Hemde ne.. bide giderken kiz gitmek istemedi kizin kolunu sıka sıka goturdu. Perhiz lahana tursusu olayi.Sadece orantısız sevgi gösterisi olarak düşünürsek bile sinir bozucu..
Bir çözüm önerim yok ama benim derdim başka canım ya bir türlü şu lekeyi çıkaramıyorum var mı bir öneriniz
Anladık anladıkBir çözüm önerim yok ama benim derdim başka canım ya bir türlü şu lekeyi çıkaramıyorum var mı bir önerinizEki Görüntüle 1846485 Elimle gösterdiğim yer tam olarak
Totomla guldum yaBir çözüm önerim yok ama benim derdim başka canım ya bir türlü şu lekeyi çıkaramıyorum var mı bir önerinizEki Görüntüle 1846485 Elimle gösterdiğim yer tam olarak
Adresi ver hemşire :)Bu arada hemşire bileğin çok ince biraz kilo al lütfen, hem o bilezikler ince bilekte şık durmuyor
Sen kilo alana kadar bana yolla
Ayy Allah korusun
Bir çözüm önerim yok ama benim derdim başka canım ya bir türlü şu lekeyi çıkaramıyorum var mı bir önerinizEki Görüntüle 1846485 Elimle gösterdiğim yer tam olarak
Adresi özelden mi yollayım buradan mı yazıyımAdresi ver hemşire :)
Ayy Allah korusun
Onu da bir deneyim bari. Altınlarım var da biraz onları çıkarmak çok uzun sürüyor annemden yardım isteyim en iyisiAnladık anladıkgündüz Sephoraya leke çıkarıcı tarifi verdiydim ondan dene
Bu arada
Git fasulye kır senCasper miyim la ben kimse beni sallamiyor ?!?!?!
Hey ziyaretci varsan ve beni goruyorsan uye ol gel iki lafin belini kiralim..
Burdan olsun belkim başkalarıda gönlünden kopanları göndermek isterAdresi özelden mi yollayım buradan mı yazıyım
Tanışalım mıCasper miyim la ben kimse beni sallamiyor ?!?!?!
Hey ziyaretci varsan ve beni goruyorsan uye ol gel iki lafin belini kiralim..
Siii apla fakirim ben cok fakirim bi bak hele ziyaretci vaaa miGit fasulye kır sen
Tnslm cnm nbrBurdan olsun belkim başkalarıda gönlünden kopanları göndermek ister
Tanışalım mı
1 tane var uyar mıSiii apla fakirim ben cok fakirim bi bak hele ziyaretci vaaa mi
Uyar reiz1 tane var uyar mı
Tabi canım, gönlünden kopanlar olur, hepiniz yollayabilirsinizBurdan olsun belkim başkalarıda gönlünden kopanları göndermek ister
Tanışalım mı
Öyle birimi varmışHangi topikte?
Ay benmiyim yoksaEğer bana böyle bir şey varsa kıyameti koparırım net..
Ay yok kizlar ya :)Aa öyle biri mi var; gerci bizim hanımlara laf söylemek güven, överi sonuncuyu siz zaten biliyosunuz işte ondan ister, bilinmeyen degildir o
Bu fotofrafa bakınca aklıma Firdevs Yöreoğlunu'nun gelmesi. Serbest çağrıştımTabi canım, gönlünden kopanlar olur, hepiniz yollayabilirsiniz
Zaten havada bi sıcak bu akşam
Eki Görüntüle 1846490
İyi misin, mevzu mu var, ben gelsem olur muMazlumuGetirinBana nerdesin? Acil gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?