdevs reisTifanny&Co. nun ısıgıyla gel de aydınlat bizi
Çocuklarımın kemikleri sayılıyor. Işıkta analarının kucağında etrafi seyreden mülteci cocuklar ne yiyiyor acaba? Nasil oyle tosun gibiler?Hayırdır, noldu?
Demekki yapisal birsey canim neden uzuyorsun ki kendini? Her cocuk tombik olmak zorunda mi . Cevresel baskiyi gec. Saglikli ya ona sukret bosver.3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.
1 hafta sonra zaten 5 ayi bitecek.
Doktor hicbir sey soylemedi. Buyuk kizimda ayniydi hala da zayif. Onu cok gezdirmistim,delik desik etmistik tahlillerle.
Simdi ayni seyi de yapmak istemiyorum..
Kabulleneyim diyorum ama kaygi pesimi birakmiyor iste.
3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.
Doktor hicbir sey soylemedi. Buyuk kizimda ayniydi hala da zayif. Onu cok gezdirmistim,delik desik etmistik tahlillerle.
Bazı bebekler sadece boya sürer.. Aslında Ankara ya yada civar illerde üniversite hastanesine götürseniz..3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.
Simdi baslar yine "sütün yaramıyor" muhabbetleri..Demekki yapisal birsey canim neden uzuyorsun ki kendini? Her cocuk tombik olmak zorunda mi . Cevresel baskiyi gec. Saglikli ya ona sukret bosver.
Tedbiri elden bırakma tabi ama hem kendini hem bebegi cok da hırpalama bence. İlk seferinde bi panik bi kaygı yapmıssın elinden geleni, sonucta ne gecti eline onu düsün. Kaygına degil tecrübene, iç güdüne güven.3.600 gr. 52 cm dogan bebek suan sadece 5.900. Cildiricam ya. 5. ayinda dogum kilosunun 2 ye katlamasi lazim guya.
Ah bebegim kıyamam ben alayım mı sanaHayaller Firdevs, gerçekler sıradan
Bu arada alyansımdan ve spor bir kolye yüzükten başka bir şeyim yok ladym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?